reklama

Październik 2008

Czarna. Z tego co słyszałam to nasi panowie dzis balują....moze i my się spotkamy wieczorkiem tak ok 20stej??

ty wiesz ze ja na to jak na lato:)))))))))))))

Justynka pochwal sie łóżeczkiem Laury:-p

Blondi na szczescie wszystko wróciło do normy. Ale i tak sie martwie o Ciebie:tak:

Vanilia wiem ze mozna brac Tantum Verde na gardło w ciazy.

Gosiak... jak wypieki wyjda poprosze o przepisy:cool2:

Ja dzis miałam dziwny ranek. nagle zemdliło mnie i oddałam całą herbatke:baffled: az nie wiedziałam "o co kaman:confused:" teraz wcinam moje placuszki ziemniaczane:-p

reklama
Moj m. wlasnie dzwonil i zaraz bedzie juzw domku:-):-):-) Chcialabym gdzies pojecac i wykorzystac to ze bedzie mial wolny piatek ale nie mam pojecia gdzie:sorry2: Jutro juz mamy plany bo przyjezdza cyrk i Zocha juz sie tak napalila, ze dzisaj juz o niczym innym nie mowi:tak:

Marma ja mam wizyte tez 14 sierpnia
magdziunia fajne takie wory
minisia super foty
blond idz do lekarza, a niemożesz skczyc do gina, czy twój tez urlopuje
justyneczka to miałas pracowity dzień
gosia ty naprawde jesteś nadaktywna jak czarna

u mnie wczoraj słome skończyli zwozić po 10 bo póżno zaczeli, ja posiedziałam sobie z kowalami, czeka mnie dzis zapakowanie nas nad jeziorko i popołudniu ruszamy, chce ogarnac stajnie po wczoraj, a ja jeszcze z wyrka nie wstałam. Z ta SR pojdziemy i na ilu bedziemy to bedziemy, ale naprawde mnie wkurzyli.

cześć dziewczyny w piątkowy poranek:-)
mialam nadzieje ze wyspie sie dzis po wczorajszym maratonie ale nic z tego; milion razy siusiu w nocy, do tego brzuch który też chce wygodne miejsce na boczku a na dokładke Laura;-)
a łużko pokaże jak nam przywiozą ze sklepu a to może potrwać nawet do 2 tygodni także....:-( No i czekam bo muszę princesse zacząć od nowa uczyć samodzielnego zasypiania, bo kiedy byliśmy w PL u rodziców i spaliśmy "rodzinnie" w jednym łużku, koza sie odzwyczaiła zasypiania i spania u siebie. Chce przejść te traume jeszcze tutaj bo w nowym domu może być podwójna maskra związana z nowym miejscem; niech przynajmniej łużko już zna wcześniej.
z tym puchnięciem to już chyba taka pora poza tym lato.... mi też puchną, ale zdecydowanie mniej niz z laurusią, bo wtedy to dopiero była masakra- po same kolana a stopy to kompletnie straciły swój kształt tak byly spuchniete, ale wtedy to wogóle była masakryczna ciąża:tak:;-)

MIłEGO DZIONKA DLA WAS WSZYSTKICH:-)

nie wiem czemu ale mój suwak kłamie.dzis zaczynam 31 dopiero, ale potem sie tym zajme.nie chce mi sie narazie. musze zwlec sie z łużka, zrobić śniadanie i posprzątać bo wczoraj nawet palcem nie ruszyłam, nienawidze bajzlu i jestem uczulona na kurz:-(

Upał, upał i jeszcze raz upał.
Wczoraj nie wchodziłam na BB, bo przeglądałam worki z ciuszkami.
Aż mi się oczy śmiały do tych słodkości.
Wkleję tylko 5 zdjęć, bo tak to musiałabym spędzić cały dzień na robieniu zdjęć a drugi na wklejaniu.
A przecięż sama tu na forum nie jestem hehehehehhehe.
Miłego dzionka dziewczyny i uważajcie na siebie.
:-)

magda i masz jakiś pomysł na wypad

Ok ja juz po sniadanku, ide posprzatac chałupke i biore sie za pobojowisko pod stajnią, ja lubie jak tam jest pozamiatane, a słoma jest wszedzie, po kowałach tez nie pozamiatałam, więc koniec tego dobrego, apadne jak sobie zrobie przerwe

Ppatqo tylko nie szalej zbyt mocno i rób przerwy.

Justyneczko gratulację - to już 8 miesiąc się zaczął.

Czarna siostra napewno zrozumie, że się źle czujesz.
Nie szalej kochana ... zwolnij i odpocznij.

Blond to lekarza idź kochana, bo po co się martwić.

Magda - fajny taki wypad w piątkowe popołudnie.
Udanej wycieczki.

Wanilko niestety - opuchlizna, większy brzunio, pocenie się wzmożone, zgaga ... ech.

Gosia pełną parą ... aktywnie spędza czas, gotuje, piecze ... tyle energi ... Gosiu poproszę o troszkę fluidków energicznych bo mi się nic nie chce.

Dorotka nasza biedna - ciągle coś. Dobrze, że ma kontakt chociaż telefoniczny z nami.

Miłego dnia dziewczyny - cosik trzeba zacząć robić w chałupce ... a nie leniuszkować.
Papatki.

reklama
Czesc mamuski!
Ja niedawno wstałam a zaraz zbieram sie do swojej prac bo z Zusu nie przyslali im dokumentow odnosnie przyznanego mi zasilku rehab.wiec moja kopie mam im przywiezc a oni mi oblicza kiedy mam te 182 dni i od kiedy nie musze juz brac L4:tak:
Dzis mialam po 5 pobutke bo ojciec wracal z nocki i mu auto nawalilo wiec musialam po niego pojechac swoim!!:wściekła/y:ja zajezdzam a on mi mowi ze auto zapalilo:szok:ale bylam wsciekla ale nic ja tez nie raz korzystalam z jego pomocy wiec wsiedlam w autko ze sztucznym usmiechem i wrocilam do domku do cieplego lozeczka:-D
Czarna a moze jelitowka Cie łapie? jak Niki?
Blond oby dzis bylo lepiej bo sama Cie do gina zawioze:-DJa narazie nie puchne na szczescie.
Zawadka dzieki za odp. ja wsumie tez wole rodzic naturalnie ale boje sie bo wiem co mnie czeka :baffled:chociaz jak nie bedzie gorzej niz to co przeszlam z malymi to ok.
Biedna ta nasza Dorotka miejmy nadzieje ze szybko do nas wroci:tak:
Dziekuje dziewczyny za komentarze do zdjatek:blink:
Milego dzionka zycze.
Aha moj M ma od dzis urlopik caly przyszly tydzien!!!!:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry