reklama

Październik 2008

Magdziunia najwazniejsze ze sie maluszkowi niepogarsza. I niestety takei odziały jak OIOM maja swoje prawa i tam praktycznie niewolno odwiedzac. Bynajmniej tak jest w naszym szpitalu.

A ja gotuje obiadek i przegladam allegro i napaliłam sie na kombinezonik dla smerfa tylko ze jest sam polarkowy bez ocieplenia i tak sie zastanawiam czy aby nie bedzie za cienki:confused: Najgorzej rodzic w takich przejsciowych porach:cool2:

reklama
Jejku biedaczek:hmm::no:nie moge o nim przestac myslec....:-(
Ja sie wlasnie dowiedzialam od mamusi ze...nawet byla tesciowa nowego faceta mojej mamy ktora mieszka w niemczech zalatwia mi rzeczy dla Rafalka:tak:spanie mam zalatwione w takiem razie, bo lozeczko po sobie, a posciel i koldra, poduszka i reszta do spania przyjedzie stamtad:tak:i zamiast tego moge Rafalkowi l;ezaczek bujaczek kupic:-D:-D:-D:-D
zaczelam sie dzisiaj zastanawiac co to bedzie jak sie we wrzesniu i pazdzierniku zimno zrobi...w co ja sie zmieszcze?bo kupowac kurtke na miesiac to chyba bezsens nie?

Blond to super ze dostaniesz jakies rzeczy dla Rafałka. Co do naszych okryc jesiennych. Z doswiadczenia ci powiem ze wystarczy jakis polar i mozna śmigac albo ponczo:tak:

Blond to super ze dostaniesz jakies rzeczy dla Rafałka. Co do naszych okryc jesiennych. Z doswiadczenia ci powiem ze wystarczy jakis polar i mozna śmigac albo ponczo:tak:
Ja dzisiaj przymierzalam swoja kurteczke dzinsowa i powiem Wam, ze narazie wygladam ok (fakt, ze sie nie zapnie :-p).
Hey Czarna, Twoja Niki, niedlugo odchodzi urodziny?
Trzymam kciuki za wszystkie wypady, wyjazdy, wizyty :sorry2: :********

ja tak o tych kurtkach zaczelam bo ja w pazdzierniku juz zawsze w zimowej chodze:)zmarzluch jestem:)a jak tu w rozpietej chodzic..a termin mam na koniec pazdziernika...cos marudze strasznie:)niewazne, pozniej bedziemy sie martwic:)
ja sobie dzisiaj salatke jarzynowa zrobie:)
przed chwila ze sklepu wrocilam i 2 mlode babki sie o mnie poklocily:)przede mna stala jakas kolo 30tki z pelniutkim duzym koszykiem, za nia ja z malym, i za mna ta ktora zaczelka jazde robic tej przede mna...ze powinna mnie przepuscic, ze ona nie ma pojecia co to znaczy stac z brzuchem w kolejce w taki upal bo ona niedawno urodzila i wie:)ze to jest chamstwa, taka znieczulica...itd. ta przede mna zaczela sie bronic ze teraz to ona juz sie zaczela rozpakowywac, i ze ja ja powinnam poprosic na co wszyscy w kolejce zaczeli sie smiac od kiedy to kobieta w ciazy ma sie dopraszac....i na koniec powiedziala ze tez jest w ciazy tylko w malej(chyba naprawde bardzo malej bo w pasie to miala z 60 cm moze i cyckow brak i szkoda ze po jakims czasie sie jej to przypomnialo...)wiec w koncu sobie postalam i szczerze mowiac to mi nawet sie slabo zrobilo ale juz sie nie odezwalam bo i tak mi bylo wystarczajaco glupio...na koniec to juz ludzie zaczeli sie przyczepiac do tej babki przede mna za to ze ZA DUZE ZAKUPY ROBI:))))masakra....szkoda ze jej jeszcze nie pobili tam...:)

Blond, ale prawda jest taka, że straszna znieczulica panuje. W sklepie na poczcie w tramwaju, czy autobusie nikt już nie przepuszcza cieżarnych ani starszych. To jest ewidentny brak wychowania, ale cóż to są błędy naszych rodziców:baffled:

To faktycznie trochę dziwna sytuacja.
Macie rację nie wszędzie przepuszczają i jeszcze komentarze głupie lecą.
Ech .... moja mama jak była ze mną w ciąży - ja rocznik 78, więc trzeba było stać w kolejkach po różniaste rzeczy - to też się nasłyszała - o ta co brzuch sobie wypchała i teraz stoi i czeka aby ją przepuścić.
Qrcze chamstwo .
Wrrrr ..... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mi się nawet dzisiaj to zdarzyło. Byłam koło południa z Małą na lodach. Tłumaczę, że musimy postać w kolejce, ok, cierpliwie stoimy, przychodzi nasza kolej, a tu znienacka dwoch starych facetow (napewno po 50-tce) wpieprzylo mi sie przed nosem. To ja na glos do Juli: "Niestety MUSIMY jeszcze poczekac, mimo ze bylysmy Pierwsze!!!!" I wiecie co? Oni nic sobie nie robili z mego tekstu :szok::wściekła/y:

Gosiu ja bym im nagadała .... starym prykom.
Qrcze ale że ich obsłużono przed Tobą ... dziwię się sprzedawcy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja to się jakaś bojowa zrobiłam teraz w ciąży i jakby co to pyskuje ile się da.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry