reklama

Październik 2008

I ja sie witam z ranka.Wczoraj probowałam wejsc do Was po 19 napisac, że u Dorki wsio oki i że teskni ale net mi okropnie mulił:wściekła/y: byłam taka wsiekla bo za czesto mu sie to zdarza:angry:
No i tak mnie wczoraj krzyz bolal jak nigdy az wytrzymac nie moglam:no: i o 19:55 juz wykapana lezalam w łóżeczku:tak:
Maz zrobil mi kolacyjke przy swiecach i mni obiegal az nie usnelam:tak:
Dzis jest lepiej ale nadal ciut boli:baffled:
To nasza Dorka i dzis nie wyjdzie.
Czarna mi sie podoba ten pomysł z tym nowym watkiem:tak:

reklama
A
Tak sobie myśle czy niestworzyc wątku "Nieobecność" gdzie pisałybyśmy o naszych zniknięciach i powiadamiały sms-owo. Wtedy zawsze bedziemy wiedziały co sie z nami dzieje:-p

Jestem za:tak:

Chyba dzisiaj będzie ładna pogoda bo znowu ani jdnej chmurki, a ja już od rana mam lenia. Właśnie jem śniadanko a potem znowu chyba wróce do wyrka poleniuchować;-)

Ja zaraz chyba zaczne się brac za karpatke, juz pranko zrobiłam, jedno wisi drugie idzie, wykorzystam pogode to mi szybciutko wyschnie, rozglądam się za pściela na alegro

Witam sie cieplo, a raczej duszno...:sorry2: Dopiero co wstalismy, dobrze ze wczoraj sie spakowalam bo nie wiem jak bym to dzis zrobila zwazajac na to ze juz teraz nic mi sie nie chce.
Czarna my na krociutko jedziemy, na 5 dni, ale i tak bede do was wpadac, bo na szczescie m. ma laptopa z bezprzewodowym internetem:tak:
o 14 wyjazd, a tymczasem zycze milego dnia:tak:

Minisia ja od paru dni mam silne bole kregoslupa:-(,Na lozku nie moge sie ulozyc i pol nocy nie spie.Wczoraj wieczorem,az plakalam z bolu,a dzis od rana juz nie moge spac i leze:wściekła/y:.Mam nadzieje tylko,ze chociaz troche ten bol ustanie...
Magda milej wycieczki:tak:

Witam sie porankowo:tak:
u mnie piekne slonce swieci dzisiaj i chyba jest juz ze 30 stopni i 0 tlenu...:dry:
ja za chwile zmykam do gin:tak:mam na 10, ale pewnie tam troche posiedze, bo ostatnio 3 godziny miala poslizgu:angry:i zawsze tak ma:wściekła/y:

reklama
A ja zawiozlam mojego mezusia do pracy bo wczoraj w ta ulewe co u nas przeszla nie moglam pozwolic by wracal rowerkiem z pracy bo ma spory kawalek no wiec dzis musialam go zawiezc:baffled:a to mi sie juz nie podobalo.
Napisalam posta i poszlam znow nyny a teraz jestem juz na nogach, zaraz ide umyc wloski i zrobic sniadanko sobie i dzieciom a potem upieke murzynka bo mi takiej ochoty narobilyscie ze masakra!!!!!!!!:-p
U mnie dzis od rana upal wiec moze nam sie dzis pogoda uda:tak:
Blond powodzenia na wizycie i czekamy na wiesci:tak:
Madzia udanego wypoczynku:tak:
Motylku mnie az tak nie boli ale wczoraj to juz niewiele brakowalo do lez a dzis lepiej ale odczuwam lekki bol, a moze wez apap??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry