reklama

Październik 2008

Minisia nie tylko Ty dziś bez humorku...ja już dzisiaj zdążyłam nawrzeszczeć na M i się popłakać - tak bez powodu:wściekła/y:
Dawaj jak na spowiedzi co sie dzieje. Hormonki????
Przepraszam, że tak samolubnie, ale... Jest mi dzis wyjątkowo słabo, a nie mam okazji się położyć... Mam tak pierwszy raz: duszno, boli głowa, nie mam sił.... Dzieci latają w "kółko Macieju" :dry:. Pisałam, że ucieknę do lasu, ale księżyc wydaje mi się dzisiaj najodpowiedniejszy:tak::-D Buziam Mamusie :**********
Ojjjj dużo sił Gosiu wiem o czym piszesz. Mnie tez juz to raz dopadło.
cześć dziewczyny
wpadlam tylko na chwile przywitać się dziś, wpadne na dłużej może wieczorem...jak dotrwam.... mamy dzis gosci a ja czuje sie ... dziwnie? boli mnie podbrzusze jakbym okres miała do tego problemy kibelkowe:baffled: nie wiem za bardzo od czego i niepokoje sie całą tą sytuacją. wziełam 2 nospy na te bóle 1,5h temu ale prawie nic nie przeszło, od rana tak mnie trzma.....:-(
Kurde jakis kryzesz około 30 tyg???? Mam nadzieje ze to nic powaznego. I dawaj znac co i jak:tak:

My juz po odwiedzinach u moich rodziców czyli lista na sierpien podpisana:zawstydzona/y::-p
Ja dzis robie sobie wolne i zamierzam spedzic wieczór przed kompem i bede grałą w karty:-p Normalnie od czasu jak zaczełam kurs prawka niegrałam a tak lubie:-p

reklama
Witajcie kobitki:-),widze,ze naskrobalyscie:-Dja pewnie nadrobie od poniedzialku...My dzis od rana bylismy w takim parku rozrywki no i dopiero wrocilismy:szok:.Nie mam sily na nic,weszlam tylko zobaczyc co u was i ide jesc i odpoczywac.Nalazilam sie,bo oczywiscie na niczym jezdzic nie moglam:wściekła/y:,no,ale spacerek na swiezym powietrzu dobrze zrobil:-D.Kregoslupa i nog to nie czuje:-(Moje hormonki tez ostatnio szaleja,a co do bolu brzucha to juz 2 noce mnie pobolewa jak na okres:-(,za tydzien mam dopiero wizyte u poloznej,ale jakby sie co dzialo zawsze do szpitala mozna dla pewnosci jechac.Jutro znowu wycieczka do znajomych,takze pewnie odwiedze Was w poniedzialek.ZYCZE WAM MILEGO WEEKENDU I POPRAWY HUMORKOW;-):-):-D

No ja juz po gosciach:-)
Ale samopoczucie fatalne ta pogoda nas wykonczy mamuski:no: bo widze ze nie ja jedna tak sie dzis czuje!
Moje hormonki tez dzis sie odezwaly i nie tylko Ty Kaka nakrzyczalas na swojego bo i ja sie popsztykalam a potem poplakalam ale juz za 5 min bylo dobrze:tak:
Justys jak zdrowko:confused:
Milago wieczorku mamuski mam nadzieje ze jutro bedziemy w lepszym nastroju:tak:

Oj tak i ja życzę jutro Wam miłego nastroju.
Pogoda wykańcza, lepię się jakbym była cała w cukrze.
Ufff ... mam dość.
Na szczęście maluszek rozpycha się bardziej i daje do wiwatu akurat jak idu się kąpać i spać.
Mam nadzieję, że po porodzie w dzień będzie troszkę szalał a w nocy ładnie spał.

Ciekawa jestem jak Blond i jej noga?

Minisiu i Kaka och humorki, ale już lepiej i dobrze.
Sen to najlepsze lekarstwo.

Wanilia - hmmm no tak burza poszła w Twoją stronę ... a ja jej tam wcale nie wypędzałam ;-)

Motylku odpoczywaj teraz a jutro miłej wizyty u znajomych.

Czarna - hmmm ... mały hazardzik domowy ;-):-D

Magdasf1 oj fakt ja też unikam miejsc zatłoczonych i dusznych.
Dziś weszłam do piekarni i myślałam, że padnę ... całą drogę powrotną nie mogłam złapać oddechu ... ech.

Zmykam pod prysznic ale słyszę, że na dworku rozpadało się i dobrze.
Może choć troszkę zmieni się powietrze.
Dobranoc dziewczyny.

Hej mamuski ojjjj jak mi przykro ze macie tak kiepskie samopoczucia:-( Ja naszczescie oprócz wczorajszych problemów żołądkowych mam sie OK.
Ale teraz jestem zła bo mi karta nie idzie!!!:angry::-D

Witam w sobotni wieczór, coś tu pusto pewnie mamuśki poszły odpoczywać, a ja siedzę sama w domu bo mała już śpi a M pojechał na ryby i pewnie są bo coś długo go nie ma.

Widzę, że dziś macie kiepskie samopoczucie ale do jutra napewno będzie lepiej, trzymajcie się.
Ja dziś nie narzekam nawet umylam okna na dole rano, potem pojechalam do klientki zrobić jej włosy a po południu to już tak się plątalam po domu a trochę na kanapie.

U nas jest jutro jakiś festyn będzie dużo atrakcji dla dzieci ale ja chyba zostanę w domu, bo ludzi będzie wszędzie pelno , trzeba być cały dzień na nogach, a ja się nie nadaję do tego wyślę M z Malą a zostanę w domku, wole nie ryzykować .

DOBREJ NOCY

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

Witam Was w ten niedzielny poranek:-)
Współczuję Wam samopoczucia takiego, mam nadzieję że dzisiaj będzie lepiej:tak:
Wczoraj się nie odzywałam bo cały dzień zabiegana. Rano byliśmy na zakupach w Nadarzynie, potem powrót do domu. Rodzice zrobili mi imprezkę urodzinową:szok: Wieczór chcieliśmy z M spędzić razem, ale znajomi wyciągnęli nas do miasta i tak się zeszło do 24:zawstydzona/y:
Dzisiaj M obudził mnie rano bo pojechał do murarza, ja siedzę na BB i nadrabiam zaległości. Pogoda fajna, nie jest gorąco.Całą noc padało więc świeże powietrze.
Miłej niedzieli i lepszych nastrojów.:-)

I ja sie witam przy sniadanku:tak:a wlasciwie kolacji bo za chwile ide spac:tak:wlasnie wrocilam z wesela i chcialam tylko powiedziec ze zyje i nie urodzilam na scenie:-D
zycze milej niedzieli i do zobaczenia po poludniu:tak:
dobranoc:tak:

Anetka, u nas tez całą noc padało :tak:
Asia, masz dziewczyno "zdrowie:tak::-D"
A moja impreza dla M. nie udała się, bo każdy miał na koniec dnia zły humor i w zasadzie było tylko pokrojenie tortu i ... tyle:baffled:. Nie wysilam się, bo muszę nabrać sił witalnych :-p:-D Dobrze by było został wampirem :-p

reklama
witam!!
A co tu tak pusto:szok:
Ja mam dzis lepszy humorek chociaz taki do lezenia;-)
Blond to spij sobie i nabieraj sil bo napewno padnieta wrocilas:tak:
Wczoraj chyba wszystkie mialysmy ciezki dzien:baffled:
Milej niedzielki i prosze sie poprawic bo tu strasznie pusto:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry