• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październik 2008

reklama
A mnie tak wzięło na te pączki!! i tak sobie myśle, że moja mama robi swietne, ale przecież nie będę jej nakazywać żeby mi pąków nasmażyła :baffled: Pamiętam jak byłam mała to mama zagniatała ciasta taką wieeelą michę, a potem układała te ulepione pączki na stolnicy a jak się nie zmieściły to na ściereczce, albo pieluszcze tetrowej, a ja z braciakami siedzieliśmy przy stole i czekaliśmy z niecierpliwością aż wyrosną i się usmażą, a potem obtaczaliśmy jeszcze takie gorące w cukrze pudrze i jedliśmy, a dżem nas w jęzory parzył :-D

Ale ja wlasnie nie mam spodni ani bluzeczki zeby nawet kupic jakas tuniczke:-(
Przytargalam od kumpeli kiecke ale cos mi w niej nie pasuje jeszcze poszperam na allegro:tak:
Goska ty chyba oferowalas przepis na mase do wafli? to ja poprosze :-D
Oj Czarna biedna dzis jestes:no:mam nadzieje ze do jutra Ci przejdzie:tak:

Czaran współczucia,:-(
Blond uwazaj na siebie
Ja dzis szukałam obraczek i strasznie długo sie czeka na zrealizowanie ok miesiąca:-(niewiem co mam robic M przyjedzie 2tyg przed slubem ja niemam jego nr palca i jest zonk, zostaną kapsle od tymbarka:-Dna jakies fajniejsze wzory to długo sie czeka:dry:powiedziałam mu ze ma jechac do jubilera tam i sobei zmierzyc ale do miasta ma daleko i zobaczymy:-(

Moja gin jest niestety do 19 sierpnia na urlopie:dry:na szczescie mam 2 ginekologow w rodzinie- niestety tylko na telefon bo daleko ale konsultacje moge zawsze miec...wiec stwierdzil jeden ze mam nie panikowac, ze sie w ciazy puchnie, lezec do gory nogami i takie tam...:tak:ze te fora internetowe to zlo jakies bo sie nakrecamy:angry:nie zgadzam sie...no ale coz....
wiec niby nie mam sie czym martwic tylko lezec, a te cisnienie to mozliwe po tych moich lekach ale lepsze takie niz wysokie.troszke mi ulzylo ale ide moczyc zaraz "balony" w zimnej wodzie:tak:a pozniej czeka mnie zadanie bojowe- pomalowac paznokcie u stop, bo jutro wesele:tak:
czarna Ty mowisz ze sie o mnie martwisz...a ja sie zaczynam martwic o Ciebie:(trzymaj sie ...moze jakiegos owocka dasz rade zjesc...
kaka co do henny to na pewno dasz rade:tak:ja kupuje w proszku, wsypuje rtoszke do pojemniczka po soczewkach:-Ddolewam wody utlenionej, mieszam, nakladam i po jakis kilku minutach zmywam...bo nie chce miec zbyt ciemnych a moje biale brwi szybko lapie:tak:i to wszystko:tak:za opakowanie place 2.5 i to wystarcza na 5 razy...a u kosmetyczki u nas 1 raz kosztuje 15zl....dlatego sama robie:tak:
Trochu maja racji Ci ginekolodzy. Daltego ja wszytko biore spokojnie zanim cos napisze, zrobie mocno to przemyśle.

Vanilia śliczna fotka.

Ja dalej czuje sie do d.... ale udało mi sie zjesc bułeczkę. Zapodałam sobie tez 2x no-spe bo juz sama nie wiem co mnie boli. A smerf jeszcze rzadzi jakby break dance odwalał w moim biednym brzusiu. Teraz grzecznie leże kontroluje sytuacje (czyt dzieci) i sie relaksuje na BB. Czekam az gwiazdy pojda spac i tez idu:zawstydzona/y:

Moze i sie czasem nakrecamy...:-pale jakby nie to forum to nic bym nie wiedziala, nie mialabym pojecia co sie ze mna dzieje i byc moze jeszcze bardziej martwila:-Da tak to mi dobrze:tak:
ja dzisiaj jestem mlekodajna a wlasciwie siarodajna krowa:-Dwszystko mocze...najpierw stanik, teraz pizama....:tak:i nie wiem dlaczego ale sie ciesze z tego:-D
nogi dzisiaj odmoczylam na amen:tak:i nawet zobaczylam swoja kostke:-D:-D:-D
cisnienie tez oki:tak:
chyba jakis laskawy dzien dzisiaj dla mnie jest:tak:
czarna biedna jestes dzisiaj strasznie:-(ja pamietam ze zawsze jak mi bylo niedobrze to jedyne co moglam zjesc to byly banany:tak:
wanilia fajne masz te wlosy...ja tez zawsze chcialam miec krecone bo...mam proste jak drut:tak:
magdziunia ja jutro gdzies w Twoich okolicach bede wyc do ksiezyca na weselu:-Dbo chlopaki mi mowily ze to gdzies jak sie na Pruszkow jedzie:tak:
ewela to Ty nie bedziesz swojego widziec az do slubu prawie????przeciez to jeszcze prawie rok na Twoim suwaczku...czy ja czegos nie zrozumialam....?pewnie ja:tak:

Odnośnie forum i internetu wogóle, to fakycznie trzeba brać trochę poprawkę na to, co się czyta i podchodzić do tego z dystansem, ale dla mnie to jest mimo wszystko skarbnica wiedzy. Nie będę przytaczać przykładów, ale prof. nie znalazł u mnie choroby, a ja się jej doszukałam w necie. Podobnie z wieloma problemami na które tutaj znajduję odpowiedzi. Dlatego nie słucham lekarza kiedy mówi żebym nie czytała forum :-p

Kochane, ale mnie dziś schwaliłyście, z wrażenia chyba nie zasnę ;-);-)

reklama
Wanilia ja tez sie dopisze to tych pochwał:-ppiekne zdjęcie i masz śliczne włosy:-D
Blond suwaczek dotyczy kościelnego ślubu który ustalilismy za rok a pozniej wyszła taka sprawa ze moj M pracuje w Norwegii i dostaniemy spore becikowe i kase co miesiac na dziecko do 18roku zycia ale warunkiem jest slub przed porodem i wspołne zameldowanie. dlatego biezemy cywilny, głupia sytuacja i mi sei to niepodoba no ale dla dziecka a i tak biezemy slub i tak, ale mam wyrzuty sumienia i mysle ze ten koscielny juz niebedzie taki fajny:sorry2:i wszystko sie pomotało:sorry2:
Dobranoc dziewczyny:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry