reklama

Październik 2008

ja tez juz wykapana i wybalsamiona:)))wczoraj sie przestraszylam ze mam 1 rozstepa na tylku:)a okazalo sie na szczescie ze sie tylko zadrapalam rekawica do masazu:))))
ja po tym moim dzisiejszym snie jakis dziwny dzien mam...:/ciagle o tym mysle...
Wanilia to ja skladam spoznione zyczenia urodzinowe bo raczki juz sie skonczyly:)
Wy dzisiaj tak bardzo rolniczo pojechalyscie:)))a ja wlasnie rolnictwo studiuje:)))
aha Ppatqa od czasu octu moj kicius nie nasikal:)))))))))))))))))))dziekuje:)pewnie teraz zapeszylam i za chwile znowu to zrobi...:)
i Tobie tez zyczenia skladam Ppatqa:)

reklama
tak sggw:)
ciekawi mnie bardzo gdzie Ty w lubuskim mieszkasz bo ja tam mieszkalam 20 lat tzn do czasu studiow a teraz 3 lata w warszawie, ale moja mamusia dalej tam mieszka tzn niedaleko Miedzyrzecza:)

Justyneczka w samolot i zapraszam do mnie na leczo.
Mam cały garnek ... pychotka.

z przyjemnością, dziękuję:-) tylko troszkę daleko :baffled:

marzę o takich "zwykłych" rzeczach jak np. truskawkowy kompot mojej mamy albo o najzwyklejszej drożdżówce z kruszonką....mmmm.... Tęsknie.
I czekam na dzidzie:happy2:

Jaki ten swiat maly:)))albo jaka ta uczelnia duza...:)ciekawa jestem po czym jestes:)zaraz sie okaze nie tylko my:)jeszcze mi semest zostal...i musze sie za prace wziac:(((((((((((

a ja rolniczy:)czyli wszystkie musialysmy sie uczyc budowy glebogryzarek i innych kombajnow:)))tylko ppatqa wydawalo mi sie ze Wroclaw chyba- mam tam teraz olege na weterynarii:)

M pokół ściany na elektrykę i zagipsował, odleił paski tapety od sufitu, które odeszły razem z farbę, zdjął wykładzinę z podłogi...więc siedze w odrapanym pokoju. Na środku pokoju mam komputer a wokół mnie pełno różnego rodzaju sprzętu...packi, wałki, wiadra itp. Na razie będzie równał ściany a po wypłacie kupimy farby i panele.
ojjjj wspólczuje teo bałaganu
Czarna zapomnialam ci odp.sorki moj M ma egzamin 9 sierpnia
Dorotko damy rade jakos przes smski bedziemy na biezaco z info a za przeprowadzke trzymam kciuki aby sprawnie, bez kłopotow i nerwow sie odbyla:tak:
Magdziunia jak sie ma nasza kruszynka??
Czarna powklejaj linki jak cos ciekawego zauwazysz moze cos przegapilysmy fajnego do maluszkow a ty znalazlas i nam cos podpowiesz??:confused:
A mi oststnio Kaka podala link fajniusich smokow i ja juz wiem ze je kupie a co wy na to?TOMMEE TIPPEE: SMOCZEK USPOKAJAJĄCY 6-18 2 szt. (398430018) - Aukcje internetowe Allegro

Wczoraj na moich oczach sasiad najechal pieska tez sasiadow i wiecie co przychamowal i pojechal dalej nawet sie nie zatrzymal i nie wysiadl zob.co z nim.Nie wiedzial ze ja to widze i pojechal to ja zaczelam wolac wlasciciela pieska (bo mam daleko z ogrodka do furtki a ich dom jest obok ogrodka ) zeby zob.co znim i do weterynarza zawiozl ale wiecie co juz bylo zapozno :no: bidula zdechl a taki to byl fajny kundlelek nie mam swojego to ten zawsze alarmowal jak ktos sie krecil po nocy.Cala noc nie moglam spac i o nim myslalam:-(szkoda mo go bo byl fajniusi.Ale dosc smutkow mamuski!! Milego dnia zycze!!
Ten sam smoczek bede zamawiac. A z tym pieskiem to straszne. Biedak musiał sie meczyc:-(
cos mam w ustawieniach nagrzebane i zamiast z jest y
Poprostu zmieniłaś pisownie na klawiaturze. Nastepnym razem kliknij na psku narzedzi klawiaturke i ustaw Polski Programista:-p

A ja jakas padnieta jestem i leze w łóżeczku. Było dzis miasto i jeziorko. A samopoczucie:baffled::baffled::baffled::baffled: Spadam nie bede wam truła

reklama
ojjjj wspólczuje teo bałaganu

Ten sam smoczek bede zamawiac. A z tym pieskiem to straszne. Biedak musiał sie meczyc:-(

Poprostu zmieniłaś pisownie na klawiaturze. Nastepnym razem kliknij na psku narzedzi klawiaturke i ustaw Polski Programista:-p

A ja jakas padnieta jestem i leze w łóżeczku. Było dzis miasto i jeziorko. A samopoczucie:baffled::baffled::baffled::baffled: Spadam nie bede wam truła
Kaka, mogl bo byc jeszcze nacisniety niechcacy skrot: Shift+Ctrl
Dzis od rana troche chmur na niebie. Umowilam sie na 10:00 z siostra (przyjechala wczoraj:dry:). Zobaczymy, co to bedzie.... Ale potem dla relaksu, tesciowa kazala mi isc do fryzjera :-p:-D i żebym sie nie przejmowala durnotami :-p No to siiiiiiiija Drogie Panie!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry