reklama

Październik 2008

Hej dziewczyny ja wstalam i tez sie szykuje,bo dzis na miasto idziemy,a pozniej do znajomych:-).W nocy byla straszna burza i sie balam:baffled:,zasnac nie moglam:-(
Czarna polez troche moze przejdzie.Ja tez tak ostatnio mialam,ze wstalam i nie zdazylam dokonczyc sniadania:-(Czulam sie jakbym byla na poczatku ciazy:wściekła/y:
Biedna ta Dorota:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,szkoda,ze nie bedzie miala narazie internetu!
Blond ciesze sie,ze dzis juz troche lepiej:tak:Po praktykach poloz sie i odpocznij:-D
Ppatga milego zamiatania:-)

reklama
Hej dziewczyny :tak:kilka dni sie nieodzywałam pewnie mnie juz niepamiętacie:zawstydzona/y:
ja całe dnie spedzam na miescie i cos zawsze załatwiam, te upały to masakra ale naszczescie niepuchne, dziewczyny uwazajcie na siebie!!!!
Blond idz do lekarza posłuchaj sie wkońcu:-D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minisia fajne zdjęcia i dzieciaczki:-D
Zaraz jade znowu do Olsztyna musze odebrac autko od lakiernika. Moje Kochanie przyjezdza za2tyg to juz nie duzo;-)

Ewela pamietamy, pamietamy:tak:

Dorotka pisze:
Mam nadzieję, ze mamuśki o mnie nie zapomniały bo ja mysle o Was non stop. Dorka pisze, ze ma dostac od koleżanki ciuszki dla Oliwki.

Ja już wyrobiona, zostało mi zabrac sie za siebie, ale poczekam na poobiedzie. Oj biedna ta nasza Dorotka, ale z ciuszkami chociaz dobrze.
Torba na wyjazd prawie gotowa, czeka na rzeczy M. My poobiadku zrobimy stajnie jak wywalimy konie na dwór i mozemy ruszać, podobno i tak M siostra wybierze sie koło 17 więc mamy czas.

Ewelka pamietamy
Ciril ile dni ci jeszcze w tej kuchni zejdzie??

uff...posrzątałam już cały dom w zasadzie, to tylko podłogi do wymopowania zostały i czekam na mężusia bo chcemy razem na miasto wyskoczyć, mała koza ucięła sobie drzemkę takze chwila dla mnie:-).
nie mam pomyslu na obiad.dzisiaj piatek wiec jakas rybke zjadlabym, musze na miescie sie rozejrzec. dzis mój R jedzie po znajomych na lotnisko w nocy a ja tak nienawidze byc sama w domu w nocy...grrrr....jedyne pocieszenie w tym,ze bede miala zajecie jak uśpie Laure musze troche aukcji powystawiać wiec mam nadzieje ze czas szybko mi zleci.
Ide wieszac pranie, paa..:-)

reklama
Upał, upał i jeszcze raz upał.
Wczoraj nie wchodziłam na BB, bo przeglądałam worki z ciuszkami.
Aż mi się oczy śmiały do tych słodkości.
Wkleję tylko 5 zdjęć, bo tak to musiałabym spędzić cały dzień na robieniu zdjęć a drugi na wklejaniu.
A przecięż sama tu na forum nie jestem hehehehehhehe.
Miłego dzionka dziewczyny i uważajcie na siebie.
:-)
Ja ci szkoda czasu to porób grupowe:-p Mi tam foty nieprzeszkadzaja takie slicznosci wiecznie mogłąbym oglądać.
ZBOCZONA inaczej:-D
Hej dziewczyny, ja tylko daję znak, że wszystko ok i spadam do kuchni;-)
nasz BB kuchareczka a co dzis pichcisz???

Ja dzis przez swoje samopoczucie na obiadek miałam (tzn dzieci miały) ziemniaczki buraczki i pulpety. Nie wiem co sie dzieje. Nie jest to jelitówka bo ogólnie dobrzez sie czuje ale co wezme do buzi oddaje:-(. I starsznie mi oko lewe lata. Sis mówi ze to od żołądka bo to samo miała:-(
Kaka jak mi nie przejdzie to bedziemy musiały przesunąć nasze spotkanko. Dam Ci jeszcze znac SMS-kiem co i jak:zawstydzona/y:

ppatqa a gdzie ty znowy wybywasz???? Bo chyba niedoczytałam albo cos mi umkneło:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry