Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
BiednaWitam sie dziewczynki :-)
A już myślałam,że dziś tego nie napiszew nocy jak wstałam po tabletke tak ok.2 bolało mnie podbrzusze dokładnie tak jak na @ jak siadałam siusiu to czułam jakby mi sie miednica rozszerzała i to też z jakim bólem
no i juz od tego momentu nie spałam bo dosłownie co 5 min tak ok 3-4 sek miałam skurcze jak poczatkowa faza porodu mówie Wam co strachu wyezylam!! obudziłam mojego M i zastanawiałam sie czy nie jechać do szpitala ale napewno by mnie zostawili wiec czekalam az minie samo i faktycznie ok 5 nad ranem usnelam a po 7 jak sie obudzilam juz bylo ok.
Teraz jak sie nic nie bedzie dzialo to w srode za tydzien ciekawe co u lekarza sie okaze bo mam wrazenie ze mi sie rozw.powieksza
wiecie co caly czas jak tak lezalam i zwijalam sie z bolu myslalam czy moja kruszynka by przezyla gdybym ja teraz urodzila.Tak sie balam szpitala bo tu za duzo obowiazkow by sobie tam lezec spokojnie..
jak bedzie tylko chwilka to odpoczywaj:-)!My ze wzgledu na ogrodek zmienilismy chatke,jestem bardzo zadowolona.Mam nadzieje,ze wy tez cos fajnego znajdziecie:-) poza tym moja mężula mi dziś wolne a więc kolejna radocha:-):-) a na dokładke idziemy dzis po poludniu oglądać domek, bo chcemy zmienić na taki z ogrodem dla małej głównie:-) Tyle radości w jednym dniu, że pewnie coś sie jeszcze wydarzy, tak dla równowagi, hehe;-)
Miłego dzionka wszystkim!!:-):-):-)
!Zycze milego wypadu do fryzjera:-)to zawsze poprawia humor!Umowilam sie na 10:00 z siostra (przyjechala wczoraj). Zobaczymy, co to bedzie.... Ale potem dla relaksu, tesciowa kazala mi isc do fryzjera
i żebym sie nie przejmowala durnotami
No to siiiiiiiija Drogie Panie!!!!!!!!!!!!!!
Nie stresuj sie za duzo,bo teraz nie mozesz:-)bedzie dobrze!!!czarna wiedzą ale lubią na złość dowalić, taki maja charakter, ja mam naprawde lepszych teściów niz rodziców i niestety taka jest prawda
Gratuluje!A ja dzis według waszych suwaczków ma 7!!!!! juz na liczniku

Byłam dziś na badankach-wyniki mam odebrać sobie przez internet o 15. Jurto mam wizytę u Ginki (na badanka ledwo się dziś doczłapałam....) Zapytam jej czy nie ma namiaru na dobrą położną-poinformuje ją,że mam zamiar rodzić w jej szpitalu
Może jutro pogadam odrazu z poleconą przez nią położna-a jak nikogo mi nie poleci to sama ma zamiar sobie znalezć