czarna79
Fanka BB :)
Dawaj jak na spowiedzi co sie dzieje. Hormonki????Minisia nie tylko Ty dziś bez humorku...ja już dzisiaj zdążyłam nawrzeszczeć na M i się popłakać - tak bez powodu![]()
Ojjjj dużo sił Gosiu wiem o czym piszesz. Mnie tez juz to raz dopadło.Przepraszam, że tak samolubnie, ale... Jest mi dzis wyjątkowo słabo, a nie mam okazji się położyć... Mam tak pierwszy raz: duszno, boli głowa, nie mam sił.... Dzieci latają w "kółko Macieju". Pisałam, że ucieknę do lasu, ale księżyc wydaje mi się dzisiaj najodpowiedniejszy
Buziam Mamusie :**********
Kurde jakis kryzesz około 30 tyg???? Mam nadzieje ze to nic powaznego. I dawaj znac co i jakcześć dziewczyny
wpadlam tylko na chwile przywitać się dziś, wpadne na dłużej może wieczorem...jak dotrwam.... mamy dzis gosci a ja czuje sie ... dziwnie? boli mnie podbrzusze jakbym okres miała do tego problemy kibelkowenie wiem za bardzo od czego i niepokoje sie całą tą sytuacją. wziełam 2 nospy na te bóle 1,5h temu ale prawie nic nie przeszło, od rana tak mnie trzma.....:-(

My juz po odwiedzinach u moich rodziców czyli lista na sierpien podpisana

Ja dzis robie sobie wolne i zamierzam spedzic wieczór przed kompem i bede grałą w karty
Normalnie od czasu jak zaczełam kurs prawka niegrałam a tak lubie
. Pisałam, że ucieknę do lasu, ale księżyc wydaje mi się dzisiaj najodpowiedniejszy
Buziam Mamusie :**********
nie wiem za bardzo od czego i niepokoje sie całą tą sytuacją. wziełam 2 nospy na te bóle 1,5h temu ale prawie nic nie przeszło, od rana tak mnie trzma.....:-(
.Nie mam sily na nic,weszlam tylko zobaczyc co u was i ide jesc i odpoczywac.Nalazilam sie,bo oczywiscie na niczym jezdzic nie moglam
bo widze ze nie ja jedna tak sie dzis czuje!