Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Magdziuniu świetnie to ujęłaś Zwycięży na pewno.Minisiu ja też się cieszę, że maluch radzi sobie ... chociaż długa droga przed nim.
Jednak zwycięży.

przed chwila ze sklepu wrocilam i 2 mlode babki sie o mnie poklocilyprzede mna stala jakas kolo 30tki z pelniutkim duzym koszykiem, za nia ja z malym, i za mna ta ktora zaczelka jazde robic tej przede mna...ze powinna mnie przepuscic, ze ona nie ma pojecia co to znaczy stac z brzuchem w kolejce w taki upal bo ona niedawno urodzila i wie
ze to jest chamstwa, taka znieczulica...itd. ta przede mna zaczela sie bronic ze teraz to ona juz sie zaczela rozpakowywac, i ze ja ja powinnam poprosic na co wszyscy w kolejce zaczeli sie smiac od kiedy to kobieta w ciazy ma sie dopraszac....i na koniec powiedziala ze tez jest w ciazy tylko w malej(chyba naprawde bardzo malej bo w pasie to miala z 60 cm moze i cyckow brak i szkoda ze po jakims czasie sie jej to przypomnialo...)wiec w koncu sobie postalam i szczerze mowiac to mi nawet sie slabo zrobilo ale juz sie nie odezwalam bo i tak mi bylo wystarczajaco glupio...na koniec to juz ludzie zaczeli sie przyczepiac do tej babki przede mna za to ze ZA DUZE ZAKUPY ROBI
)))masakra....szkoda ze jej jeszcze nie pobili tam...
![]()
Też zazdroszczę tym co mieli dziś okazję popływać. Pogoda sprzyjaCzarna ale Ci zazdroszcze tego pobytu nad jeziorkiem....dalabym wszystko za taka mozliwosc, niestety u nas w poblizu nigdzie nie ma.Myslelismy o wycieczce nad morze, ale to ok 3 godzin drogi, a mi troche ciezko wytrzymac tyle w aucie.
U nas macierzynskie trwa 39 tyg. i mozna je zaczac 11 tyg. przed ter. porodu, wiec co tam, skorzystalam.Za to nie ma mozliwosci bycia na zwolnieniu lekarskiem w czasie ciazy, bo tu "ciaza to nie choroba".Generalnie dziewczyny z mojej pracy pracowaly do ok 38 tyg mimo ze o nie jest lekka praca no i caly czas na nogach.

.
Współczuję Wam tam. 

ale by mi było głupio, mnie nic takiego niespotkało, w autobusach ustepują, ale tez widac litosc a inni głowe spuszcza albo odwruca i udają ze niewidzą. ostatnio jechałam pociągiem i był taki tłok ze musiałam wsiąść ostatnia i zadnego miejsca wolnego wszyscy stali na korytrzu byłam przerazona1,5h stania:-(ale taki pan mi ustąpił:-)na szczescie
Ja jakos sie w ciazy spotkalam ze mnie przepuszczali w autobusie ale fakt nigdzie indziej nie doswiadczylam tego
tylko w autobusie 
Ale sprzedawczyni najpierw obsluzyla mnie a nie ja;-)

Ja juz od lutego siedze w domu i strasnie mi sie nudzi a wiekszosc bo poczatek to musialam lezec plackiem pozniej troche pochodzilam a ze teraz mnie brzuch boli to tez musze wiecej lezec