reklama

Październik 2008

w piekarniku jednocześnie żeberka i kurczaka, na płycie kapustę młodą, 2literki cytrynówki, do tego chlebek - z ziemniakami nie trafisz i wystygną, pomidorki z cebulką i kompocik z czarnej porzeczki

reklama
Kurde mojej Niki cos wylazło ma zeczerwienienia w okolicy narzadów i posladków oraz pod pachami:baffled: Kurde nie wiem co to jest:baffled:
To idz do lekarza,bo nigdy nie wiadomo co to za cholerstwo:crazy:!

baza przykro mi bardzo:wściekła/y:
justyna wiersz naprawde rozczulajacy
Ppatga mile spedzonego czasu w szkole rodzenia:-)

dzien doberek:-) Ja wczoraj na poprawienie sobie humoru, ze musielismy juz wrocic, po przyjezdzie do domku, zabralam karte kredytowa, z ktorej nie lubie korzystac bo jakby nie bylo trzeba to oddac, i pojechalismy na zakupy.
troche zaszalalam, ale mialam farta, w 5-10-15 wczoraj byly takie promocje:szok:a dotego kazdej pani w ciazy dawali 10% dodatkowewgo rabatu:-):-):-) Oczywiscie wiecej bylo ubranek dla dziewczynek, alei tak kupilam sporo, i jeszcze zostalo mi kupic kombinezonik, pieluszki tetrowe i flanowe i to by bylo na tyle:-) Obkupilam tez Zoche bo wiadomo jak to jest w przedszkolu, dzieci niszcza tam ubrania w takim tepie ze trudno pozniej nadazyc.
teraz bede bywala czesciej, Zoche wczoraj po zakupach zawiezlismy do dziadkow i jakos mi teraz tak nieswojo, za cicho...nikt nie biega i nie krzyczy;-)
Zakupy zawsze poprawiaja humor szczegolnie te dla naszych pociech;-)

Ja sobie wstalam i dzis przedemna ciezki dzien,chce cala chate wysprzatac:laugh2:,bo jutro nie bedzie pewnie czasu,moj chlopak szybko konczy prace,a w sobote jedziemy nad morze i na wesole miasteczko z ktorego nieskorzystam....

Witajcie:-D Dzwoniłam do szkoły rodzenia. Cały kurs 450zł (raz w tyg po 2 godz) Na zajęciach poznam położne no i wtedy z którąś pogadam...i umówię się na poród. U mnie dziś słoneczko byłam na polowanku w ciuchłaku-i wygrzebałam cudeńka dla Rubenka:-D Jak pranie wyschnie to wstawie fotoski (pewnie jutro)

Dziewczyny (zwracam się do tych które miały już do czynienia z laktatorem elektrycznym) Jakiej firmy laktator sobie chwalicie?
Bo znalazłam taki,ale nie mam kogo zapytać o zdanie...
http://www.allegro.pl/item403824588_laktator_elektryczny_gwarancja_promocja_gratis_.html

Ostatnia edycja:
U nas leje deszcz i duszno:wściekła/y:Wlasnie posprzatalam i pot ze mnie leci...Teraz czas na odpoczynek i za obiad trzeba sie brac.Ja dzis mam ziemniaczki,paluszki rybne i salatke z pomidorow(mniam).Wlasnie dzis sie wazylam,bo 30tydzien mi wskoczyl...no i przez ponad miesiac 3kg+:szok:takze razem 13kg:szok::szok::szok:

u nas strasznie duszno, ja juz wypralam dwa dywany i komplet wypoczynkowy, zostal jeszcze jeden dywanik i z glowy, musze wykorzystac to ze zocha jest u dziadkow.
Zapomnialam wam napisac jaki to mooj maz jest dowcipny. Wczoraj w tym 5-10-15 podchodzi do nas pani i mowi wlasnie o tej promocji dla pan w ciazy, a moj jacek na caly glos, a w sklepie bylo sporo osob, ze ja nie jestem w ciazy tylko bardzo lubie hamburgery!!!!!Myslalam ze go tam zagryze, wszyscy w smiech, ja czerwona, dobrze ze pani ekspedientka miala poczucie humoru....teraz to nawet smiac mi sie z tego chce, ale wczoraj troche bylam na niego zla;-)

Witajcie, a ja dzis jestem taka zla ze musze sie wygadac.
Bylam wczoraj u poloznej na wizycie kontrolnej i okazalo sie ze mam malo zelaza i musze brac tabl.Nic jej nie mowilam ze w chwili kiedy pobierala mi krew to od miesiaca juz regularnie bralam zelazo bo moj gin z Polski mi je przepisal, mialam koncowke wiec siedzialam cicho.Mimi tego wciaz bylo go za malo i dzis mialam przyjsc do przychodni po recepte.No wiec przychodze do tej pzrychodni i babka z recepcji wrecza mi recepte na ....KWAS FOLIOWY.Mowi jej ze to mialo byc zelazo a ona na to ze to jest to samo.Sluchajnie zglupialam.przyszlam do domu i dzwonie tam jeszcze raz a ona to samo ze zelazo i kwas foliowy to to samo.Ja biore ju 800mg wiec nie mam zamiaru brac jeszcze 400mg.Zadzwonilam do poloznej i czekam az oddzwoni, ale jestem taka zla ze szkoda gadac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak takie idiotki moga pracowac w przychodni...Anglia...

Czesc kochane brzuchuatki :-)

.

majeczko z laktatorem niestety nie pomogę miałam tylko reczny, którego i tak nie uzywałam.

Kaka - w poprzedniej ciązy brałam Prenatal a teraz Feminatal N, nie wiem czy dobrze kojarze ale prenatal zawiera wit A a bezpieczniej jak jest beta-karotem co ma Feminatal np taka opinie slyszałm od gina. I chyba Feminatal jest tańszy

czarna - byłaś z córcią u lekarza? co powiedział?oby to nie było zadne cholerstwo - trzymam kciuki

ja tak po krótce bo za chwilkę mój synek się pewnie obudzi. U nas upał, upał i jeszcze raz upał ale tfu tfu nie daje nam tak mocno w kość.coby mi było mało ciepła to wieczorami serwuję sobie podgrzewanie kuchni- przez robienie musów i soczków dla dzieciaczków.

Dziewczyny pomocy nie działają mi juz od dluzszego czasu ani emotikonki ani pogrubienia ani nic buu wiecie może co musze zmienić????

Agniesia dziwne te panienki:baffled:

Ciril kurde kuchareczko aż ci współczuje stania w takiej goraczce w kuchni.

Motylku tobie tez gratuluje ostatniej 10:tak:

Magdasf a ja dzis prałam tzn przepierałam łóżeczko turystyczne po Laurze. Bo kolega M chce pożyczyc a ja nie umiem dać takiego uzywanego. Bo przeciez Lala używała go przez 1,5 roku wiec pełno plamek, paluszków itp:zawstydzona/y:

Byłam z Niki u lekarza i tak jak myślałam Angina:baffled: tylko z tym zaczerwienieniem dziwna sprawa bo dr uwaza ze t o jakies uczulenie od czegos i nie zwiazku z angina:dry: No nic mam nadzieje ze mała niezałapie:szok:

Dobra spadam z malutka do piasku

reklama
Ja czekam na meza i bedziemy kumac obiadek mniam mniam :-)
Zawadka napisz mi o ile pamietam ze to ty pisalas :zawstydzona/y: ze masz wybor naturalnie a cc bo juz wczesniej ja i inne mamusie cie pytaly ale jakos odp.od ciebie albo nie bylo albo ja przegapilam:baffled: tak mnie ciekawosc zzera czemu masz wybor?
Ciril no bidulka z Ciebie w tej kuchni wspolczuje:no:
Czarna dobrze ze to nic powaznego ale i tak angina w ten upal masakra tyle ze wlasnie angina lubi upaly:baffled:
Motylku to moje GRATULACJE na ta ostatnia dyszke:blink:
Madzia a Ty nie przesadzaj bo sie cosik stanie!! takie pranko to pod koniec na wywołanie;-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry