reklama

Październik 2008

Cześć kochane :-)
a ja rolniczy:)czyli wszystkie musialysmy sie uczyc budowy glebogryzarek i innych kombajnow:)))tylko ppatqa wydawalo mi sie ze Wroclaw chyba- mam tam teraz olege na weterynarii:)
Blondi nie przypominam sobie glebogryzarek, albo taka stara jestem,albo nie było :-p

blond to kawałeczek, ja pod Nową Solą, a ja wybrałam Wrocek na studia, bo M tam studiował i najbliższy wet. Mnie glebogryzarki omineły i noe pisałam pracy, ten kierunek chyba jest wyjatkiem z praca na rolniczych.
ppatqa ale to jakaś filia sggw, skoro o sggw pytałaś? U nas praca była do napisania, ale tylko mgr, teraz już się piszę licencjacką i mgr. Przechlapane.

Dzisiaj ciag dalszy gołąbków ze słoika- nie ma to jak promocja w sklepie;-)
Promocja świetna sprawa!;-);-)

czarna wiedzą ale lubią na złość dowalić, taki maja charakter, ja mam naprawde lepszych teściów niz rodziców i niestety taka jest prawda
PPatqa a ja mam zrzędliwą teściową pod dachem i tez nie jestem zachwycona z tego powodu.

A ja dzis według waszych suwaczków ma 7!!!!! juz na liczniku

Gratuluję! już tylko 3 miesiące... (tycia)

MNie też mnie waga dobija

A już myślałam,że dziś tego nie napisze:no: w nocy jak wstałam po tabletke tak ok.2 bolało mnie podbrzusze dokładnie tak jak na @ jak siadałam siusiu to czułam jakby mi sie miednica rozszerzała i to też z jakim bólem:szok: no i juz od tego momentu nie spałam bo dosłownie co 5 min tak ok 3-4 sek miałam skurcze jak poczatkowa faza porodu mówie Wam co strachu wyezylam!! obudziłam mojego M i zastanawiałam sie czy nie jechać do szpitala ale napewno by mnie zostawili wiec czekalam az minie samo i faktycznie ok 5 nad ranem usnelam a po 7 jak sie obudzilam juz bylo ok.:tak: Teraz jak sie nic nie bedzie dzialo to w srode za tydzien ciekawe co u lekarza sie okaze bo mam wrazenie ze mi sie rozw.powieksza:no: wiecie co caly czas jak tak lezalam i zwijalam sie z bolu myslalam czy moja kruszynka by przezyla gdybym ja teraz urodzila.Tak sie balam szpitala bo tu za duzo obowiazkow by sobie tam lezec spokojnie.

Minisia, ale się strachu najadłaś, postaraj się troszkę poodpoczywać.

Faktycznie 30tydzien już nam stuknął;-) No to wielkie odliczanie rozpoczęte hehehe
Kaka gratuluje, teraz to już z górki na pazurki.

Nie piszę zbyt często bo i nie umiem tak na forum gadać, ale śledzę wątki regularnie. Wzięłam się w końcu za malowanie pokoju dla małej, bo jako jedyny w naszym domu jeszcze wogóle nie był wykańczany. Dwie ściany są już różowe, a dwie będą niebieskie. Uff!!! Co ja się strasznie męczę przez ten brzuch! Pare machnięć wałkiem i muszę odpoczywać. Ale dzięki temu jest pretekst, by zaglądać na BB :)
Malena będzie śliczny pokoik, może pokażesz nam efekty swojej pracy?

Byłam dziś na badankach, żeby na wizycie u lekarza mieć świeżą dostawę wyników. Robiłam cukier i piłam glukozę. Na początku ciąży lepiej ją zniosłam, teraz wyszłam na miasto odczekać godzinę i tylko się rozglądałam za jakimiś krzokami.
I kupiłam sobie basen :-D:-D taki dziecinny, a co! tylko mąż nie ma czasu napompować i chyba dziś nie pomoczę tyłka :sorry2::sorry2:.

reklama
Ja sobie tyłek w misce chyba pomoczę, włacze Nationele Geographic i się rozmarzę, że się kąpię na słonecznej plaży pod palmami;-):-D

Wanilia to sie popluskasz troszku :))jak taki maly to sama nadmuchaj ja moim dmuchalam basen oczywiscie pomalu i z rozwaga.
A co do strachu to panika pomalu mnie ogarniala!!!!juz widzialam siebie na izbie przyjec :((

Miałabym dzisiaj czołowy wypadek....:-( Jakiś gówniarz wyprzedzał na trzeciego... Normalnie, jak hamowałam, przygotowałam sie, żę zaraz nas zgniecie... Dzizas.... Odwozilam siostre z jej corą do domu, zjechalam tylko co z ronda i zaraz jest wjazd na lewo na osiedle. A tu ten Debil BMW zapierdala prosto na nas.... :szok: Udalo mi sie wyhamowac.... Zgasilam samochod, wyszlam i mu nawtykalam od Zajobów!!!!!!!!!!!!!!!!! A na koniec sie poryczalam...... On tylko "bardzo Panią przepraszam..." Zjechalysmy na ten parking, to trzeslam sie jak galareta jeszcze dobrze 10min..... Kuźwa.... Dobrze, że Juli ze mną nie było.... Ja pierdolę... brak mi slow, a do auta poki co nie wsiadam.....

Co za debil.
Powiem szczerze, ze ja tez się boję jeżdzić...teraz są wakacje. Ludzie wsaidaja po piwku za kółko, słonko robi swoje a Ci jak królowie szos nie patrzą na innych, a Ty mozesz stracić dziecko przez takiego debila...wrrr

Miałabym dzisiaj czołowy wypadek....:-( Jakiś gówniarz wyprzedzał na trzeciego... Normalnie, jak hamowałam, przygotowałam sie, żę zaraz nas zgniecie... Dzizas.... Odwozilam siostre z jej corą do domu, zjechalam tylko co z ronda i zaraz jest wjazd na lewo na osiedle. A tu ten Debil BMW zapierdala prosto na nas.... :szok: Udalo mi sie wyhamowac.... Zgasilam samochod, wyszlam i mu nawtykalam od Zajobów!!!!!!!!!!!!!!!!! A na koniec sie poryczalam...... On tylko "bardzo Panią przepraszam..." Zjechalysmy na ten parking, to trzeslam sie jak galareta jeszcze dobrze 10min..... Kuźwa.... Dobrze, że Juli ze mną nie było.... Ja pierdolę... brak mi slow, a do auta poki co nie wsiadam.....
Kurcze Goska!! to miałaś szczeście że Wam sie nic nie stało!! gowniarze jezdza bez wyobrazni jakby cos im dalo ze beda 5 min predzej w domu czy gdzies a ile razy przez brak wyobrazni gina niewinni ludzie:no::wściekła/y:
Ja jeszcze w sierpniu pojerzdze ale od wrzesnia STOP dodatkowo ze wzgledu na to ze moze mnie chwycic w najmniej oczekiwanym momencie!! :szok:

dzień doberek wszystkim:-)
wlasnie wsuwam śniadanko i zaczynam dzionek, nie ukrywam że radosna bo PADA DESZCZ i moge wreszcie oddychać :-) poza tym moja mężula mi dziś wolne a więc kolejna radocha:-):-) a na dokładke idziemy dzis po poludniu oglądać domek, bo chcemy zmienić na taki z ogrodem dla małej głównie:-) Tyle radości w jednym dniu, że pewnie coś sie jeszcze wydarzy, tak dla równowagi, hehe;-)

Miłego dzionka wszystkim!!:-):-):-)
My tez szukamu domku z ogródkiem:-p
Kurde a Tobie nic niejest????????? Moze idz tak kontrolnie do lekarza, bo takie wstrzasy sa bardzo niebezpieczne. Normalnie zajeb.... bym gówniarza:wściekła/y:

Minisia bardzo wystraszył mnie twój post. Przyznam sie ze czasem jak pofolguje mam takie uczucia w dole brzucha i bioder jak z Laura w ostatnim miesiacu. mam nadzieje ze mi sie nic tam nie dzieje:baffled:
A na twoim miejscu jak sie to powtórzy jedz do szpitala :angry::angry::angry::angry:

A ja sie lenie a zaraz idu z malutka do pisku. Bo za blokiem pojawił sie cień:cool2:

Gosia to naprawde nie mila sytuacja.Tacy debile jada i nie patrza,ze oprocz nich ktos inny moze zginac:baffled:.Ja od czasu ciazy jakos boje sie jak ktos troszke nawet przyspieszy i od razu krzycze,sama nie mam prawo jazdy.

reklama
Czarna i ja mialam stracha jak diabli!! ciagle biegalam siusiu i modlilam sie zeby mi wody czasem nie odeszly :(( straszne to bylo i napewno nast.razem pojade do szpitala.Teraz podczutuje info w necie o wczesniakach i sie uspokajam co by bylo gdyby dzidzia ur.sie za wczesnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry