reklama

Październik 2008

reklama
Ech wczoraj się cieszyłam ze słonka a już dziś wolałabym, by było go trochę mniej... Taki skwar, że nie wiadomo, gdzie się schować...

Minisia -> współczuję z powodu ciężkiej nocy. Ale najważniejsze, że minęło. Trzymam kciuki, żeby się unormowało i żebyś po najbliższej wizycie u gina odetchnęła z ulgą.
Jak mnie zaczyna boleć brzuch to mimo, że powtarzam sobie "spokojnie, macica ćwiczy, to normalne, tak ma być" to zaczynam panikować.

Justyneczka - to miłego oglądania domku. Super mieszkać w domku z ogródkiem, choćby najmniejszym.

Z tymi suwakami to nie do końca rozumiem, jak one liczą. Ja sobie od początku liczę dni w excelu i to się dokładnie zgadza z tygodniami liczonymi kalendarzowo, a suwaczek pokazuje co innego. Hmmm. Dziwne

Faktycznie 30tydzien już nam stuknął;-) No to wielkie odliczanie rozpoczęte hehehe
Dorotka napisała, że kupili jakaś kuchenkę na raty do nowego mieszkania. Netu niestety nie udało jej się przenieść na nowe mieszkanko;-(
Ale ja dzisiaj leniu****ę i wyjątkowo mi z tym dobrze hehehhe

Nie piszę zbyt często bo i nie umiem tak na forum gadać, ale śledzę wątki regularnie. Wzięłam się w końcu za malowanie pokoju dla małej, bo jako jedyny w naszym domu jeszcze wogóle nie był wykańczany. Dwie ściany są już różowe, a dwie będą niebieskie. Uff!!! Co ja się strasznie męczę przez ten brzuch! Pare machnięć wałkiem i muszę odpoczywać. Ale dzięki temu jest pretekst, by zaglądać na BB :)

Szkoda minisia, że nie możesz się po postu położyć na parę dni. To byłoby chyba najlepsze w Twojej sytuacji :(
Uważaj na siebie!

Malena my tu sobie wszystko opowiadamy co nam ślina na jezyk przyniesie... żadna się żadnej nie wstydzi bo wszystkie tu mamy podobne problemy.

Różowo niebieski pokoik - musi ładnie wyglądac;-)

Witam sie dziewczynki :-)
A już myślałam,że dziś tego nie napisze:no: w nocy jak wstałam po tabletke tak ok.2 bolało mnie podbrzusze dokładnie tak jak na @ jak siadałam siusiu to czułam jakby mi sie miednica rozszerzała i to też z jakim bólem:szok: no i juz od tego momentu nie spałam bo dosłownie co 5 min tak ok 3-4 sek miałam skurcze jak poczatkowa faza porodu mówie Wam co strachu wyezylam!! obudziłam mojego M i zastanawiałam sie czy nie jechać do szpitala ale napewno by mnie zostawili wiec czekalam az minie samo i faktycznie ok 5 nad ranem usnelam a po 7 jak sie obudzilam juz bylo ok.:tak: Teraz jak sie nic nie bedzie dzialo to w srode za tydzien ciekawe co u lekarza sie okaze bo mam wrazenie ze mi sie rozw.powieksza:no: wiecie co caly czas jak tak lezalam i zwijalam sie z bolu myslalam czy moja kruszynka by przezyla gdybym ja teraz urodzila.Tak sie balam szpitala bo tu za duzo obowiazkow by sobie tam lezec spokojnie..
Biedna:baffled:jak bedzie tylko chwilka to odpoczywaj:-)!

:-) poza tym moja mężula mi dziś wolne a więc kolejna radocha:-):-) a na dokładke idziemy dzis po poludniu oglądać domek, bo chcemy zmienić na taki z ogrodem dla małej głównie:-) Tyle radości w jednym dniu, że pewnie coś sie jeszcze wydarzy, tak dla równowagi, hehe;-)
Miłego dzionka wszystkim!!:-):-):-)
My ze wzgledu na ogrodek zmienilismy chatke,jestem bardzo zadowolona.Mam nadzieje,ze wy tez cos fajnego znajdziecie:tak:!

Umowilam sie na 10:00 z siostra (przyjechala wczoraj:dry:). Zobaczymy, co to bedzie.... Ale potem dla relaksu, tesciowa kazala mi isc do fryzjera :-p:-D i żebym sie nie przejmowala durnotami :-p No to siiiiiiiija Drogie Panie!!!!!!!!!!!!!!
Zycze milego wypadu do fryzjera:-)to zawsze poprawia humor!
czarna wiedzą ale lubią na złość dowalić, taki maja charakter, ja mam naprawde lepszych teściów niz rodziców i niestety taka jest prawda
Nie stresuj sie za duzo,bo teraz nie mozesz:-)bedzie dobrze!!!
A ja dzis według waszych suwaczków ma 7!!!!! juz na liczniku
Gratuluje!
KAKA tobie rowniez gratuluje!!!

Witam wszystkie pazdziernikowe Mamusiaki:tak::-D Byłam dziś na badankach-wyniki mam odebrać sobie przez internet o 15. Jurto mam wizytę u Ginki (na badanka ledwo się dziś doczłapałam....) Zapytam jej czy nie ma namiaru na dobrą położną-poinformuje ją,że mam zamiar rodzić w jej szpitalu:tak:Może jutro pogadam odrazu z poleconą przez nią położna-a jak nikogo mi nie poleci to sama ma zamiar sobie znalezć:-D:tak:
Pozdrówka:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry