reklama

Październik 2008

reklama
Madziu cieszę się ,że Maleństwo dzielnie walczy,

Agniesiu ja też od 4go sierpnia juz będę na macierzyńskim ale tu jest tylko 26 tygodni , ja już jestem w domu od 2 miesięcy na chorobowym, tyle że bezplatne..

My też już pożegnaliśmy gości ich 16 miesięczna córeczka narobila nam trochę bałaganu, wię trza bylo posprzątać i teraz cisza i spokoj..:tak::tak:

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

heja hej!! Pozdrowienia znad jeziora Wigry !! cudowna pogoda, woda nie za zimna, a suwalszczyzna piekna :-) sporo pojezdzilismy i pozwiedzalismy, a jutro pozyczamy lodki i mamy zamiar poplywac troche po jeziorku :-) trzymajcie sie cieplutko i do nastepnego "napisania" pewnie juz z domku :-)

Minisiu ja też się cieszę, że maluch radzi sobie ... chociaż długa droga przed nim.
Jednak zwycięży.
Magdziuniu świetnie to ujęłaś Zwycięży na pewno. :tak:

przed chwila ze sklepu wrocilam i 2 mlode babki sie o mnie poklocily:)przede mna stala jakas kolo 30tki z pelniutkim duzym koszykiem, za nia ja z malym, i za mna ta ktora zaczelka jazde robic tej przede mna...ze powinna mnie przepuscic, ze ona nie ma pojecia co to znaczy stac z brzuchem w kolejce w taki upal bo ona niedawno urodzila i wie:)ze to jest chamstwa, taka znieczulica...itd. ta przede mna zaczela sie bronic ze teraz to ona juz sie zaczela rozpakowywac, i ze ja ja powinnam poprosic na co wszyscy w kolejce zaczeli sie smiac od kiedy to kobieta w ciazy ma sie dopraszac....i na koniec powiedziala ze tez jest w ciazy tylko w malej(chyba naprawde bardzo malej bo w pasie to miala z 60 cm moze i cyckow brak i szkoda ze po jakims czasie sie jej to przypomnialo...)wiec w koncu sobie postalam i szczerze mowiac to mi nawet sie slabo zrobilo ale juz sie nie odezwalam bo i tak mi bylo wystarczajaco glupio...na koniec to juz ludzie zaczeli sie przyczepiac do tej babki przede mna za to ze ZA DUZE ZAKUPY ROBI:))))masakra....szkoda ze jej jeszcze nie pobili tam...:)

Blond ale jazda, ja pewnie stałabym jak trusia. Niespecjalnie lubie korzystać z przywilejów ciężarnej, a i ludzie faktycznie udają, że nie widzą brzuszka.

Czarna ale Ci zazdroszcze tego pobytu nad jeziorkiem....dalabym wszystko za taka mozliwosc, niestety u nas w poblizu nigdzie nie ma.Myslelismy o wycieczce nad morze, ale to ok 3 godzin drogi, a mi troche ciezko wytrzymac tyle w aucie.
U nas macierzynskie trwa 39 tyg. i mozna je zaczac 11 tyg. przed ter. porodu, wiec co tam, skorzystalam.Za to nie ma mozliwosci bycia na zwolnieniu lekarskiem w czasie ciazy, bo tu "ciaza to nie choroba".Generalnie dziewczyny z mojej pracy pracowaly do ok 38 tyg mimo ze o nie jest lekka praca no i caly czas na nogach.
Też zazdroszczę tym co mieli dziś okazję popływać. Pogoda sprzyja :cool2::cool2::cool2:.
Agniesia a co z kobitkami, które faktycznie mają ciążę zagrożoną i muszą leżeć? :szok:Współczuję Wam tam.

Ja dziś znowu miałam odlot, ten upał chyba mnie wykończy. Normalnie nigdy mi się nie zdarzały jakieś zawroty, mroczki, a teraz?? Kurcze, może w ciąży jestem :-p

Ja też zazdroszczę tych wypadów nad jeziorko, pływania.
Ech ... za to najadłam się lodów.

Fajnie taki długi mieć macierzyński.
Ja będe mogła przedłużyć sobie tylko o 6 tygodni.

Witajcie! Wczoraj wróciliśmy z wesela przed północą-strasznie bolał mnie kręgosłup-o tańcach nie było mowy...bo wszyscy takie wygibasy robili,ze na pewno bym oberwała:tak:
A na poprawinach nie byliśmy...brzuch mnie dziś bolał...

Blond ale sytuacja:tak:ale by mi było głupio, mnie nic takiego niespotkało, w autobusach ustepują, ale tez widac litosc a inni głowe spuszcza albo odwruca i udają ze niewidzą. ostatnio jechałam pociągiem i był taki tłok ze musiałam wsiąść ostatnia i zadnego miejsca wolnego wszyscy stali na korytrzu byłam przerazona1,5h stania:-(ale taki pan mi ustąpił:-)na szczescie

reklama
Witam sie i ja wieczorem :-D
BLOND nie zazdroszcze sytuacji w sklepie :baffled:Ja jakos sie w ciazy spotkalam ze mnie przepuszczali w autobusie ale fakt nigdzie indziej nie doswiadczylam tego :wściekła/y:tylko w autobusie
GOSIU ja stalam sie jakas bardziej pyskujaca jak mnie cos nie pasuje :szok:
Ostatnio stalam w kolejce i jakas stara baba sie wepchala przedemna Ja ja puscilam ale mowie na caly glos do mojej mamy Kuzwa normalnie jakby mogla to by na moj brzuch wlazla albo by mnie przewrocila bo ja chyba przezroczysta jestem ze sie pcha :tak:Ale sprzedawczyni najpierw obsluzyla mnie a nie ja;-)
KAKA nie zazdroszcze z tym pradem itp :baffled:
MAGDASF1 ciesze sie ze wypoczynek udany A co do mojego lezenia to w szpitalu mowili mi ze mam lezec jak boli I ja poprostu chce sie oszczedzacc i jak najwiecej lezec aby mnie nie bolalo :baffled:
AGA fajnie macie ten urlop maciezynski dlugi:tak:Ja juz od lutego siedze w domu i strasnie mi sie nudzi a wiekszosc bo poczatek to musialam lezec plackiem pozniej troche pochodzilam a ze teraz mnie brzuch boli to tez musze wiecej lezec:dry:
MADZIU super to ujelas ZE MALUSZEK ZWYCIEZY
modle sie aby tak sie stalo :tak:

Ja na basenie bylam 2 razy zamoczyc tylko nogi a tak pozatym to lezalam sobie w cieniu.Pozniej pochodzilam chwile po placu zabaw ale tez tam wiecej siedzialam,
Pozniej odwiedzilismy kolezanke wiec kolejne siedzenie ale mimo to jak wracalam juz do domu to mnie zaczelo troche podbrzusze bolec ale nie jest zle Mala kopie a ja albo leze albo siedze
Z tym mieszkaniem okazalo sie ze jednak raczej jutro mozemy sie przeprowadzac wiec oni teraz pakuja a ja nic nie robie Ale tak wszystko tzreba zalatwiac na szybko nawet po transport bede jutro dzwonila Dzis dzwonilam ale kazali jutro zadzwonic I nie wiem jak to jutro wyjdzie z ta przeprowadzka I kasy nie mamy bo wsio pojdzie na przeprowadzke i nie wiem co nam zostanie na zycie Wkurzam sie bo widoki na kase nawet na jedzenie teraz sa bardzo zle u nas.
Jutro bede was informowala jak to bedzie z przeprowadzka ale jak do niej dojdzie to zagine na kilka dni ale bede pisala eski co u mnie i bede BARDZO ZA WAMI TESKNILA:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry