reklama

Październik 2008

Vanilia a ty uwazaj i najlepiej sama sie nigdzie nieruszaj:no:
Agniesia wow ładny macierzynski
Majeczka a ty do łózeczka i leżeć najlepsze lekarstwo na kręgosłup:tak:
Dorotka jakby co pisz śmiało i kazdej porze:-p i troche dziwnie wyszło z ta przeprowadzka tak nagle:dry:
Aniaaa miłego dalszego wypoczynku. A na tą łódke polecam zabrac parasol co by troche cienia mieć.

reklama
Witajcie
Uff już po spotkaniu rodzinnym:-D Ale mi się dłużyło. Rodzinka powiedziała mi że wyładniałam nawet, ze na pewno będzie chłopczyk. Poza tym dostaliśmy zaproszenie na wesele na 30.08 i tu zonk bo nie mam się w co ubrać:szok: A przez miesiąc pewnie jeszcze urosnę...A głupio było nam odmówić...Poza tym nasłuchałam się różnych zabobonów ciążowych:szok: że aż głowa mi pęka.
dorota123456789 cieszę się że tak szybko Wam wyszło z tą przeprowadzką. Obyś jak najszybciej się tam zaklimatyzowała. Niech najbliżsi rozpakowują, a Ty odpoczywaj.
Blond dziwna sytuacja. Ale niestety taka już w Polsce mentalność.
magdziunia zdawaj relację na bieżąco o tej malutkiej kruszynce, mam nadzieję że wyjdzie z tego zwycięsko bo ewidentnie ma siłę walki jeśli przybiera na wadze.
Życzę miłego wieczorka.

blond fajnie z rzeczami, a co do jesieni zawsze mozemy ubrać namiot:) A co do znieczulicy jest straszna, stałam w kolejce w sklepie nad jeziorem tyylk z woda mineralną, inni zamawiali kawe, jedzonko, myslicie ze ktoś mnie przepucił
czarna ja nie wiem czy polar wystarczy, jestem zmarźlakiem, ale moja M nosi duże rozmiary, więc w najgorszym wypadku wezme od niej
minisia my dzisiaj roztawilismy i napełniliśmy basen, mamy taki na 10 m sześciennych, ale ten filtr w zestawie mało daje w tamtym roku trzymała woda tydzień, teraz dalismy chlor i zobaczymy jak będzie, ja niemoge sie doczekac jak sie woda nagrzeje, mamy ze studni 10 st,
Madzia nadal r=trzymam kciuki za maluszka
Agniesia25:) gratuluje
Aniaaa miłego wypoczynku

Wanilia ja chyba tez jestem w ciazy:-Dbo jakos tak duszno i wogole...
Majeczko odpoczywaj, ja bym tez nie tanczyla, bo nigdy nie wiadomo kto sie kiedy przewroci albo zamachnie...:baffled:
Magdziunia ciesze sie ze maluszek przybiera na wadze:tak:3mam za niego kciuki i Rafalek na pewno tez:tak:
Agniesia teraz jak Ci sie nudzi to masz czas na wicie gniazdka dla dzidzi:tak:
Ewela ja jechalam miesiac temu niecaly pociagiem z Poznania do Warszawy 3,5 godz i babka w kasie pomylila sie i wydrukowala mi miejscowke na inna godz....byl taki tlok ze nawet jakby ktos chcialby mi ustapic miejsca to by mnie nie zauwazyl wiec musialam kupic miejsce w 1 klasie bo balam sie ze ktos mnie zgniecie:baffled:
Dorotko a Ty sie przeprowadzaj spokojnie i tak bardziej na lezaco:tak:my tez bedziemy za Toba tesknic wiec pisz jak najczesciej:tak:

majeczko uważaj na siebie
magdziunia mi ten srodek cięzkosci chyba nagle przskoczył w piatek:), bo od piatku nonstop kregosłup mnie boli
dorotko ale nie szalej i uważaj na siebie

My pojeziorku, popływaliśmy rowerkiem, a potem ja w cieniu leżałam, M sobie popływał, jak wróciliśmy zajechalismy do teściów, i patrze- teściowa kupiła man przewijak na łóżeczko, nonstop mnie zaskakuje. Jutro zrobie zdjęcie i wkleje, teraz zmykam kapać się i spać bo pleców nie czuje

ppatqa ja to goraca kobita. Ciąże z Laura przełaziłam do konca w takim ala płaszczyku z podrabianej skóry:-p Tylko sweterek pod spodem miałam. Dopiero po porodzie kupiłam płaszczyk bo trza było o mlekodajki dbać:cool2:
Antuanet ale szybko wam to zaproszenie dali u nas jest zwyczaj ze daje sie 3 m wczesniej no chyba ze to nagły ślub:cool2::-p

A ja wpadłam w wirrrrrrr allegro i siedze i przegladam i robie liste co musze jeszcze kupic:-p Ale jeszcze nic nie kupiłam:cool2:

Majeczka poodpoczywaj sobie.

minisia my dzisiaj roztawilismy i napełniliśmy basen, mamy taki na 10 m sześciennych, ale ten filtr w zestawie mało daje w tamtym roku trzymała woda tydzień, teraz dalismy chlor i zobaczymy jak będzie, ja niemoge sie doczekac jak sie woda nagrzeje, mamy ze studni 10 st,
ppatqa ale będziesz miała full wypas, lepsze warunki niż w hotelu 5* na Majorce :-p:cool2::cool2:Super pogoda, willa z basenem, wieczne wakacje, żyć nie umierać:-)

Ja na basenie bylam 2 razy zamoczyc tylko nogi a tak pozatym to lezalam sobie w cieniu.Pozniej pochodzilam chwile po placu zabaw ale tez tam wiecej siedzialam,
Pozniej odwiedzilismy kolezanke wiec kolejne siedzenie ale mimo to jak wracalam juz do domu to mnie zaczelo troche podbrzusze bolec ale nie jest zle Mala kopie a ja albo leze albo siedze
Z tym mieszkaniem okazalo sie ze jednak raczej jutro mozemy sie przeprowadzac wiec oni teraz pakuja a ja nic nie robie Ale tak wszystko tzreba zalatwiac na szybko nawet po transport bede jutro dzwonila Dzis dzwonilam ale kazali jutro zadzwonic I nie wiem jak to jutro wyjdzie z ta przeprowadzka I kasy nie mamy bo wsio pojdzie na przeprowadzke i nie wiem co nam zostanie na zycie Wkurzam sie bo widoki na kase nawet na jedzenie teraz sa bardzo zle u nas.
Jutro bede was informowala jak to bedzie z przeprowadzka ale jak do niej dojdzie to zagine na kilka dni ale bede pisala eski co u mnie i bede BARDZO ZA WAMI TESKNILA:-(
Dorka milutkie popołudnie miałaś, a do przeprowadzki proszę mi się nie dotykać. Na bieżąco zdawać relację z postępów sms-owo i jak najszybciej wracać :-)

A Wam dziewczynki nie zdarzają się zawroty głowy? Może faktycznie coś ze mną nie tak. Byle do czwartku bo mam wizytę u lekarza, muszę chyba liste pytań przygotować, bo mam coraz więcej wątpliwości :sorry2:

Witam kochane :-)

ppatqa- baseniku przy domku zazdroszczę

Aniaa - czekamy na fotki i odpoczywajcie sobie ile się tylko da!

Agniesia - suuuuper długi macierzyński

Dorotko - szybkiej przeprowadzki życzę i nie martw sie na zapas wszytko się dobrze ułoży - trzymam kciuki

U nas strasznie upalnie uffff i lekko przeraża mnie ta wizja tygodnia z taka wysoka temperaturą mam nadzieję, że nie bedzie tak tragicznie. Ciesze się, że większośc zapasów na zime mam już zrobionych teraz tylko robię musy dla niuni Dziś chwilkę byliśmy nad jeziorkiem, synek się pochlapał ja tylko nogi zamoczyłam bo jakoś nie mam odwagi odslonić brzucha wsród takiej publiczności nawet przestałam chodzić już na basen - dlatego ze obecnie pasuje na mnie tylko strój 2 częsciowy a ja jednak lepiej sie czuję w jednoczęsciowym
Remont pokoiku nadal nieruszony ale może już niedugo coś się ruszy w tej kwestii. Nakupiłam troszkę ciuszków dla córci i mam jakies 5 kartonów rzeczy do przebrania i posegregowania rozmiarami może uda mi się to w tym tyg zrobic Poza tym may się dobrze, mała daje czasami konkretne kopniaki i pupa przewraca się raz w lewo raz w prawo no i oczywiście woli jak ja chodzę a nie siędzę - hihi dba o kondycję

buziołki wielkie

ZAWADKA fajnie ze nakupilas ciuszkow dla MALEJ :tak:
MAJECZKO odpoczywaj soebi i odespij to wesele :tak:
ANTUANET ale was wczesnie powiadomili :szok:Ja tez 30 sieronia ide na wesele ale ja o tym wiem conajmniej od roku :tak:i tez nie mam co na siebie wlozyc ale jeszcze sie nad tym pomysli
CZARNA fajnie ze wyszlo tak z tymi ubrankami :tak:

Co do przeprowadzki to wsio jest tak w polowie zalatwione Mam nadzieje ze jutro rano transport zalatwie i ze wlasciciel ktory ma przysjc do nas jutro o 10 da nam ta nasza kaucje zwrotna 1000 zl
Ja dziewczynki nie robie kapletnie nic Tylko jutro pojde pieszo do tego mieszkania i odbiore klucze ,pogadam z nowym wlascicielem i bede czekala na meble Potem bede koordynowala gdzie jaki mebel ma isc hihihih I ewentualnie bede trzymala psa na smyczy A pozniej pewnie walne sie na lozko i bede bardzo ZMECZONA heheheheheheh:-D:-D:-D
Nie musicie sie martwic bo nawet jakbym chciala cokolwiek zrobic ( a nie chce hihi ) to nikt by mi na to nie pozwolil:szok:
Ide spac dziewczynki Aha a propo mojego neta to ja aby przeniesc net z jednego mieszkania do drugiego musze im zaplacic a teraz to kasy nie mamy nic ale to kapletnie nic wiec nie wiem kiedy mi podlacza ten internet bo serio toniemy w dlugach i nie wiemy jak mamy sobie poradzic ale jakos to bedzie.Ja napewno bede czesto pisala eski
I JUZ ZA WAMI TESKNIE:-(:-(:-(:-(

reklama
ale wy tu strasznie szybko piszecie, od rano chyba z 10 stron naprodukowałyscie ;)

u nas też upał od kilka ładnych dni.jeszcze troche a zaczne biegać po domu na golasa, bo juz nie wytrzymuje.w domu wcale nie jest chłodniej a na piętrze to jak w saunie...

czarna79- Laura za 2 tyg będzie mieć 21 miesięcy
minisia- też chciałabym mieć teraz 3kg :)
małaulka- no niestety tutaj nie robi się przez calutką ciąże więcej niż 2 usg jeśli uznają że wszystko jest ok (a ja jedno miałam w PL w 12tyg- a wiec mam już 2 w sumie) i na tym koniec.W moim mieście nie ma polskiego ginekologa a więc lipa.

Poza tym rozmawiałam dzisiaj ze świeżo upieczoną mamą malutkiej Jagny, i uspokoiła mnie, bo jej mała też tak strasznie sie wierciła calutką ciąże i bała sie czy mała będzie mieć chociaż te 3kg a w końcu urodziła się ważąc 3900.

Uspokojona trochę idę lulać, dobranoc wszystkim :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry