reklama

Październik 2008

Heloł :-)
u nas dziś pogoda nijaka, nastrój też taki sobie, od rana wyżyłam się na chłopie, bo mnie wpienia no i klimat się trochę popsuł :baffled:
Mam nadzieję, że u Was lepsze nastroje :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej ja juz po kościółku
wanilia jutro zrobie zdjecie tego pasa to ci prześle
justynko jak sie czujesz?
Blond jak po weselu?głosniki nieprzeszkadzały?
u nas tez całą noc padało, ale coraz cięzej mi sie zasypia:-(krece sie i jak sie poloze to nogi mnie swędzą, wogóle chciałam sie spytać bo wieczorkiem jak zdejme stanik to mam tak gorące piersi jak by miały gorączke i to niejest takie miłe robie sobie na nie zimny prysznic i troche lepiej:sorry2:wy tez macie takie uczucie?Milusiej niedzieli papa

Witam Was niedzielnie, moja rodzinka pojechala na festyn a ja zostalam w domku.

U nas dziś pochmurny dzień:-(.Noi samopoczucie takie sobie czuję się zmęczona od samego rana.

A ja wkroczyłam już w OSTATNIĄ DZIESIĄTKĘ, już coraz bliżej:-).

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

Hej Mamuski! Wczoraj nie miałam jak tu zajrzeć:szok: Najpierw zakupy dla Maluszka. Kupilam przewijak, okrycie kąpielowe z kapturkiem,kąplecik dersowy,czapeczkę + rękawiczki, przybory do paznokietek:-) Wczoraj odwiedziła nas kuzynka nie widziałyśmy sie kawał czasu. Przyjechała z Darusią ma 3 m-ce i jest przesłodka! Ale wiecie co...bałam się wziąc ją na rece...czy to normalne... Pózniej była burza:no:
A teraz dzwonili znajomi ... szykują się do nas na grilla,a ja nie mam na to najmniejszej ochoty...:wściekła/y:Byliśmy umowienia na wczoraj... dzis chciałabym poleżeć,a nie biegać koło kogoś bo on dziś chce i już... moja mama odebrała tel...no i nie odmówila (za dobre ma serducho....)

i ja sie ponownie witam :tak:
glosniki wydaje mi sie ze przeszkadzaly i to mocno na poczatku, bo biedactwo tak zaczelo mnie kopac ze mialam ochote zejsc ze sceny , tak mi sie przykro zrobilo jakos:-(ale chyba pozniej Rafalek stwierdzil ze to nic nie da i poszedl spac:tak:i teraz ladnie sie obudzil i kopie dalej wiec jest ok:tak:pewnie tez jest wykonczony:sorry2:ale przeciez dla niego to wszystko...
w tym miesiacu mam 6 wesel:szok:bo jest 5 weekendow i w ten dlugi mam dwa...wiec nie wiem co to bedzie...ale przynajmniej bede mogla juz dla Rafalka wszystko kupic:tak:
Nogi ranpo wygladaly jak poduszki, az sie ciezko na bosaka chodzilo, ale teraz juz zeszlo na szczescie:tak:
magdziunia spiewalam 5 km od Pruszkowa;-)
cisnienie mierzylam co 2 godziny i najwyzsze bylo tylko raz 125/75:tak:a tak to 115/64:tak:oczywiscie musialam przezyc wszystki zachwyty obcych ludzi nad moim brzuchem...kocham to po prostu jak ktos obcy, a najlepiej pijany dobiera sie do Rafalka:no::angry:
i to co jeszcze musze dodac o tym weselu(to do Eweli) zwroc uwage na obsluge jak bedziesz robic wesele....pierwszy raz widzialam cos takiego...fajna sala, a obsluga z klubu seniora chyba...nie musze chyba dodawac ze "strasznie" uprzejma:wściekła/y:i szybka.....
no ale teraz mam tydzien LB do nastepnego:-D
ale Wam sprawozdanie walnelam...:-D
teraz jakis obiadek musze wykombinowac...i chyba tylko kfc mi do glowy przychodzi..:tak:bo nie mam weny na nic innego:sorry2:
aha moj kicius znowu nasikal...a teraz sie mnie boi:confused:przeciez mu nic nie zrobie...ale chyba wie ze mial tego nie robic...
a Michael suie tydzien juz nie odzywa...chyba mu przeszla milosc do Rafalka po tym jak mu powiedzialam ze slubu z nim nie wezme, o czym doskonale wiedzial wczesniej...

Wanilia to widze ze dzis Ty na meza pokrzyczalas to jakas fala na forum:confused::-p
Blond ja to cie podziwiam ze masz klopoty ze zdrowiem a tak uparcie nadal uczestniczysz w tych weselach :tak:ale ja bym tak samo postepowala:tak: wiec życze Ci aby zdrówka i sił starczyło Ci na tyle ile bedziesz miała zamiar sama tam byc i spiewac!!!!:-D
Gdzie jest Czarna i Kaka, Madzie no i ppatga? cos mi umknelo?
U nas wyszło słoneczko ale jest tak duszno ze doslownie zdechnac mozna!!!!!!!
Ciekawe co tam u Dorotki bo ona pisze do Kaki gdyz obie maja z Orange.

Antuanet No to wszytskiego NAJLEPSZEGO:)))
Blond Ty miałaś siły jeszcze do kompa usiąść. Hmmm piszesz ze najwyzsze cisnienie miałaś 125/75 To jest
prawie ze idealne wiec nie ma co sie przejmowac:)) Hmmmmm a wy nie mieszkacie razem????
Minisia jak mozesz to leż. Przecież tobie tez sie należy
Wanilia uuuu mam nadzieje ze juz lepszy nastrój i relacje z chłopem
małaulka gratuluje kolejna mamusia odlicza od 10 w dół:))
majeczka mam nadzieje ze mimo wszystko grill sie uda i humorek bedzie. A zakupki bardzo fajne

A ja jestem mega szczesliwa choc wykonczona. Dziś z M pomalowalismy ostatnie pomieszczenie w naszym domciu. Tzn M odwalił dzis 70 % roboty a mi zostały najgorsze pierdołki typu futryny przy oknie itp. W tyg zamawiam fototapety i najgorsza robote bede miała za sobą:-p:-p:-p Tylko zostanie dopieszczenie typu półeczki pierdołki itp:-D:-D:-D

Michael suie tydzien juz nie odzywa...chyba mu przeszla milosc do Rafalka po tym jak mu powiedzialam ze slubu z nim nie wezme, o czym doskonale wiedzial wczesniej...

Moze on też ma doła??

Ciekawe co tam u Dorotki bo ona pisze do Kaki gdyz obie maja z Orange.

Ja pisze do Dorki z gg. Można jej wysyłać darmowe sms. Jak Dorka wyrazi zgodę to napisze jej numer na zamknietym. Wtedy i Wy do niej będziecie mogły pisać;-)

A ja jestem mega szczesliwa choc wykonczona. Dziś z M pomalowalismy ostatnie pomieszczenie w naszym domciu. Tzn M odwalił dzis 70 % roboty a mi zostały najgorsze pierdołki typu futryny przy oknie itp. W tyg zamawiam fototapety i najgorsza robote bede miała za sobą:-p:-p:-p Tylko zostanie dopieszczenie typu półeczki pierdołki itp:-D:-D:-D

No to pieknie...a my jeszcze walczymy hehehe. Sciany wyszlifowane i zagruntowane. W przyszły weekend malowanko.

Antuarnet i ja z życzonkami do Ciebie. Najlepszego i szczęśliwego rozwiązania.

A ja dzis dalej w nienajlepszym humorku. M dzisiaj żartował że zrobi mi zdjecie i zostawi na pamiątkę ze już tak nigdy nie mam tak wyglądać...no i rozpłakałam się bo co to za zarty??
Dzień ogólnie popłynął spokojnie. Wylegiwaliśmy się na kanapie i oglądaliśmy filmy. Na wieczór zjadłam ćwiartke arbuza - oj bedę biegać siusać w nocy;-)

Kaka to pojechał z tekstem twój M. Normalnie zabiłabym:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mój wczoraj tez wyskoczył jak moja mama sie zapytała mnie jak sie mam on na to gruba:szok::angry::angry: Ale wystarczyło jedno moje spojrzenie i wiecej nic niepowiedział:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry