Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Weekend szybko minal...w sobote na grillu u znajomych,a wczoraj od rana na zakupach,a pozniej znajomi byli i bylismy w takim pieknym parku.Wrocilismy okolo 19 i nie mialam sil juz na nic
Dzis juz odpoczywam caly dzien:-)
Laura np od ok 28 tyg była większa o jakieś 3tyg do przodu, i tak kolejno do końca.Nie miała miejsca na taka aktywność i fikanie koziołków.Sama już nie wiem.Mam jeszcze niedobór żelaza, a to też m.in. wpływa na wage dzidziusia. Biore leki i wsuwam dużo wit.c i mam nadzieje ze wszysttko bedzie dobrze.
A ja odwrotnie, że chłopcy i bądź tu mądry. Ja nawet stworzyłam swoją teorię na temat szybszego rowiązania w przypadku dziewczynek. Otóż, jak wiadomo, przeważnie dziewczynki zostają począte kilka dni przed owulacją, a chłopcy tuż przed lub w trakcie owulacji. Czyli żeby miec dziewuszkę trzeba się bzyknąć parę dni przed owulką a na chłoptasia najlepiej w dzień owulacji. W związku z tym dziewczynki są wcześniej począte i szybciej przychodzą na świat. Ufff... nie wiem czy jasno to opisałam. I to moja własna teoria nieopatentowanaJa słyszałam, że dziewczynki dłużej siedzą w brzuszkach;-)
;-)..wanilia a czy nie orietujesz sie w cenach, ile kosztuje snopek siana, słomy w twojej okolicu. My coprawda mamy zaklepane ale nie wiem ile kasy mi na to pójdzie
ppatqa, ja niestety nie mam chyba najlepszego sposobu, po prostu jak mnie już bardzo boli to robię pozycję psa na 4 łapach i wyginam kręgosłup w pałąk raz do góry raz do dołu, czasem daje ulgę, lub biorę puchową poduche przykładam i czekam aż się nagrzeje, też troszkę ulgi przynosi...
Pocieszmy się, że do października już niewiele zostało.