reklama

Październik 2008

reklama
Antuanet fajna ta Twoja SR. ciekawe czy u mnie zabiora nas na taka wycieczke.sama jestem bardzo ciekawa jak to wyglada ale ciagle jakos sie nie moge sama zebrac zeby pojechac i zobaczyc moj szpital...

Blond ja mam tak samo - niby byłam w szpitalu i na oddziale ginekologii jak miałam zabieg łyżeczkowania, ale tak żeby sobie zwiedzić, spytać o coś to jakoś nie.
Hmmm ... czas najwyższy się chyba wybrać.

Magdziunia a Ty gdzie wlasciwie bedziesz rodzic?w Pruszkowie gdzies czy w Warszawie ?
powinnysmy sie wszystkie zebrac i zrobic sobie objazdowe zwiedzanie szpitali po Polsce:)pewnie by nam to zjelo z 2 tygodnie i polowa by w drodze urodzila:)))))

Hejka ja dzis wieczorkiem na momencik bo mialam dzis odwiedziny kumpeli i ukradla mi pol soboty teraz pojechala a ja juz padam:wściekła/y:
Chcialam sobie z mezem posiedziec a tu klapa:-(
Dobrze ze u Was wsio oki.Musialam zajrzec na momencik co u Was i zyczyc spokojnej nocy DOBRANOC MAMUSKI :-D

Minisia dobrej nocki.

Blond prawdopodobnie w Pruszkowie, ale jeśli nie będzie miejsc albo coś nie tak, to w Wawie.

Ja też zmykam spać - tylko jeszcze poczekam aż się moja babka cytrynowa upiecze.
Ach zapach przepiękny unosi się w kuchni.

Gosiu ale masz dobrze...:))))
zapomnialam na watku lekarski napisac ze pozbylam sie lokatora z szyjki:)znaczy sie mialam polipa i sie wchlonal:)))
hehe dobre ale najwazniejsze ze juz go nie ma.
cześć dziewczyny:happy: chciałabym do was dołączyć ;) mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona mamusiek pażdziernikowych ? :blink:
mam już córcie, Laurunie, też z października ;) teraz mam termin z usg na 1.X a z OM na 3.X, także zobaczymy co z tego wyjdzie. aha, i miałam jedno usg na którym lekarz stwierdziła ze dziewczynka, a więc będzie Liliana ;)
Witam i równiez zapraszam na inne nasze wątki.

A my dzisiaj z nienacka trafilismy na grilla do mojego brata. i dopiero niedawno wróciliśmy:-p oczka mi sie same zamykaja ale czekam jeszcze na M aby go co nieco zbałamucic (czy mi kiedys bedzie dość:cool2:)
Buziam

A coś dziś naszej Kaki nie było. Chyba sie z mężem juz pojednała:-p

blond spróbuj ocet na swojego kota, musisz jakos pozbyc się zapachu bo póki on tam czuje swój to będzie lał, z tego co piszesz noc mu nie dolega pozatym ze lubi kanape:) Mierz ciśnienie, ja tez sobie wczoraj sprawdziłam, ale ja mam wiecznie niskie
dorotka uważaj na siebie proszę, wafel pewnie sie ucieszył. Oby M tak dalej.
justyneczka witaj
Antuanet fajnie, my idziemy w czwartek na pierwsze spotkanie, zobacze jak bedzie
gosia ja nie spie od 6, przez ten upał strasznie i duszno, jedziemy dzis nad jeziorko, ale ja nie moge się kąpać:(, może chociaz nogi pomocze

Ja siedze na kąpie, konie na łące, M śpi oj bedzie miec kaca, ja wczoraj zaszalałam i wypiłam karmi- ale pycha. Gril sie udał, czeka mnie jeszcze sprzątanie altanki, bo M spadła wczoraj tacka z naczyniami jak zbieraliśmy naczynia i się potłukło.

reklama
Witam sie i ja w niedzielny poranek :tak:
Ja juz od godziny nie spie bo dzis zlapal mnie pierwszy w ciazy skurcz lydki Koszmar M wstal szybko i mnie masowal a ja myslalam ze pogryze sciane :baffled:Teraz noga mnie boli jak chodze:baffled:Okropne sa te skurcze :confused:
GOSIU nie zazdroszcze tych wizyt ale jakos sie trzymaj Moze nie bedzie tak zle i ci sie spodoba heheh:-D
PPATQA tak WAFELEK sie strasznie ucieszyl Dzieki :tak:
ANTUANET ja tez w SR ogladalam miejsce porodu i tez sie przestraszylam :szok:

Ja bym sobie gdzies dzis poszla ale gadzie tu chodzic jak chodzic za bardzo nie mozna :baffled:Narazie w planach mam dzis isc do kosciola na masze i na 17 z M do AA bo dzis jest AA otwarte wiec moge dzis isc :tak:

MILEJ NIEDZIELI

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry