Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Niop mam dwa LWY w domkuHey Czarna, Twoja Niki, niedlugo odchodzi urodziny?
Ja w sumie nie miałam takiej sytuacji i szczerze nawet bym nieskorzystała. M oze to głupie ale taka jestemja tak o tych kurtkach zaczelam bo ja w pazdzierniku juz zawsze w zimowej chodzezmarzluch jestem
a jak tu w rozpietej chodzic..a termin mam na koniec pazdziernika...cos marudze strasznie
niewazne, pozniej bedziemy sie martwic
ja sobie dzisiaj salatke jarzynowa zrobie
przed chwila ze sklepu wrocilam i 2 mlode babki sie o mnie poklocilyprzede mna stala jakas kolo 30tki z pelniutkim duzym koszykiem, za nia ja z malym, i za mna ta ktora zaczelka jazde robic tej przede mna...ze powinna mnie przepuscic, ze ona nie ma pojecia co to znaczy stac z brzuchem w kolejce w taki upal bo ona niedawno urodzila i wie
ze to jest chamstwa, taka znieczulica...itd. ta przede mna zaczela sie bronic ze teraz to ona juz sie zaczela rozpakowywac, i ze ja ja powinnam poprosic na co wszyscy w kolejce zaczeli sie smiac od kiedy to kobieta w ciazy ma sie dopraszac....i na koniec powiedziala ze tez jest w ciazy tylko w malej(chyba naprawde bardzo malej bo w pasie to miala z 60 cm moze i cyckow brak i szkoda ze po jakims czasie sie jej to przypomnialo...)wiec w koncu sobie postalam i szczerze mowiac to mi nawet sie slabo zrobilo ale juz sie nie odezwalam bo i tak mi bylo wystarczajaco glupio...na koniec to juz ludzie zaczeli sie przyczepiac do tej babki przede mna za to ze ZA DUZE ZAKUPY ROBI
)))masakra....szkoda ze jej jeszcze nie pobili tam...
![]()
a dziewczynie współczuje tej nagonki.
Moja Niki to jak ryba w wodzie i Laurunia chyba przejeła to w genach najchetniej by z wody nie wyszła

i wszystko jest oki
ale niestety niemogłam sie wykąpac
bo woda drugi raz chyba kwitła i była w takich zielonych kropeczkach:-)jakies glony czy cos wiec wolałam nieryzykowac, tylko lerzaczek