reklama

Październik 2008

reklama
Agnieszka miała dzisiaj zabieg. Jutro wychodzi ze szpitala.
Dziękuję Wam za te wszystkie miłe słowa!
Justyneczko, list przepiękny!!! Poryczałam się.

Kaka82 ja łykam prenatal -jak sobie przypomnę
ale dodatkowo biorę regularnie magneb6, bo mnie w nocy skurcze po łydkach łapią.
Poza tym staram się jeść dużo warzyw i owoców, żadne sztuczne witaminy nie zastąpią nam tych cudów natury, pod warunkiem, że ze sprawdzonego źródła.

Spokojnej nocy dziewczyny.

blondii bo ci w tyłek na kopie zaczynam sie coraz barzdiej o Ciebie martwic:tak::-(

Mój Sami przestał fikac włąsnie wiec wykorzystam to i moze uda mi sie zasnac:-p
papapa

Cześć dziewczyny.
Dzisiaj miałam ciężki dzień.Cały dzień łaziłam po sklpach bo szukaliśmy lużka dla Laury i prezent na chrzest. Nogi mam głęboko .... Będe spać dziś jak dziecko chyba. łużko kupiliśmy także luz ale po prezent musze jeszcze do centrum wyskoczyć.
Dziś u nas było bardzo deszczo i baaaardzo duszno....

Wlasnie dzis sie wazylam,bo 30tydzien mi wskoczyl...no i przez ponad miesiac 3kg+:szok:takze razem 13kg:szok::szok::szok:

Ja nie wchodze na wage odkąd jestem w ciąży bo chyba bym w depresje wpadła. brzuch ok, ale ta reszta tyjąca mnie przeraża i ze nie moge ćwiczyć...to dla mnie masakra.

Justyneczko ja kiedyś czytałam ten list dziecka nienarodzonego - gdy straciłam swojego Aniołka.

bardzo często czytam ten list gdy nadchodzą smutne chwile choć minęło już kilka lat...

Buźka dla wszystkich,ide spać bo czuje że mój mózg usypia, hehe, DOBRANOC

Witam się Kochane Mamusie prawie weekendowo!!!!!!!
Ostatnio cięzko mi wchodzi cokolwiek, także bułka z jogurtem jest u mnie na porządku dziennym:-D Kupiłam już składniki do moich wypieków, ale nie wiem, czy uda mi się cokolwiek dzisiaj zdziałać, bo trzy małe panny w domu :-D Czarna, Minisia, jestem pełna podziwu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:
MInisia, to musiał być świetny dzień, bo po minach maluchów widać, że happy :-D
Blond, Kochana, wiem, że dziewczyny już Ci pisały, ale wizyta moim zdaniem u lekarza jest niezbędna!!!!!!
Magda, ja uwielbiam mieć "wolną chatę" do sprzatania, bo wtedy idzie wszystko w 3 razy szybszym tempie, a sprzątać uwielbiam :-p I wiem, jak fajnie jest, jak córcia wraca :tak::-D
Życzę Wam miłego, pogodnego, niemęczącego dnia!!!!!!!!! :tak::-D :***********

Witam:tak:
Zyje:tak::tak::tak::tak:116/64:tak::tak::tak:i nogi 4 cm mniejsze:tak:
za chwile ide na praktyki pozegnac sie i po powrocie pewnie bedzie to co wczoraj:baffled:ale wazne ze mi to cisnienie troche podskoczylo bo wczoraj az sie balam isc spac...
na taki glupi pomysl wpadalam...na weselu stane sobie w wiadrze z zimna woda to moze mi nie spuchna:-Dtaki nowy trend dla wokalistek rozpoczne:-D
milego dnia:tak:

Witajcie! U mnie dziś znowu słoneczko...zapowiada się upalik...ostatnio dostalam od Ginki magneB6 na moje skurcze łydek...nogi też puchną. Ostatnio chciałam się wbi w ulubione klapeczki-a tu:szok: nogi mi się nie mieszczą:szok:
Mamusiaki miłego dzioneczka:-)
Blond uważaj na Was-martwie się...

Wczoraj sis przywiozła dla mnie 3 worki ciuszków i już nic nie kupuję.
Tyle tego mam że ho ho.
Pozostaje tylko pościel, kołderka, rożek, kosmetyki, wanienka i pieluszki.
No .... i wózeczek, ale to może pod koniec sierpnia lub we wrześniu.

No to super wyprawkę dostałas;-)

zrobilam sobie henne i wyregulowalam brwi:tak:
cicho tu jakos dzisiaj...

Akurat o tym dzisiaj myślałam;-) ale nigdy tego nie robiłam i zastanawiam sie czy sama dam sobie rade??
Co do puchnięcia to wyczytałam w ksiazce, ze jak opuchlizna schodzi po nocy lub odpoczynku to to nie jest zatrucie ciążowe.

Minisia fajne foteczki:tak:

Dorotka napisała:
Jeszcze mogę pisać;-) strasznie za Wami tęsknie i szlag mnie trafia z tym netem ;-) podobno zgodę naumiejscownienie anteny na dachu musimy miec od sasiada z nad przeciwkaale nie jestem pewna. M póżniej pogada z nimi ale najgorsze jest to, że kosztuje 250zł a to szybko mieć nie będę;-( Co u mamusiek. Pamietacie jeszcze o mnie??? U mnie ok wczoraj nie wziełam żadnej nospy i nic nie bolało. Oliwia w nocy i rano była leniwa ale teraz fika na szczęscie.
30 sierpnia idę na wesele do przyjaciółki i ie musze dawać kasy jak nie mamy. Przynajmniej to odpada. Ja miałam iśc dziś na krew ale zgubiłamskierowanie ze szpitala . W poniedziałek wizyta a w sreodę usg.

Czarna. Z tego co słyszałam to nasi panowie dzis balują....moze i my się spotkamy wieczorkiem tak ok 20stej??

reklama
Cześć :-)
Dziewczyny u nas na forum wszystko przychodzi masowo.....zaczynam i ja puchnąć, do tego mnie gardło boli, bo wczoraj mnie zawiało chyba, jak nie urok to sr....:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry