reklama

Październik 2008

blond to kawałeczek, ja pod Nową Solą, a ja wybrałam Wrocek na studia, bo M tam studiował i najbliższy wet. Mnie glebogryzarki omineły i noe pisałam pracy, ten kierunek chyba jest wyjatkiem z praca na rolniczych.
gosia jak fajnie masz, mi też ktoś by musiał zrobic porządek na głowie
czarnaoooooooo

U mnie znowu dziś upał, ale mnie wczoraj starzy wkurzyli, nie mam słów

reklama
z przyjemnością, dziękuję:-) tylko troszkę daleko :baffled:

marzę o takich "zwykłych" rzeczach jak np. truskawkowy kompot mojej mamy albo o najzwyklejszej drożdżówce z kruszonką....mmmm.... Tęsknie.
I czekam na dzidzie:happy2:

Uwielbiam ciasto drożdzowe...wogóle lubie słodycze heheheh

Wczoraj wieczoren napisała Dorotka, że jest zmęczona i boli ją podbrzusze:baffled: i że brakuje jej BB.

U mnie upalnie tak jak wczoraj. Przed chwilą zjadłam płatki na mleku i zaraz szybko wyjdę z psiurką na spacerek póki jest szansa, ze nie wyciagnę kopyt na dworze.
Dzisiaj ciag dalszy gołąbków ze słoika- nie ma to jak promocja w sklepie;-)

ja teraz wcinam śniadanko, poprasowałam zaległosci póki nie ma skwaru, dywan pojechał do prania, domek ogarniety, ale na zewnątrz zaczyna smalic, dziś M przywozi owies.

No niestety hormonki czasem szaleja. Chyba znów mnie dopada wizja słonicy:baffled::baffled:
ja juz mieszkanko ogarnełam chwilka relaksu przed kompem i wypad z domku bom umówiona z bratowa i kumpela:-p

Ppatqa a rodzice nie wiedza zes ty w ciazy i nie mozesz sie denerwowac:nerd:

A ja dzis na obiadk mam pomidorówke z wczoraszego rosołu:cool2:

czarna wiedzą ale lubią na złość dowalić, taki maja charakter, ja mam naprawde lepszych teściów niz rodziców i niestety taka jest prawda

Daltego ja niejezdze czesto do moich rodziców bo jak mam ich słuchac to wole ich nie widziec. Raz w m iesiacu w zupełnosci wystarczy:cool2: Alem wredna:-p

A ja dzis według waszych suwaczków ma 7!!!!! juz na liczniku

Ostatnia edycja:
Witam sie dziewczynki :-)
A już myślałam,że dziś tego nie napisze:no: w nocy jak wstałam po tabletke tak ok.2 bolało mnie podbrzusze dokładnie tak jak na @ jak siadałam siusiu to czułam jakby mi sie miednica rozszerzała i to też z jakim bólem:szok: no i juz od tego momentu nie spałam bo dosłownie co 5 min tak ok 3-4 sek miałam skurcze jak poczatkowa faza porodu mówie Wam co strachu wyezylam!! obudziłam mojego M i zastanawiałam sie czy nie jechać do szpitala ale napewno by mnie zostawili wiec czekalam az minie samo i faktycznie ok 5 nad ranem usnelam a po 7 jak sie obudzilam juz bylo ok.:tak: Teraz jak sie nic nie bedzie dzialo to w srode za tydzien ciekawe co u lekarza sie okaze bo mam wrazenie ze mi sie rozw.powieksza:no: wiecie co caly czas jak tak lezalam i zwijalam sie z bolu myslalam czy moja kruszynka by przezyla gdybym ja teraz urodzila.Tak sie balam szpitala bo tu za duzo obowiazkow by sobie tam lezec spokojnie.
Kaka Ty masz dzis 30 tydz.GRATULUJE!!!!! to ost.dziesiatka została:-)a ja jutro:-) Ps.do tych zamian literek na klawiaturze i mi sie tak nie raz stalo i nie umialam sobie poradzic:zawstydzona/y:
To nasza Dorotka tez ma bóle:no: niedobrze.

dzień doberek wszystkim:-)
wlasnie wsuwam śniadanko i zaczynam dzionek, nie ukrywam że radosna bo PADA DESZCZ i moge wreszcie oddychać :-) poza tym moja mężula mi dziś wolne a więc kolejna radocha:-):-) a na dokładke idziemy dzis po poludniu oglądać domek, bo chcemy zmienić na taki z ogrodem dla małej głównie:-) Tyle radości w jednym dniu, że pewnie coś sie jeszcze wydarzy, tak dla równowagi, hehe;-)

Miłego dzionka wszystkim!!:-):-):-)

Czarna no to i dla Ciebie GRATULACJE!!!!!!!!!!!
A ja sie z moja mama o ostatniej kłótni tez nie odzywam bo nadal mam zal ze na mnie krzyczy przy moich dzieciach na temat w jaki sposob je wychowuje!!!!!nie pozwole sobie na to!!!!!!
Z pomnialam napisac ze dzis rano bylam upuscic troche krwi na antg.HBs jutro wyniki i jutro mocz musze dowiezc bo sierota -czyli ja nie zauwazylam ze tez ma byc :((

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry