Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Domi świetny tekst, a i do mnie dziś pasuje jak ulał.A ja dziś czuje sie jakby mnie ktos pogryzl i wypluł
Ja nie gram, ale o wygranej mogłabym pomarzyć.
Ja puściłam i liczę na coś ehhehehheh.
Ale jakby co to się podzielę z Wami psiapsiółki moje internetowe.
Magdziunia dla każdego by chyba po trochu starczyło, taka kasa! w głowie sie nie mieści!
No właśnie, masz jakieś wieści?No wlaśnie Madziu napisz jak się czuje ten Maluszek??? Mam nazieję,że dzielnie się trzyma..
Dziewczyny wiecie co, chyba faktyczne w III trymestrze hormony fiksują na maxa, bo częściej mam gorszy humor niż lepszy. Wszystko mnie dobija, idę, nie będę Wam marudzić.
Dobranoc :--(
W ARR mój brat pracujePpatqo po 2 roku mielismy 8 tygodni praktyk w gospodarstwie tzn 4 tyg zwierzeta i 4 roslinki, a teraz po 3 mamy 4 tyg administracyjnych i 4 ...dowolnych- cokolwiek mialoby to znaczycz tych dowolnych mnie zwolnili ze wzgl na ciaze, a administracyjne mam w Agencji Rynku Rolnego
))

Super ale ci zazdroszcze tego do mku i ogródkaOglądaliśmy już domek i zdecydowaliśmy sie że bierzemy :-) także jestem very happy, mimo mniejszej powierzchni ale ma ogródek i ogólne wrażenie zadbanego domu, co u angoli nie jest normą... Teraz kombinuje co tam pozmieniam, przemaluje i jak sie poustawiamy z naszymi gratami, bo juz troche tego nazbieraliśmy choć zaczynalismy tak naprawde od widelca. Nie wiem jak ustawie sie w głównej sypialni bo chce wstawić łużeczko dzidzi i komode z przewijakiem i tam już jest zabudowa i wkomponowane wielkie łoże..Coś musze wymyśleć.Nie wiem jakie ściany zrobić, bo gdy pokoje nie są za duże to lepiej jasne kolory no nie? tak myslalam że u Laury jakieś pastele, może soft lilac? ale chciałabym to z czymś połączyć i narazie nie mam pomysłu.
tam ta-ram... ale sie cieszę :-)

Boziu jakies fatum czy co dzisiaj???? Na szczescie widze z opisu ze wszystko dobrze sie skonczyłoWitam sie wtorkowo:-) Mielismy dzisiaj wracac, ale wracamy jutro, dzisiaj to chyba jakis pechowy dzien, poszlismy dzis na targ i ukradli mi torbe:-( Nie chodzi mi o to ze bylo tam pare cennych rzeczy tylko szlag mnie trafia bo mialam w portfelu karty, dowod. Wszystko juz poblokowane i na policji juz zglosilam kradziez dowodu. Troche wypelniania papierkow ale bardzo mili policjanci, a jeden to poprostu Antonio Banderas, takze przynajmniej mialam na co popatrzecNa szczescie kase wczoraj wyciagnelismy z bankomatu bo tak to nawet nie mielibysmy jak wrocic. Wczoraj cyba troszke przegielam z aktywnoscia, bo pol nocy tez nie spalam strasznie bolal mnie brzuch, na szczescie juz przeszlo. Kapiemy sie w rzece, zimnej jak diabli ale jaka frajda:-)
Pozdrowienia i do "zobaczenia" jutro![]()

No to spóźnione WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI MINIONEJ ROCZNICY;-)Wpadłam się przywitać. Jakoś nie miałam czasu żeby do Was zajrzeć. Ciągle coś do zrobienia i załatwienia. A wieczorem padam.
Wczoraj mieliśmy z mężusiem rocznice ślubu. Poszliśmy na kolacje do restauracji i na mały spacerek po rynku. Szkoda że ślub bierze się tylko raz, chętnie bym to powtórzyła![]()
Jak tam upały dają Wam w kość? Mam tak spuchnięte nogi i tak koszmarne skurcze w łydkach że ledwo chodzę.
Lece nadrobić zaległości w czytaniu. Aż się boję ile stron naprodukowałyście![]()
Ja tez wysłałam tzn córa poleciała Cobym se w morde nie pluła ze "a nóz widelecKobiecie w ciąży wyrwać torebkę...chamstwo.
Justynka ale fajnie, ze będziecie mieli domek...mi też się marzy;-)
U nas w sklepie jakie kolejki przed totolotkiem. Która dziś obstawiała??
" Ale jeszcze niesprawdziłam

drobne bo drobne ale i tak potrzebne
. A zagrac-zagralam, ale nic nie trafilam (znaczy obstawialam na chybił trafił). 5 zakladow poszlo sie ....
Dobrze, ze juz koniec tego dnia. Buzka Mamunie :*****************