reklama

Październik 2008

Dzieki za te zyczenia co do ost.10 tki :))
A u nas upał jak diabli żar z nieba leci!!!!!
My juz tez po obiadku ziemniaczki, kalafiorek i fasolka :))
Ale bym gdzies sobie poplywala :((
Czarna milego odpoczynku nad jeziorkiem :))
Agus to Cie milo przywitali ;))

reklama
kaka a dzisiaj nie gołąbki
Agniesia widzisz jak o ciebie dbają:), ja nie moge sie kapać, więc zostaje mi basen w ogrodzie, ale zawsze to coś,
czarna udanego wypadu

A ja siedze i czekam na M, nawet nie wiem co dzis na obiad, mam nadzieje że mama zrobiła. Pogoda lepsza, są chmury i oby nie padało, słonka i niebieskiego nieba wogule niewidać, jest troche chłodniej

Widze,ze i wy juz po zrobieniu obiadkow;-)Mi dzis cos nie wychodzilo i dwa razy soso musialam robic:baffled:,no,ale juz prawie gotowe.Wlasnie zbieram sie do kolezanki posiedziec:-DPogoda-duszno,z chmurami:-(.Co do scinania wlosow,ja juz bylam u fryzjera 2 razy.Mysle,ze nie ma zadnych przeciwskazan;-).Ja zamierzam wybrac sie na poczatku wrzesnia,bo pozniej po porodzie moze byc ciezko wybrac sie:tak:

No wiec u Dorki ze zdrowkiem ok. Oliwka tez zdrowa ale nie ujrzymy jej na forum szybko bo za neta ma zaplacic 250 zl i potrzebuje zgody a tam podobno nie ma chetnych na wydanie takowej.Poza tym zaraz jej wyl.telefon wiec pisac mozemy ale ona nie odp.bo nie ma kasy na zaplacenie rachunku:no: biedna ta nasza Dorotka:no: Jest zalamana.

Ppataqa dzisiaj już nie gołabki, chociaz wczoraj były w promocji pulpety w sosie pomidorowym;-) Dla odmiany dzis makaron ale za to w sosie....pomidorowym;-)

Agniesia słyszałam, że nie powinno się obcinać włosów w ciaży bo niby dzieci głupie się rodzą czy coś takiego. Ja byłam z miesiac temu podciać grzywkę i trochę włosy bo juz się nie układały...i wierzę, że będę miała mądrą córke;-) A co do basenu to zazdroszczę, ja niestety mam zakaz od gina a pozatym u nas latem baseny są zamknięte i remontowane.

Minisia zagrożone jest życie dziecka, a jak się urodzi to może nie przeżyć nawet kilku godzin a jak przeżyje to na 90% będzie upośledzone/niepełnosprawne.
Ale ja wierzę, że urodzi zdrowe dzieciątko!!!

Byłam z młodym na szczepieniu, dobrze, że poszła ze mną mama bo chyba bym go nie utrzymała!
Ciągle uciekał, wydzierał się. Jak tylko mama zaczęła bawić się światłem czyt. włączać i wyłączać to w końcu się uspokoił :))

Lecę do kuchni, bo dziś pichcę udka zapiekane, ryż i jakaś surówka. Udka prawie gotowe, ale resztę trza :) przygotować.

Miłego popołudnia, byle nie tak upalnego jak dotychczas!

Cześć popołudniowo :-)
jak większośći ja po obiadku, najadłam się fasolki z kotletami sojowymi, a teraz budyniek na deser :tak:
Woda w baseniku coraz cieplejsza i chłodzę na razie nóżki. Cała rodzina ma ze mnie ubaw, żem dziecinny basen sobie zakupiła :-D a ja mam radochę ;-)
Kaka ja też zapuszczam włosy, myśle że to świetna okazja, bo teraz w ciąży włosy są mocne, zdrowe i szybko rosną, więc po ciąży będzie to nasz największy atut w wyglądzie:-)
Minisia tak sobie myślę, żę skoro Dorotka odcięta jest od świata, to niech zluka gdzieś w terenie kafejkę internetową, po pierwsze będzie mieć dostęp do BB, po drugie trochę się rozerwie. Teraz kafejek pełno w każdej większej miejscwości.

Odebrałam już wyniki i chyba wszystko mam w normie, najważniejsze cukier, bo myślałam, że skoro tonami przerzucam lody, to cukrzyca wyjdzie jak nic :cool2:

Cześć wszystkim, ja dziś do południa załatwialam papiery z ubezpieczeniem auta dla M , musialam trochę podzwonić ale się w końcu udalo, teraz jeszcze muszę znależć tu tlumacza przysięgłego i bedzie koniec załatwień...

U nas dziś bez slońca i bez deszczu , ciśnienie chyba niskie bo mnie boli głowa,

Beza ja myślę, że wszystko będzie dobrze,u Twojej znajomej bo to dopiero początek ciąży i dziecko jeszcze może się prawidłowo rozwijać - trzeba wierzyć !! Ja gdy byłam w pierwszej ciązy to około 10 tygodnia zrobił się krwiak w macicy, bylam sporo czasu w szpitalu ale na szczęście sam się wchlonął i dziecku nic się nie stało.

Wanilia masz rację że włosy teraz jakoś szybciej rosną, ja zapuszczam od calkiem krociutkich teraz są bardzo trudne do ułożenia ale wytrzymam jakoś

Minisia gratulacje ostatniej dziesiątki

Pozdrowienia dla Doroty

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

reklama
Witam:-D
z tymi wlosami to tak samo jak z kokardkami przy wozku itp...:-Dco ma jedno do drugiego....ja tez bylam u fryzjera w tej ciazy i tez mam zamiar pojsc jeszcze przed porodem:tak:
biedna jest ta nasza Dorotka:-(zawsze mozna do niej jeszcze zadzwoni i sie dowiedziec co u niej i Oliwki:tak:a z tymi kafejkami to nie do konca tak jest...ja mieszkam w W-wie i najblizsza kafrjke mam 40 min ode mnie bo u mnie zlikwidowali wszystki bo im sie nieoplacalo bo juz kazdy ma neta w domu, wiec ja tez musialam zalozyc:tak:
mi dzisiaj zrobilo sie strasznie niedobrze w autobusie, tak ze ledwo dojechalam na te praktyki:baffled:pozniej godzine dochodzilam do siebie:-(mam nadzieje ze jeszcze cieplej niz teraz nie bedzie...
kotek dalej nie sika:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DPpatqo za ten ocet Nobla powinnas dostac:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry