Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Cześć dziewczyny, ja wczoraj się dowiedziałam, że moja przyjaciółka ( 2 ciąża, 11 tc) była wczoraj na usg... okazało się, że w łożysku oprócz dziecka jest jeszcze jakiś duży pęcherz, który zagraża życiu dziecka. Albo urodzi z wadą, np zespołem downa, albo czymś innym równie paskudnym!
albo.... nie dożyje porodu...quote]
Jestesmy tu po to,zeby wysluchiwac!miejmy nadzieje,ze jakos sie ulozy:-)!
Super,ze dzis humorek dopisuje!!!Gratuluje 30tygodnia:-)!!!Witam sie i ja:-)
Ja już jestem po odebraniu wyników hemoglobina troche ponizej normy wiec cosik mi pewnie przepisze a antygen Hbs oki!! jutro odbiore mocz bo dop.dzis zawiozlam
Dziś czuje sie dużo lepiej!!!!!!wyspana i nawet mam humorek.![]()
Czarna dobrze,ze tam bylas,dzieci czasem maja straszne pomysly
Pozdrowcie odemnie tez Dorotke!
No to gratuluje:-)!ja uwielbiam kiedy moj chlopak przytula sie i gada do brzuszkaMusze się pochwalić, ze mój mężu wczoraj miał nawet chwilę cierpliwości i zobaczył jak Mała w brzuszku harcuje...to takie mile
Ja godzine temu zlazlam z lozkaspioch ze mnie,no,ale trzeba poki mozna
.Wstalam tez jakas taka slaba,moze cos z cisnieniem;-).Ja mam zamiar sprzatnac,ugotowac i isc w koncu do kolezanki,bo tylko siedze w domu i nic wiecej
.Wczoraj caly wieczor pradu nie bylo i nie mialam nawet ja zajrzec do was
....Zycze Wam Milego dnia,lepszego niz wczoraj
!!!
. No, ale potem fryzjer 

A co do pogody, to jakaś taka... nużąco-śpiąca. Zamówilam wlasnie soczewki na allegro, bo w sklepie wychodzi mi 3 razy drożej....
Tez ciekawa jestem, jak Dorotka sobie radzi na nowym lokum
.