reklama

Październik 2008

Moja gin jest niestety do 19 sierpnia na urlopie:dry:na szczescie mam 2 ginekologow w rodzinie- niestety tylko na telefon bo daleko ale konsultacje moge zawsze miec...wiec stwierdzil jeden ze mam nie panikowac, ze sie w ciazy puchnie, lezec do gory nogami i takie tam...:tak:ze te fora internetowe to zlo jakies bo sie nakrecamy:angry:nie zgadzam sie...no ale coz....
wiec niby nie mam sie czym martwic tylko lezec, a te cisnienie to mozliwe po tych moich lekach ale lepsze takie niz wysokie.troszke mi ulzylo ale ide moczyc zaraz "balony" w zimnej wodzie:tak:a pozniej czeka mnie zadanie bojowe- pomalowac paznokcie u stop, bo jutro wesele:tak:
czarna Ty mowisz ze sie o mnie martwisz...a ja sie zaczynam martwic o Ciebie:(trzymaj sie ...moze jakiegos owocka dasz rade zjesc...
kaka co do henny to na pewno dasz rade:tak:ja kupuje w proszku, wsypuje rtoszke do pojemniczka po soczewkach:-Ddolewam wody utlenionej, mieszam, nakladam i po jakis kilku minutach zmywam...bo nie chce miec zbyt ciemnych a moje biale brwi szybko lapie:tak:i to wszystko:tak:za opakowanie place 2.5 i to wystarcza na 5 razy...a u kosmetyczki u nas 1 raz kosztuje 15zl....dlatego sama robie:tak:

reklama
Witajcie dziewczynki,

U mnie w domu praca wre. Kończą kuchnie.Ponoć dziś mają kończyć już wszystko.Mam taką ogromna nadzieję i liczę na to, że mój teściu sobie już pojedzie do domu bo jeszcze chwile i zacznę strzelać do ludzi. Nie znam bardziej upierdliwego człowieka. Nawet mi mówi ile mam jeść i co jeść i co mam robić. Normalnie pozabijać.

Leże sobie w łóżeczku z włączonym wiatraczkiem i odpoczywam. Rano miałam rundę po sklepach za uchwytami do drzwiczek. Upał jest po prostu koszmarny.

Dziś też mnie coś brzuszek pobolewa. Ale to jakiś taki trochę inny bul niż przeważnie. No i oczywiście też puchnę. No ale jak poleżę to mi schodzi.

A ja juz po obiadku:-)
Maz sobie ucial drzemke ale zaraz go budze na kawke i paczusie;-)
Czarna pij dużo chociaz ale pewnie to juz wiesz:tak:
No to teraz ja mam zmartwienie bo dzis!!!kumpela zaprosila mnie na wesele na uwaga-16 sierpnia!! a ja nie mam sie w co ubrać:szok::szok: i naprawde nie mam nic w szafie:baffled:chyba pozycze od kumpeli bo wiem ze w ciazy tez balowala i sobie cosik kupila albo poszperam na allegro:confused:podpowiedzcie -Ratunku!!
Blond no takie maja zdanie ginekolodzy o forach bo jak mojemu opowiadalam to sie skrzywil i tez mi odradzal potki bo sie straszymy wzajemnie ale ja i tak swoje wiem i nie zamierzam z was rezygnowac:tak::-p

Popieram przedmówczynię jak najbardziej.

Czarna jak mnie coś napadnie to powklejam grupowo hehehehhe.

A mnie się nic nie chce ... dobrze, że obiadek zrobiłam i też rybki nie miałąm.
Kurczacek w panierce chrupiącej, fasolka i ryżyk.

Mykam teraz ciacho jogurtowe robić albo czekoladowe.
A jutro będę blok czekoladowy robić.
Pa miłęgo popołudnia i wieczorku.

Ostatnia edycja:
Witajcie popołudniowo :-)
opyliłam obiadową fasolkę na podwieczorek i chyba mi mało...minisia wspomniała o pączkach i teraz o nich myślę namiętnie :-p

Wczoraj nie wchodziłam na BB, bo przeglądałam worki z ciuszkami.
Magdziunia nie dziwota, że cały dzień takie śliczności oglądałaś, teraz musisz zatrudnić garderobianą dla swego dziecia coby zdążył się w to wszystko ustroić choć po jednym razie nim wyrośnie :-D:-p

Hej dziewczyny :tak:kilka dni sie nieodzywałam pewnie mnie juz niepamiętacie:zawstydzona/y:
Ewelinka cosik Cię kojarzę:-p:-p mnie z kolei czeka przegląd samochodu i z 5-6 stów muszę szykować :szok::szok:

Hej dziewczyny, ja tylko daję znak, że wszystko ok i spadam do kuchni;-)
Ciril dajesz radę przy tych garach? dużo Wam jeszcze zostało ?

Ja dzis przez swoje samopoczucie na obiadek miałam (tzn dzieci miały) ziemniaczki buraczki i pulpety. Nie wiem co sie dzieje. Nie jest to jelitówka bo ogólnie dobrzez sie czuje ale co wezme do buzi oddaje:-(. I starsznie mi oko lewe lata. Sis mówi ze to od żołądka bo to samo miała

Czarna jak tam samopoczucie? Dzisiaj przymysowa dieta u Cię.:baffled:

ze te fora internetowe to zlo jakies bo sie nakrecamy:angry:nie zgadzam sie...no ale coz....
Blondi mój lekarz też tak mówi, co oni się na nas trak uwzięli!! :wściekła/y:

U mnie w domu praca wre. Kończą kuchnie.Ponoć dziś mają kończyć już wszystko.Mam taką ogromna nadzieję i liczę na to, że mój teściu sobie już pojedzie do domu bo jeszcze chwile i zacznę strzelać do ludzi. Nie znam bardziej upierdliwego człowieka. Nawet mi mówi ile mam jeść i co jeść i co mam robić. Normalnie pozabijać..
Mamra to nie tyle kwestia remontu co hormonów, ja bez remontów mam wszystkich dość:tak:

Maz sobie ucial drzemke ale zaraz go budze na kawke i paczusie;-)
.......
No to teraz ja mam zmartwienie bo dzis!!!kumpela zaprosila mnie na wesele na uwaga-16 sierpnia!! a ja nie mam sie w co ubrać:szok::szok: i naprawde nie mam nic w szafie:baffled:chyba pozycze od kumpeli bo wiem ze w ciazy tez balowala i sobie cosik kupila albo poszperam na allegro:confused:podpowiedzcie -Ratunku!!
Minisia mówisz pączusie? Matko!!! i gdzie ja teraz znajdę pączusie :baffled:

Co do wesela, to spodnie jakieś lepsiejsze pewno masz, do tego kup jakąś kolorową fajną tunikę i będziesz wyglądać jak ta lala. Ja tak ostatnio zrobiłam :-)

A mnie się nic nie chce ... dobrze, że obiadek zrobiłam i też rybki nie miałąm.
Kurczacek w panierce chrupiącej, fasolka i ryżyk.

Mykam teraz ciacho jogurtowe robić albo czekoladowe.
A jutro będę blok czekoladowy robić.
Pa miłęgo popołudnia i wieczorku.
Magdzia ale z ciebie kuchara, zazdroszczę Twojemu mężusiowi :-)

A to moja fota z wesela, co prawda niewiele widać, ale zawsze...

Ostatnia edycja:
Może teraz pojdzie

Załączniki

• DSC01885.JPG
    DSC01885.JPG
    293,7 KB · Wyświetleń: 41
Wanilia jest fota;-)

Czarna nadal źle się czuje...biedula.

A ja dziś cały dzień leniu****ę. M gipsuje pokoik dla Hani. Wieczorkiem moze utrafie jakiś ciekawy film. Chciałam upiec ciacho na jutro ale nie mam siły wyjśc z domu...jeszcze jest bardzo gorąco.

Ja już upiekłam i galaretki też zrobiłam - jakoś mnie napadło.

Wanilio chyba masz rację - przyda się taka garderobiana i chyba wszystkich ciuszków nie założy maluszek na siebie.
A foteczka super.

Czarna oj biedulko - leż i wypoczywaj.

Kaka poodpoczywaj a ciasto nie zając nie ucieknie.
Może z samego rana jutro pójdziesz - będzie chłodniej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry