reklama

Październik 2008

reklama
No ja juz po wizycie teraz sobie czytam co u Was a maludy sie nadal chlapia-jak ja im zazdroszcze!!!!za rok planuje kupic taki basen z filtrem i pompka sa na allegro za ok.400 zl ma ktoras moze? i wie czy warto taki zakup tzn chodzimi o te filtry czy spelniaja swoje funkcje itp.
Na watku zdjeciowym wkleilam kilka fotek.
A co do chamstwa ludzi i uprzejmosci to szkoda gadac niektorzy sa kompletnie niewychowani!!
Madzia dobrze ze maly sobie radzi i przybiera na wadze!!

Witajcie dziewczyny w ten piekny i sloneczny(bynajmniej u mnie)dzien.Ja juz od tyg. jestem na urlopie macierzynskim i wiecie co... nudzi mi sie troche.Nic mi sietak naprawde nie chce, no moze poza jednym, najchetniej popralabym i poszykowala ciuszki dla malej, ale jeszcze na to za szybko.Troche brakuje mi tu bliskich, rodzenstwa i rodzicow, nie ma za bardzo do kogo pojsc.Sasiadka niestety ma ospe wiec mijam ja szerokim lukiem.
zazdroszcze tym z Was ktore maja juz dzieci, Wam napewno sie nie nudzi....
Pochwale sie jeszcze ze dzis zaczynam 8 miesiac (31 i pol tyg.):-)

Witaj Aguś!! tak żadko do nas zagladasz ostatnio:-(
A czemu ty juz na macierzynskim??? nie za szybko???
Gratuluje z okazji 8 m-ca!!!
I ja juz bym chetnie poprała te ciuszki ale co ja bym we wrzesniu robila a tak zajme sie ciuszkami i mi zleci troszke:-D

Hey Czarna, Twoja Niki, niedlugo odchodzi urodziny?
Niop mam dwa LWY w domku:)))
ja tak o tych kurtkach zaczelam bo ja w pazdzierniku juz zawsze w zimowej chodze:)zmarzluch jestem:)a jak tu w rozpietej chodzic..a termin mam na koniec pazdziernika...cos marudze strasznie:)niewazne, pozniej bedziemy sie martwic:)
ja sobie dzisiaj salatke jarzynowa zrobie:)
przed chwila ze sklepu wrocilam i 2 mlode babki sie o mnie poklocily:)przede mna stala jakas kolo 30tki z pelniutkim duzym koszykiem, za nia ja z malym, i za mna ta ktora zaczelka jazde robic tej przede mna...ze powinna mnie przepuscic, ze ona nie ma pojecia co to znaczy stac z brzuchem w kolejce w taki upal bo ona niedawno urodzila i wie:)ze to jest chamstwa, taka znieczulica...itd. ta przede mna zaczela sie bronic ze teraz to ona juz sie zaczela rozpakowywac, i ze ja ja powinnam poprosic na co wszyscy w kolejce zaczeli sie smiac od kiedy to kobieta w ciazy ma sie dopraszac....i na koniec powiedziala ze tez jest w ciazy tylko w malej(chyba naprawde bardzo malej bo w pasie to miala z 60 cm moze i cyckow brak i szkoda ze po jakims czasie sie jej to przypomnialo...)wiec w koncu sobie postalam i szczerze mowiac to mi nawet sie slabo zrobilo ale juz sie nie odezwalam bo i tak mi bylo wystarczajaco glupio...na koniec to juz ludzie zaczeli sie przyczepiac do tej babki przede mna za to ze ZA DUZE ZAKUPY ROBI:))))masakra....szkoda ze jej jeszcze nie pobili tam...:)
Ja w sumie nie miałam takiej sytuacji i szczerze nawet bym nieskorzystała. M oze to głupie ale taka jestem:-p a dziewczynie współczuje tej nagonki.

Agniesia juz na macierzyńskiem????????????

My juz po jeziorku było SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet się wykąpałam i popływałam fakt ze w leginsach i tunice ale mam to gdzies:-p Moja Niki to jak ryba w wodzie i Laurunia chyba przejeła to w genach najchetniej by z wody nie wyszła:-D

Czarna ale Ci zazdroszcze tego pobytu nad jeziorkiem....dalabym wszystko za taka mozliwosc, niestety u nas w poblizu nigdzie nie ma.Myslelismy o wycieczce nad morze, ale to ok 3 godzin drogi, a mi troche ciezko wytrzymac tyle w aucie.
U nas macierzynskie trwa 39 tyg. i mozna je zaczac 11 tyg. przed ter. porodu, wiec co tam, skorzystalam.Za to nie ma mozliwosci bycia na zwolnieniu lekarskiem w czasie ciazy, bo tu "ciaza to nie choroba".Generalnie dziewczyny z mojej pracy pracowaly do ok 38 tyg mimo ze o nie jest lekka praca no i caly czas na nogach.

reklama
Hej :tak:
Cirill Dorotko dobrze ze juz jesteście:tak:i wszystko jest oki:tak:
Witam nowe mamusie:))
Ja własnie wrociłam z działki, upał ogromny:szok:ale niestety niemogłam sie wykąpac:wściekła/y:bo woda drugi raz chyba kwitła i była w takich zielonych kropeczkach:-)jakies glony czy cos wiec wolałam nieryzykowac, tylko lerzaczek:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry