reklama

Październik 2008

KAKA masz racje ze bede sie czula jak na odwyku :-(
Serio bardzo jest mi ciezko jak nie bede mogla do was wejsc:-(Do czwartku bedzie mama i bedziemy pracowaly w nowym mieszkaniu pomalu a jak ona pojdzie do pracy to ja nie wiem jak ja wytrzymam bez was:-(:-(:-(:-(
Ja bede pisala eski i licze tez na wasze eski :tak:

reklama
czarna79- Laura za 2 tyg będzie mieć 21 miesięcy

Poza tym rozmawiałam dzisiaj ze świeżo upieczoną mamą malutkiej Jagny, i uspokoiła mnie, bo jej mała też tak strasznie sie wierciła calutką ciąże i bała sie czy mała będzie mieć chociaż te 3kg a w końcu urodziła się ważąc 3900.

Uspokojona trochę idę lulać, dobranoc wszystkim :)
Justynka ruchy nie maja nic wspólnego z wielkoscia dzidzi;-) Mi sie marzy smerfik tak do 3300:-p Uwielbiam takie kruszynki:cool2:
A nasze Laurunie prawie w jednym wieku są
Dorotka my tez bedziemy Ci nabierzaco pisac skróty co sie u nas dzieje:tak::tak: Mam nadzieje ze wam odda ta kaucje i nieodciag nie za nic;-)
Gosiek... kobieto rozwalasz mnie z ta godzina wstania. ja o tej godzine miałam dopiero 3 h snu:cool2:

Kaka tak mi sie wydawało ze wc zoraj byłas u rodziców. A jak remoncik?

Ja juz chałupke wysprzatałam czekam az pranko sie wypierze. Zrobie obiadek i wybywam z domq:cool2: a po południu nad wode chyba znów pojedziemy:-p autobusikiem.

M pokół ściany na elektrykę i zagipsował, odleił paski tapety od sufitu, które odeszły razem z farbę, zdjął wykładzinę z podłogi...więc siedze w odrapanym pokoju. Na środku pokoju mam komputer a wokół mnie pełno różnego rodzaju sprzętu...packi, wałki, wiadra itp. Na razie będzie równał ściany a po wypłacie kupimy farby i panele.

kaka to poleń sie dalej
czarna ja dzis będe dopingować M, bo lada dzień przyjedzie nam słoma, a niechcemy nią sobie zawalic zesłorocznego siana, więc musimy ją przenieść, tzn M musi, koło 100 snopków
Potem wskakujemy do basenu.

Witam w upalny poniedzialek!!
Mój M mial dzis miec wolne do konca tygodnia ale mu przesuneli urlopik na nast.tydzien i jestem troszku zla bo taka ladna pogoda pojechalibysny sie gdzies wykapac a tu klapa:-(
Ale nic zaraz wskakuje w stroj, dolalam wody do basenu i mykam do dzieci sie popluskac:-D
Czarna zapomnialam ci odp.sorki moj M ma egzamin 9 sierpnia
Dorotko damy rade jakos przes smski bedziemy na biezaco z info a za przeprowadzke trzymam kciuki aby sprawnie, bez kłopotow i nerwow sie odbyla:tak:
Magdziunia jak sie ma nasza kruszynka??
Czarna powklejaj linki jak cos ciekawego zauwazysz moze cos przegapilysmy fajnego do maluszkow a ty znalazlas i nam cos podpowiesz??:confused:
A mi oststnio Kaka podala link fajniusich smokow i ja juz wiem ze je kupie a co wy na to?TOMMEE TIPPEE: SMOCZEK USPOKAJAJĄCY 6-18 2 szt. (398430018) - Aukcje internetowe Allegro

Wczoraj na moich oczach sasiad najechal pieska tez sasiadow i wiecie co przychamowal i pojechal dalej nawet sie nie zatrzymal i nie wysiadl zob.co z nim.Nie wiedzial ze ja to widze i pojechal to ja zaczelam wolac wlasciciela pieska (bo mam daleko z ogrodka do furtki a ich dom jest obok ogrodka ) zeby zob.co znim i do weterynarza zawiozl ale wiecie co juz bylo zapozno :no: bidula zdechl a taki to byl fajny kundlelek nie mam swojego to ten zawsze alarmowal jak ktos sie krecil po nocy.Cala noc nie moglam spac i o nim myslalam:-(szkoda mo go bo byl fajniusi.Ale dosc smutkow mamuski!! Milego dnia zycze!!

Co z wredy typ z tego sąsiada co przejechał psinkę:wściekła/y:
Ja rozumiem, ze nieszczęśliwe wypadki się zdarzają ale to nieludzkie zostawić żywa istotę na pastwę losu. Przecież nie miał pewnosci że pies zginał na miejscu:wściekła/y:, mógł jeszcze długo leżeć na tym upale i zdychać wrrr:wściekła/y:co za ludzie.

MINISIA to straszna znieczulica a ztego sasiada Jak to czytalam to plakac mi sie zachcialo :-(
KAKA ja mam tak samo w domu i jeszcze bedziemy mieli przez jakis czas Ale ja i tak najbardziej ubolewam nad brakiem BB

Mu teraz idziemy po klucze do mieszkania nowego mieszkania A ten wlsciciel oddal na cala kase na szczescie wiec mamy na czynsz na sierpien choc :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry