reklama

Październik 2008

ja padam na twarz, wypralam wszystko co bylo do wyprania, wysprzatalam calutenkie mieszkanko, powyrzucalam wszystkie niepotrzebne rzeczy i w koncu troche sie luzniej w szafie zrobilo. Tylko skonczylam i tel ze Zocha juz sie stesknila i chce wracac do domeczku, wiec co bylo robic;-)
Teraz szybciutko chlodny prysznic i uciekam spac.
Minisia ale ta twoja mala sie opalila:blink:

reklama
Blond wiesz martwi mnie to Twoje cisnienie :(( moze wybierz sie do lekarza bo nigdy nie wiadomo co jest przyczyna!!
Madzia moja Wika ma taka karnacje od zawsze-zazdroszcze jej!! ja tak nie mam:)) ja tylko slonce lekko zlapie i juz brazowa nawet zima jest ciemna a nie blada.
DOBRANOC do jutra

moze ja glupia jestem, i moze marudze, ale boje sie pojsc do normalnego lekarza ,bo jesli ten mi bedzie kazal odstawic te leki na nadcisnienie a mi jednak pozniej ono skoczy to jeszcze mi sie lozysko odklei:(
a;e z tym puchnieciem jesli mi nie minie przez weekend to pojde do lekarza...bo ja juz poduszki nie potrzebuje- sama wygladam jak poduszka...
dobranoc:)

Ciril się napracowałaś, dużo Wam jeszcze tych żniw zostało? Ja mam nadzieję, że jutro u nas skończą.
Motylku czeka Cię milutki weekend :-). Gratuluje ostatniej 10.
Magda ja i bez ciąży bym chyba padła po takiej robocie :-p
Aga ja chyba bym tej babie w przychodni powiedziała kilka słó do mikrofonu :angry:
Zawadka mnie powoli zaczyna ogarniać strach przed porodem i chciałabym mieć możliwość wyboru, tak jak Ty:sorry2:
Ppatqa a zdążysz do porodu z tą SR? Ale Was wystawili.:baffled::baffled:
Mamra pecha chyba trzeba przespać, nie dzwoń już dzisiaj nigdzie ;-)
Magdziunia, ale super! Na najbliższe pare dni masz zajęcie, segregowanie ciuszków:-p

moze ja glupia jestem, i moze marudze, ale boje sie pojsc do normalnego lekarza ,bo jesli ten mi bedzie kazal odstawic te leki na nadcisnienie a mi jednak pozniej ono skoczy to jeszcze mi sie lozysko odklei:(
a;e z tym puchnieciem jesli mi nie minie przez weekend to pojde do lekarza...bo ja juz poduszki nie potrzebuje- sama wygladam jak poduszka...
dobranoc:)
Blondi co z tym puchnięciem bo chyba nie doczytałam, a może idź sobie zbadaj kontrolnie mocz???

Cały dzień mi zszedł pod hasłem lekarz. Ledwo żyję, dobrze, że wyprawy są raz na miesiąc. :-)

Wiesz mocz badalam dokladnie tydzien temu i byl ok...ale moze masz racje...
z tym puchnieciem to pisalam na klopocikach bo tak dzisiaj spuchlam ze nawet zdjecie dla Was zrobilam i jest na klopocikach.wygladam ostatnio jak balonik:(lydki 4 cm wieksze, kostka nie mam pojecia bo jej nie widze...:), uda 6 cm....masakra.
mierzylam sie dzis i od gory 100-102-107....co to pozniej bedzie:)

No Minisia super brzusio no i dzieciaczki:-)
Blond jak Ci nie bedzie poprawy jutro to naprawde wybierz sie do lekarza!
Ja tez zaraz ide spac:)!Do jutra!

ppatqa to nieźle Was załatwili z tą szkołą rodzenia:baffled: U nas w szpitalach też mają przerwę wakacyjną, my chodzimy prywatnie do innej bo w szpitalu zajęcia się zaczną 26 sierpnia a trwają 6 tygodni wiec mało czasu byśmy mieli.
minisia śliczne masz te dzieciaki, a jakie opalone fajnie.:-)
czarna79 to nieciekawie z tą Twoją córcią. Współczuję anginy, mam nadzieję, ze Ty chorowałaś wcześniej bo to podobno zaraźliwe bardzo.
blond_20 a próbowałaś tą opuchliznę zbijać zimnym prysznicem? I staraj się dużo wody wypić, a w nocy nogi powyżej ciała...Mam nadzieję, ze zejdzie a jak nie to leć do lekarza....
Ja siedzę u rodziców i czekam na mojego M który wraca z Warszawy:tak: Mam nadzieję ze już niedługo będzie.Ja dziś poprałam, poprasowałam, byliśmy też obejrzeć łóżeczka ale u nas ceny z kosmosu:szok: Chyba zamówimy na allegro...

ja też wkurzona, pojechalismy do SR a tam nie ma zajęć, bo zrobili sobie przerwe wakacyjna i bedą dopiero we wrezsniu, a jak pytałam 2 tyg temu czy są to usłyszałam że są napewno są i nie robią przerwy wakacyjnej więc czekamy do wrzesnia:(
Ale was wyrolowali delikatnie mówiac:angry::angry:
minimisia - wybór mam bo pierwsza miałam cesarkę a poza tym mój gin ma też specjalnośc chirurga więc sam może mi zrobić a pewnie w karcie odpowiednie uzasadnienie umieści. Ale lekarz jest bardziej za naturalnym i ja tez chcę najpierw naturalnie spróbowac a jak coś to zawsze pozostaje cesarka.
Fajnie ze jednak chcesz próbowac naturalnie. Wiele mam chce CC ale jak urodza naturalnie dziekuja za to Bogu:tak:
Helou babeczki ... ja też dziś sprzątałam i sprzątałam.
Później obiadek i pojechałam do mamy.
Wczoraj sis przywiozła dla mnie 3 worki ciuszków i już nic nie kupuję.
Tyle tego mam że ho ho.
Pozostaje tylko pościel, kołderka, rożek, kosmetyki, wanienka i pieluszki.
No .... i wózeczek, ale to może pod koniec sierpnia lub we wrześniu.
To tylko sie cieszyc ze tyle zaoszczedzone.

Blond a moze Ci sie woda w organizmie zatrzymuje i powinnas zrezygnowac z soli. Kurde lepiej idz do tego lekarza.

A ja czuje sie jak słonica i mam juz dosc. Wlasnei skonczyłam smazyc placki ziemniaczane i idu powiesic pranko. I spadam do łóżeczka z laptopikiem na zasłużony odpoczynek:-p

Minisia bardzo prommienie wygladasz. A twojej małej i ja zazdroszcze karnacji

reklama
Mnie sie wydaje ze w takie upaly to czesto sie zadza takie puchniecie, ja codziennie po calym dniu jestem opuchnieta, mowilam to mojemu lekarzowi, ale skoro mam wyniki dobre, to nic zlego sie nie dzieje, ale to u mnie. Kolezanka moja znowu miala podejrzenie zatrucia ciazowego przez puchniecie, takze lepiej dmuchac na zimne i wybrac sie do lekarza. Ja pisalam juz wczesniej o moim cisnieniu, najnizsze mialam 90/60, tylko ja nie mialam problemu z nadcisnieniem, przed ciaza mialam normalne a teraz takie niskie. Mam nadzieje ze juz niedlugo te upaly sie skoncza i bedzie w miare normalna pogoda (oczywiscie dla nas bo dla dzieci taka pogoda to raj)wtedy i my bedziemy sie lepiej czuly.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry