reklama

Październik 2008

reklama
No wlaśnie Madziu napisz jak się czuje ten Maluszek??? Mam nazieję,że dzielnie się trzyma..

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

]Kaka [/B] gratuluje
mika mi marzy sie jakiś remont, ale M sie śmieje ze nie ma co
blond a jakie masz prakytki, ja miałam zajecia takie jak choroby ryb, futerek, tzw. puszki, mleko, były ch drobiu, dietetyka i inne dziwne
takich technicznych niemieliśmy, ale wiem że kierunek podbny do twojego zdawał jakies koło kierując sprzetem na polu
justynko gratuluje domku, miłej przeprowadzki
Magdasf ojej, najgorzej zawsze z dokumentami, co za dranie. Fajnie macie nad wodą w ten upał
wanilia jutro wskoczysz do basenu, ja dzis się zanuzyłam wczoraj tylk w nim chodzilam, juz woda ma 26 stopni
Marma gratulacje
majeczka uważaj na siebie
magdziunia też nie maja kogo się czepiać, ale ci kazał latać. Ja tez dzisiaj lodzika zjadlam ale to u mnie codziennośc
Kaka my graliśmy

Ja dziś usnełam jak przyjechalismy z obiadku, potem stajnia, basenik, teraz gotujemy kukurydze. te upały jednak męczą strasznie, a zawsze je lubiałam. W piatek jedziemy nad jeziorko na wekend, a w czwartek do SR na pierwsze zajęcia, chyba ze ta słoma wyskoczy akurat wtedy, ale mama nadzieje ze nie

Magda, no co za chamstwo z tą torbą, najgorsze teraz to załatwianie wtórników i kart, za wszystko trzeba zapłącić.

A ja dziś czuje sie jakby mnie ktos pogryzl i wypluł
Domi świetny tekst, a i do mnie dziś pasuje jak ulał.:sorry2:
Ja nie gram, ale o wygranej mogłabym pomarzyć.:tak:
Ja puściłam i liczę na coś ehhehehheh.
Ale jakby co to się podzielę z Wami psiapsiółki moje internetowe.

Magdziunia dla każdego by chyba po trochu starczyło, taka kasa! w głowie sie nie mieści! :szok:

No wlaśnie Madziu napisz jak się czuje ten Maluszek??? Mam nazieję,że dzielnie się trzyma..
No właśnie, masz jakieś wieści?

Dziewczyny wiecie co, chyba faktyczne w III trymestrze hormony fiksują na maxa, bo częściej mam gorszy humor niż lepszy. Wszystko mnie dobija, idę, nie będę Wam marudzić.
Dobranoc :-(:-(

Ppatqo po 2 roku mielismy 8 tygodni praktyk w gospodarstwie tzn 4 tyg zwierzeta i 4 roslinki, a teraz po 3 mamy 4 tyg administracyjnych i 4 ...dowolnych- cokolwiek mialoby to znaczyc:)z tych dowolnych mnie zwolnili ze wzgl na ciaze, a administracyjne mam w Agencji Rynku Rolnego:)))
a z tymi zaliczeniami w polu to rozne dziwne byly:)np zaliczenie opryskiwacza albo kombajnu do burakow:))))koniec swiata po prostu:)

no to pieknie...za chwile sie okaze ze go znam:)))zartuje oczywiscie w ARR w Wawie pracuje 600 osob i nast 600 w oddz regionalnych:)wiec chyba nie mam szans go znac
ktos wygral w totka moze?:)

Oglądaliśmy już domek i zdecydowaliśmy sie że bierzemy :-) także jestem very happy, mimo mniejszej powierzchni ale ma ogródek i ogólne wrażenie zadbanego domu, co u angoli nie jest normą... Teraz kombinuje co tam pozmieniam, przemaluje i jak sie poustawiamy z naszymi gratami, bo juz troche tego nazbieraliśmy choć zaczynalismy tak naprawde od widelca. Nie wiem jak ustawie sie w głównej sypialni bo chce wstawić łużeczko dzidzi i komode z przewijakiem i tam już jest zabudowa i wkomponowane wielkie łoże..Coś musze wymyśleć.Nie wiem jakie ściany zrobić, bo gdy pokoje nie są za duże to lepiej jasne kolory no nie? tak myslalam że u Laury jakieś pastele, może soft lilac? ale chciałabym to z czymś połączyć i narazie nie mam pomysłu.

tam ta-ram... ale sie cieszę :-)
Super ale ci zazdroszcze tego do mku i ogródka:tak:
Witam sie wtorkowo:-) Mielismy dzisiaj wracac, ale wracamy jutro, dzisiaj to chyba jakis pechowy dzien, poszlismy dzis na targ i ukradli mi torbe:-( Nie chodzi mi o to ze bylo tam pare cennych rzeczy tylko szlag mnie trafia bo mialam w portfelu karty, dowod. Wszystko juz poblokowane i na policji juz zglosilam kradziez dowodu. Troche wypelniania papierkow ale bardzo mili policjanci, a jeden to poprostu Antonio Banderas, takze przynajmniej mialam na co popatrzec:tak: Na szczescie kase wczoraj wyciagnelismy z bankomatu bo tak to nawet nie mielibysmy jak wrocic. Wczoraj cyba troszke przegielam z aktywnoscia, bo pol nocy tez nie spalam strasznie bolal mnie brzuch, na szczescie juz przeszlo. Kapiemy sie w rzece, zimnej jak diabli ale jaka frajda:-)
Pozdrowienia i do "zobaczenia" jutro:tak:
Boziu jakies fatum czy co dzisiaj???? Na szczescie widze z opisu ze wszystko dobrze sie skonczyło:tak:
Wpadłam się przywitać. Jakoś nie miałam czasu żeby do Was zajrzeć. Ciągle coś do zrobienia i załatwienia. A wieczorem padam.

Wczoraj mieliśmy z mężusiem rocznice ślubu. Poszliśmy na kolacje do restauracji i na mały spacerek po rynku. Szkoda że ślub bierze się tylko raz, chętnie bym to powtórzyła :)

Jak tam upały dają Wam w kość? Mam tak spuchnięte nogi i tak koszmarne skurcze w łydkach że ledwo chodzę.

Lece nadrobić zaległości w czytaniu. Aż się boję ile stron naprodukowałyście :)
No to spóźnione WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI MINIONEJ ROCZNICY;-)
Kobiecie w ciąży wyrwać torebkę...chamstwo.

Justynka ale fajnie, ze będziecie mieli domek...mi też się marzy;-)

U nas w sklepie jakie kolejki przed totolotkiem. Która dziś obstawiała??
Ja tez wysłałam tzn córa poleciała Cobym se w morde nie pluła ze "a nóz widelec:-p" Ale jeszcze niesprawdziłam:szok::-D

Ja dzis dziewczyny przeżyłam HORROR. Mieszkam na 4 pietrze i moja Laura dzis wspieła sie na barierke od balkonu. Normalnie nie wiem co by było gdybym była w kuchni w tym czasie. Nadal nie moge do siebie dojsc!!!!! I kategorycznie zakazałam otwierac balkon (tzn mozna wyjsc ale zaraz musi byc zamkniety)
A porobiłam dzis zakupy na allegro:-p drobne bo drobne ale i tak potrzebne:tak:

Czarna, no bo rzeczywiscie dzis jakiej fatum. MInisia rano, ja w poludnie, Magda po poludniu. Rety.... Ja już reszte dnia jakos nie do zycia, tak sie przebujalam do wieczora:-p. A zagrac-zagralam, ale nic nie trafilam (znaczy obstawialam na chybił trafił). 5 zakladow poszlo sie ....:sorry2: Dobrze, ze juz koniec tego dnia. Buzka Mamunie :*****************

reklama
Och Czarna to naprawdę horror przeżyłaś. Jejku.
Najważniejsze, że ten dzień się kończy.

Dziewczyny na razie nie wiem nic więcej niż do tej pory.
Czekam na wieści o malusxku.
I modlę się bardzo za niego.
Jak coś bede więcej wiedziała, to napiszę Wam.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry