Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To idz do lekarza,bo nigdy nie wiadomo co to za cholerstwoKurde mojej Niki cos wylazło ma zeczerwienienia w okolicy narzadów i posladków oraz pod pachamiKurde nie wiem co to jest
![]()
!
Zakupy zawsze poprawiaja humor szczegolnie te dla naszych pociech;-)dzien doberek:-) Ja wczoraj na poprawienie sobie humoru, ze musielismy juz wrocic, po przyjezdzie do domku, zabralam karte kredytowa, z ktorej nie lubie korzystac bo jakby nie bylo trzeba to oddac, i pojechalismy na zakupy.
troche zaszalalam, ale mialam farta, w 5-10-15 wczoraj byly takie promocjea dotego kazdej pani w ciazy dawali 10% dodatkowewgo rabatu:-):-):-) Oczywiscie wiecej bylo ubranek dla dziewczynek, alei tak kupilam sporo, i jeszcze zostalo mi kupic kombinezonik, pieluszki tetrowe i flanowe i to by bylo na tyle:-) Obkupilam tez Zoche bo wiadomo jak to jest w przedszkolu, dzieci niszcza tam ubrania w takim tepie ze trudno pozniej nadazyc.
teraz bede bywala czesciej, Zoche wczoraj po zakupach zawiezlismy do dziadkow i jakos mi teraz tak nieswojo, za cicho...nikt nie biega i nie krzyczy;-)
,bo jutro nie bedzie pewnie czasu,moj chlopak szybko konczy prace,a w sobote jedziemy nad morze i na wesole miasteczko z ktorego nieskorzystam....
Dzwoniłam do szkoły rodzenia. Cały kurs 450zł (raz w tyg po 2 godz) Na zajęciach poznam położne no i wtedy z którąś pogadam...i umówię się na poród. U mnie dziś słoneczko byłam na polowanku w ciuchłaku-i wygrzebałam cudeńka dla Rubenka
Jak pranie wyschnie to wstawie fotoski (pewnie jutro)
Wlasnie posprzatalam i pot ze mnie leci...Teraz czas na odpoczynek i za obiad trzeba sie brac.Ja dzis mam ziemniaczki,paluszki rybne i salatke z pomidorow(mniam).Wlasnie dzis sie wazylam,bo 30tydzien mi wskoczyl...no i przez ponad miesiac 3kg+
takze razem 13kg

tylko z tym zaczerwienieniem dziwna sprawa bo dr uwaza ze t o jakies uczulenie od czegos i nie zwiazku z angina
No nic mam nadzieje ze mała niezałapie
ze masz wybor naturalnie a cc bo juz wczesniej ja i inne mamusie cie pytaly ale jakos odp.od ciebie albo nie bylo albo ja przegapilam
tak mnie ciekawosc zzera czemu masz wybor?