majeczka02
Fanka BB :)
Miałabym dzisiaj czołowy wypadek....:-( Jakiś gówniarz wyprzedzał na trzeciego... Normalnie, jak hamowałam, przygotowałam sie, żę zaraz nas zgniecie... Dzizas.... Odwozilam siostre z jej corą do domu, zjechalam tylko co z ronda i zaraz jest wjazd na lewo na osiedle. A tu ten Debil BMW zapierdala prosto na nas....Udalo mi sie wyhamowac.... Zgasilam samochod, wyszlam i mu nawtykalam od Zajobów!!!!!!!!!!!!!!!!! A na koniec sie poryczalam...... On tylko "bardzo Panią przepraszam..." Zjechalysmy na ten parking, to trzeslam sie jak galareta jeszcze dobrze 10min..... Kuźwa.... Dobrze, że Juli ze mną nie było.... Ja pierdolę... brak mi slow, a do auta poki co nie wsiadam.....
Kochana...tacy ludzie nia mają wyobrazni...dobrze,ze Ty jechałaś ostrożnie ...cieszę się,ze nic Wam nie jest...szok przeżyłam jak zaczełam to czytać...
Witam sie dziewczynki :-)
A już myślałam,że dziś tego nie napiszew nocy jak wstałam po tabletke tak ok.2 bolało mnie podbrzusze dokładnie tak jak na @ jak siadałam siusiu to czułam jakby mi sie miednica rozszerzała i to też z jakim bólem
no i juz od tego momentu nie spałam bo dosłownie co 5 min tak ok 3-4 sek miałam skurcze jak poczatkowa faza porodu mówie Wam co strachu wyezylam!! obudziłam mojego M i zastanawiałam sie czy nie jechać do szpitala ale napewno by mnie zostawili wiec czekalam az minie samo i faktycznie ok 5 nad ranem usnelam a po 7 jak sie obudzilam juz bylo ok.
Teraz jak sie nic nie bedzie dzialo to w srode za tydzien ciekawe co u lekarza sie okaze bo mam wrazenie ze mi sie rozw.powieksza
wiecie co caly czas jak tak lezalam i zwijalam sie z bolu myslalam czy moja kruszynka by przezyla gdybym ja teraz urodzila.Tak sie balam szpitala bo tu za duzo obowiazkow by sobie tam lezec spokojnie.
Kaka Ty masz dzis 30 tydz.GRATULUJE!!!!! to ost.dziesiatka została:-)a ja jutro:-) Ps.do tych zamian literek na klawiaturze i mi sie tak nie raz stalo i nie umialam sobie poradzic
To nasza Dorotka tez ma bóleniedobrze.
Monisia...uważaj na siebie...naprawdę się oszczędzaj...martwie się o Ciebie...
Sama nie wiem co jest ze mną...ciągle boli mnie brzuch...rano miałam takie skurcze,że nie mogłam zrobić siusiu bo bolało...

Kaka dołączam sie do gratulacji:-)
Ale ten czas leci...Pozdrów koniecznie Dorotkę

w nocy jak wstałam po tabletke tak ok.2 bolało mnie podbrzusze dokładnie tak jak na @ jak siadałam siusiu to czułam jakby mi sie miednica rozszerzała i to też z jakim bólem

a chcialam kupic...moze akurat nikt znowu nie wygra i znowu sie skumuluje