Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wanilia ja tez sie dopisze to tych pochwałpiekne zdjęcie i masz śliczne włosy
Blond suwaczek dotyczy kościelnego ślubu który ustalilismy za rok a pozniej wyszła taka sprawa ze moj M pracuje w Norwegii i dostaniemy spore becikowe i kase co miesiac na dziecko do 18roku zycia ale warunkiem jest slub przed porodem i wspołne zameldowanie. dlatego biezemy cywilny, głupia sytuacja i mi sei to niepodoba no ale dla dziecka a i tak biezemy slub i tak, ale mam wyrzuty sumienia i mysle ze ten koscielny juz niebedzie taki fajnyi wszystko sie pomotało
Dobranoc dziewczyny:-)
No i wkoncu zasnełam a od po 7 juz wstałam
bedzie dzis ciezki dzien:-(
Glucho w uszach mi sie robi, senna jestem i wogole mam zly humor
ale jestem wredna nie, ale wiecie co ich 7 nas 4 i moi rodzice to sie uzbiera a ja nie mam sily latac i donosic bo naprawde sie zle czuje!!zreszta powinni uprzedzic ze zamierzaja sie do pozna goscic a nie zwalic sie komus na glowe na caly dzien.Co innego jak ja bym ich zaprosila.

Będę słuchała a noce ciepłe, więc echo niesie piękne głosy.magdziunia ja jutro gdzies w Twoich okolicach bede wyc do ksiezyca na weselubo chlopaki mi mowily ze to gdzies jak sie na Pruszkow jedzie
![]()