reklama

Październik 2008

vanilia nie filia, ja byłam na AR wrocław, a u nas niepisało sie pracy bo na wetach kończy sie egzaminami. Wskakj do basenu jak tylko bedziesz mogła
gosia ja dlatego tez kieruje jak najmniej, a odiotów na drogach nie brakuje, tylko ze nie dosć ze sami chcą sie pozabijac to moga komus zrobic krzywde

reklama
Gosia -> dobrze, że nic Ci się nie stało! Ja sama uwielbiam prowadzić auto, ale odkąd jestem w ciąży to zdecydowanie bardziej uważam i wkurzam się, jak ktoś prowadzi zbyt ostro. A takim debilom to bym odbierała karnie prawo jazdy na kilka miesięcy, żeby spokornieli.
A tym co wsiadają za kierownicę po kieliszku to dawałabym dożywotni zakaz prowadzenia auta.

Idę na spacer - może upał już zelżał trochę...

A za 2 dni malowanie kuchni! Zaczynam mieć chyba syndrom wicia sobie gniazdka - mam tyle energii, że najchętniej zrobiłabym remont całego mieszkania! No ale muszę się zadowolić malowaniem kuchni i małą zmianą ustawienia szafek.:tak: Zawsze to coś !
I jeszcze robię reorganizację w naszym pokoju, bo musi się w nim zmieścić dzidzia! Miejsce na łóżeczko już mam, gorzej z półkami. Nic, musimy się jakoś pomieścić w trójkę w naszym pokoiku :tak:

Gosiu- Bogu dzięki że skończylo się na strachu

Minisia- uważaj na siebie, jak najwięcej odpoczywaj na ile oczywiście dzieciaczki Ci pozwolą

Czarna gratulacje 7 mca

Kaka gratulacje 30 tygodnia

Ja też mialam dziś niedobrą noc, tak mnie męczyly skurcze łydek i do teraz mnie bolą nogi jak się ruszam.
W dodatku jeszcze się wkurzylam, bo nie dość, ze nikt tu nawet nie wspomnial o badaniu na poziom cukru we krwi i wogóle tego badania nie miałam, to na ostatniej wizycie sama musiałam się wręcz upominać o badanie krwi (miałam tylko raz pobieraną krew w 8 tc), bo mam rh minus a M rh plus , więc jest konflikt i dziś dostalam wyniki a szanowna pani doktor zrobola mi badanie TYLKO na grupę krwi a nie na obecność przeciwcial. Można się wkurzyć..

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

Dziewczyny co to za dzien....
Gosiu mam nadzieje ze dobrze sie czujesz....co za idiota...
Minisia nastepnym razem naprawde jedz do lekarza, Twoja dzidzia jest juz duza i podejrzewam ze dalaby rade:tak:
ale mnie wystraszylyscie strasznie:baffled:
dziewczyny gratuluje 30 tygodnia!!!!zazdroszcze WAm ze to juz:tak:
Wanilia i Ppatqa fajnie mialyscie ze nie musialyscie sie tego uczyc bo ja wlasciwie nie wiem po co. wyobrazcie sobie ze te budowy maszyn musieli sie uczyc ludzie nawet z socjologii!!!nie rozumiem co ma piernik do wiatraka....ale skoro uczelnia rolnicza...
moj kicius dalej jeszcze nie nasikal:tak:
mi sie znowu dzisiaj trafila wycieczka z przedszkola w autobusie i musialam przedszkolanki prosic zeby mi miejsca ustapily jakies dzieci bo jade na prajktyki prawie godzine...:-(a wsiadalam na petli i te dzieci zajely caly autobus:no:biedne te babcie ktore musialy stac dzisiaj w tym skwarze:-(

Byłam dziś na badankach, żeby na wizycie u lekarza mieć świeżą dostawę wyników. Robiłam cukier i piłam glukozę. Na początku ciąży lepiej ją zniosłam, teraz wyszłam na miasto odczekać godzinę i tylko się rozglądałam za jakimiś krzokami.
I kupiłam sobie basen :-D:-D taki dziecinny, a co! tylko mąż nie ma czasu napompować i chyba dziś nie pomoczę tyłka :sorry2::sorry2:.

przypomniało mi się, że miałam tu tez robiony test glukozowy, (generalnie tego nie robią ale moim przypadku tak ze względu na duza wage pierwszego dziecka) i jak w PL miałam to badanie to piłam rozpuszczoną glukoze apteczna w wodzie a tu w szpitalu dali mi do wypicia 1/2L NAPOJU ENERGETYCZNEGO słodzonego glukozą :tak::-D

Oglądaliśmy już domek i zdecydowaliśmy sie że bierzemy :-) także jestem very happy, mimo mniejszej powierzchni ale ma ogródek i ogólne wrażenie zadbanego domu, co u angoli nie jest normą... Teraz kombinuje co tam pozmieniam, przemaluje i jak sie poustawiamy z naszymi gratami, bo juz troche tego nazbieraliśmy choć zaczynalismy tak naprawde od widelca. Nie wiem jak ustawie sie w głównej sypialni bo chce wstawić łużeczko dzidzi i komode z przewijakiem i tam już jest zabudowa i wkomponowane wielkie łoże..Coś musze wymyśleć.Nie wiem jakie ściany zrobić, bo gdy pokoje nie są za duże to lepiej jasne kolory no nie? tak myslalam że u Laury jakieś pastele, może soft lilac? ale chciałabym to z czymś połączyć i narazie nie mam pomysłu.

tam ta-ram... ale sie cieszę :-)

Witam sie wtorkowo:-) Mielismy dzisiaj wracac, ale wracamy jutro, dzisiaj to chyba jakis pechowy dzien, poszlismy dzis na targ i ukradli mi torbe:-( Nie chodzi mi o to ze bylo tam pare cennych rzeczy tylko szlag mnie trafia bo mialam w portfelu karty, dowod. Wszystko juz poblokowane i na policji juz zglosilam kradziez dowodu. Troche wypelniania papierkow ale bardzo mili policjanci, a jeden to poprostu Antonio Banderas, takze przynajmniej mialam na co popatrzec:tak: Na szczescie kase wczoraj wyciagnelismy z bankomatu bo tak to nawet nie mielibysmy jak wrocic. Wczoraj cyba troszke przegielam z aktywnoscia, bo pol nocy tez nie spalam strasznie bolal mnie brzuch, na szczescie juz przeszlo. Kapiemy sie w rzece, zimnej jak diabli ale jaka frajda:-)
Pozdrowienia i do "zobaczenia" jutro:tak:

No to super Justyna!!!Ja tak sie cieszylam jak zmienilismy dom.Fakt,ze wyremontowany jest gorzej i tez mniejszy,ale ma ogrodek,co jest bardzo wazne:-).

Gosia wszystko ok? ale miałaś zdarzenie,a gnojowi bym chyba wpier.....jak czarnaa!!

Napompowałam se ten basen, nalałam wody, ale i tak dzisiaj nie wejdę,bo za zimna woda. Na M się wpieniłam bo ten jak już coś zakręci to wołami trzeba odkręcać. No i siłowałam się z kranem aż paznokieć złamałam, a takie ładne były i jeszcze paluch mnie boli.:-(

A u nas jakoś chłodniej się zrobiło, wiaterek taki rześki, albo przywykłam już do tego upału :-p

reklama
Wpadłam się przywitać. Jakoś nie miałam czasu żeby do Was zajrzeć. Ciągle coś do zrobienia i załatwienia. A wieczorem padam.

Wczoraj mieliśmy z mężusiem rocznice ślubu. Poszliśmy na kolacje do restauracji i na mały spacerek po rynku. Szkoda że ślub bierze się tylko raz, chętnie bym to powtórzyła :)

Jak tam upały dają Wam w kość? Mam tak spuchnięte nogi i tak koszmarne skurcze w łydkach że ledwo chodzę.

Lece nadrobić zaległości w czytaniu. Aż się boję ile stron naprodukowałyście :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry