reklama

Październik 2008

Magdasf1 dzięki za te slowa o ślubie jakos mnie pocieszyłaś:tak:, bo dla mnie najwazniejszy jest koscielny, przysięga przed Bogiem. Tez własnie zdecydowalismy sie na slub za rok bo tez chce nałozyc suknie slubną i mniec takie wesele o jakim zawsze marzyłam. Miłego wypadu
Minisia współczuje tego biegania:-(
Czarna bony uwazaj na siebie:no:
Ja dzis byłam na zakupach w hurtowni bielizny i kupiłam sobie juz 2 kreacje do szpitala, stanik do karmienia i pas obciskający po porodzie:-D teraz ide posprzatac miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Przepraszam, że tak samolubnie, ale... Jest mi dzis wyjątkowo słabo, a nie mam okazji się położyć... Mam tak pierwszy raz: duszno, boli głowa, nie mam sił.... Dzieci latają w "kółko Macieju" :dry:. Pisałam, że ucieknę do lasu, ale księżyc wydaje mi się dzisiaj najodpowiedniejszy:tak::-D Buziam Mamusie :**********

cześć dziewczyny
wpadlam tylko na chwile przywitać się dziś, wpadne na dłużej może wieczorem...jak dotrwam.... mamy dzis gosci a ja czuje sie ... dziwnie? boli mnie podbrzusze jakbym okres miała do tego problemy kibelkowe:baffled: nie wiem za bardzo od czego i niepokoje sie całą tą sytuacją. wziełam 2 nospy na te bóle 1,5h temu ale prawie nic nie przeszło, od rana tak mnie trzma.....:-(

Cześć mamuśki :-)
nareszcie troszkę się ochłodziło. Pewno jakaś burza idzie. Ja dziś cały dzień leże, w nocy napinał się brzuch a nad ranem miałam skurcz w łydce. Po śniadaniu rozbolała mnie głowa i tak cały dzień do du....

Widzę, że i u Was samopoczucie nie najlepsze, a i humory też.
Minisia mam nadzieję, że na kawce się skończy i familia nie zabawi za długo:-p.
Ciril ja chyba dziś się nie będę doprowadzać do stanu używalności, jak to zwykle czynie w soboty, bo się nie nadaję.
Ewela owocne zakupki, ten pas poporodowy mnie ciekawi?
Madzia jak zwykle od Ciebie do mnie burza lezie :szok:
A Dorka to nie ma możliwości załatwienia jakiego innego neta? radiowego czy jakoś tak? w mieście chyba więcej jest możliwości, bo zapłacić 250 zetów to kupa kasy!

Dorka mówi ze to jedyna obcja niestety:-(

A ja też sie jakoś do duszy czuję...nie mogę znaleśc miejsca...

Ja tam się nie znam, ale mój brat na wsi i sobie radiowy net zainstalował i nie tak dużo płacił. Stąd mój pomysł.
Karola ta pogoda jest do bani i chyba dlatego taki człowiek rozpieprzony. Ja też już nie wiem co mi się chce.:baffled:

reklama
No my juz w domku, nogi wcodza mi do d..y, bylismy w Licheniu, bo wszystko co blisko juz pozwiedzane, a nie lubie siedziec w domu jak jestesmy wszyscy, wole cos razem porobic. Pochodzilismy, poogladalismy, wydalismy pieniadze;-)
Mielismy isc do cyrku, ale jak zobaczylam ile osob wlazi do namiotu, i ze nie ma gdzie usiasc i czym oddycac to sie przerazilam i ja siedze w domku a pewnie zaraz zocha z jackiem wroca:tak: az jestem ciekawa wrazen, w zeszlym roku to bylo wydarzenie dla mojej malej, byla taka szczesliwa...i mam nadzieje ze dzisiaj tez tak bedzie.
Ide sie walnac na lozko, a za chwile zrobic moim malym klaunom kolacyjke;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry