reklama

Październik 2008

Agnieszka tak jak napisalas ANGLIA....:-Dnie denerwuj sie,napewno sie wyjasni.Ja jak narazie nie moge na opieke narzekac!
Czarna no to coreczka biedna:baffled:taki upal,a ona chora:-(
Madzia nie przemeczaj sie tyle:tak:

reklama
minimisia - wybór mam bo pierwsza miałam cesarkę a poza tym mój gin ma też specjalnośc chirurga więc sam może mi zrobić a pewnie w karcie odpowiednie uzasadnienie umieści. Ale lekarz jest bardziej za naturalnym i ja tez chcę najpierw naturalnie spróbowac a jak coś to zawsze pozostaje cesarka.

ja też wkurzona, pojechalismy do SR a tam nie ma zajęć, bo zrobili sobie przerwe wakacyjna i bedą dopiero we wrezsniu, a jak pytałam 2 tyg temu czy są to usłyszałam że są napewno są i nie robią przerwy wakacyjnej więc czekamy do wrzesnia:(

Agniesia oj ja też pierwsze słysze ze to samo, ale i folik i Fe odpowiadaja za krwiotworzenie
magda M tez sie śmieje ze duzo zjadłam
ciril my zwozimy dzis słome to znaczy M, ciekawe ile nam wyjdzie do zapłaty, az mi głupi bo nie pomoge
czarna to kuruj ładnie Niki
motylku gratulacje 10

U nas dzis słoma, zakupki na wekend zrobione, juz jutro jedziemy nad jeziorko, i jeszce trafimy w dni miasteczka, więc jakis koncert bedzie, ja właśnie wcinam arbuza, ale ukrop.

Ppatqa: Nie ma to jak Polska rzeczywistość:-D
Jestesmy juz w domciu, obiadek w 50 % zrobiony, bo zostalo go tylko ugotować :-D Jula zajęta bajeczkami, a ja pije drugą kawkę, bo cos ostatnio chodzę senna :sorry2: Niedlugo wracają z W-wy rodzice M. z najstarszą córą (35l.) i jej dwoma pocieszkami. Prezenty już przyszykowane :-D . Znalazłam dziś extra przepis na biszkopt z owocami; moja siostra baaardzo go zachwalała :tak:
Wielkie Żarcie - Biszkopt z truskawkami trochę inny
Jutro biorę się za pichcenie:-p Mam pyszny przepis na masę do wafli, jakby Ktoraś Mamusia chciała, to pisać, a ja go wkleję:-p:-D. Poza za wielkim nalotem :rofl2: Rodzinki jest wszystko SI!!!!!! :-D Buziam :**********

ppatqa nie jesteś sama.... Ja dziś też dzwoniłam do szkoły rodzenia w szpitalu w którym chce rodzić i dowiedziałam się że mają przerwę i zapraszają od września. :( No i właśnie nie wiem czy to nie będzie już za późno....

Na dodatek dziś się okazało że USG będę miała dopiero 14 a nie 7 sierpnia:(

Jakiś mam dziś pechowy dzień......

Helou babeczki ... ja też dziś sprzątałam i sprzątałam.
Później obiadek i pojechałam do mamy.
Wczoraj sis przywiozła dla mnie 3 worki ciuszków i już nic nie kupuję.
Tyle tego mam że ho ho.
Pozostaje tylko pościel, kołderka, rożek, kosmetyki, wanienka i pieluszki.
No .... i wózeczek, ale to może pod koniec sierpnia lub we wrześniu.

Ja mam nadzieje ze mojej SR nie odwolaja z powodu wakacji....
moje nogi nadal wygladaja jak po praktykach:-(nie wiem co sie dzieje:-(dobrze ze dzidzia caly czas kopie to sie az tak nie martwie:tak:ale cisnienie dzisiaj tragiczne jakies 100/50. spac mi sie chce strasznie:sorry2:ale zmusilam sie dzisiaj i zrobilam sobie henne i wyregulowalam brwi:tak:
cicho tu jakos dzisiaj...

reklama
A ja wlasnie wrocilam do domku dzieci kapie tatus a ja was czytam i wklejam fotki z wypadu do parku i na plac zabaw:-)
sawek011cr7.jpg

sawek012vg5.jpg

sawek009zg5.jpg

sawek002wy5.jpg

Miłego spanka mamuski;-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry