reklama

Październik 2008

A ja myslę sobie tak...że w necie czy na forum zawsze można spróbować poszukać odpowiedzi na nurtujace nas pytania...jednakże zanim sama cos zrobięna własną ręke to konsuktuje to z lekarzem, a forum traktuję jako rozrywkę;-)

reklama
Wanilia ja tez sie dopisze to tych pochwał:-ppiekne zdjęcie i masz śliczne włosy:-D
Blond suwaczek dotyczy kościelnego ślubu który ustalilismy za rok a pozniej wyszła taka sprawa ze moj M pracuje w Norwegii i dostaniemy spore becikowe i kase co miesiac na dziecko do 18roku zycia ale warunkiem jest slub przed porodem i wspołne zameldowanie. dlatego biezemy cywilny, głupia sytuacja i mi sei to niepodoba no ale dla dziecka a i tak biezemy slub i tak, ale mam wyrzuty sumienia i mysle ze ten koscielny juz niebedzie taki fajny:sorry2:i wszystko sie pomotało:sorry2:
Dobranoc dziewczyny:-)

Ja tez mialam najpierw slub cywilny a po roku slub koscielny, dla mnie to nie bylo cos takiego ze nie moglam spac po nocach, ale jakos zawsze wziecie slubu to bardziej wiaze, slub koscielny ccialam wziasc po roku bo ccialam miec pieknba suknie, do ktorej musialam scudnac po porodzie. Powiem ci ze wcale nie byl gorszy, zapamietam go na cale zycie, cociaz rocznice slubu obchodzimy te cywilna, bo od wtedy nazywamy sie maz i zona.

Witam sie cieplutko w sobote:-) Tutaj takie pustki, kto by pomyslal;-);-);-)
My zaraz wyruszamy na wycieczke, w koncu cos sie bedzie dziac, mam tylko nadzieje ze nie bedzie taki skwar i duchota jak wczoraj.
Trzymajcie sie mamusie cieplo, do pozniej

hej mamusie.
Ja dzis jak narazie czuje sie ok i wcinam pyszne bułeczki sezamki z mnóstwem zieleniny:)))) Ale nocke miałam kijowa bo nie mogłam zasnac. Dopiero po 3 mi sie udało. A wczesniej gapiłam sie w okno bo cos błyskało i gdzis burza była ale do nas nie doszła:-( Potem cos nagle runeło w chałupie i wyleciałam z łóżka jak z procy i sie poslizgnełam na reczniku i upadłam. Na szczescie nic sie nie stało:cool2: No i wkoncu zasnełam a od po 7 juz wstałam:baffled: bedzie dzis ciezki dzien:-(

Magdasf udanej wycieczki i wypadu do cyrku o ile dobrze pamietam

Witam sie !!
Ja mam dzis ciezki dzien nad ranem obudzil mnie deszcz a teraz jest tak duszno po tym deszczu ze nawet wiatrak mi nie pomaga:no: Glucho w uszach mi sie robi, senna jestem i wogole mam zly humor:wściekła/y:
Na to wszystko dzisiaj dzwonili tescie ze przyjada popoludniu z goscmi z Zabrza na kawke i juz sie "ciesze" bo to 7 osob a ja ostatnio nie mam ochoty na wizyty ale jestem wk....!!!!mam nadzieje ze wypija kawke i pojada bo napewno nie naszykuje im kolacji:-p ale jestem wredna nie, ale wiecie co ich 7 nas 4 i moi rodzice to sie uzbiera a ja nie mam sily latac i donosic bo naprawde sie zle czuje!!zreszta powinni uprzedzic ze zamierzaja sie do pozna goscic a nie zwalic sie komus na glowe na caly dzien.Co innego jak ja bym ich zaprosila.

Blond ja uważam na siebie Tylko juz do Kaki kiedys sie śmiałam ze sa sytuacje ze zapominam ze jestem w ciaży:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Minisia szczerze współczuje. Mam nadzieje ze jednak goscie beda typowymi gościami i po kawce ładnie sie rozejdą:-p

U nas tez rankiem padało a teraz jest tak duszno ze szok. Byłam na zakupach po prezent dla taty (którego nie kupiłam bo sis zadzwoniła i robimy wspólny) i tam mi było momentami słabo ze juz miałam ochote po M zadzwonic. Albo to przez pogode albo jeszcze od wczoraj cos mnie trzyma w środku.
Idu chałupe posprzatac:cool2:

magdziunia ja jutro gdzies w Twoich okolicach bede wyc do ksiezyca na weselu:-Dbo chlopaki mi mowily ze to gdzies jak sie na Pruszkow jedzie:tak:
Będę słuchała a noce ciepłe, więc echo niesie piękne głosy.

U nas właśnie była mała burza - popadało, pogrzmiało i ... nadal duszno jest.
Ufff ... ja poprałam troszkę ciuszków dziecięcych i teraz muszę je wywiesić, bo słoneczko świeci.
Z rana opędzlowałam 3 kawałki ciasta czekoladowego, które wczoraj upiekłam - hmm pychotka.

Czarna oj ... dobrze, że wszystko się pomyślnie skończyło.
Uważaj.

Minisiu nie zazdroszczę gości, ale może mąż powinien z rodzicami porozmawiać, że źle się czujesz.
Przecież zrozumieją a jeśli już chcą przyjechać w gościnę to na krótko.

Magda udanej wycieczki - pamiętaj bulta wody, kapelusik na głowę, krem z filtrem i możesz ruszać.

reklama
Hej dziewczynki, ja może końcu będę miała troszkę więcej czasu. Jeszcze muszę posprzątaćź i doprowadzić się troszkę do stanu używalności.

Pozdrawiam ciężaróweczki sobotnio;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry