Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wy tez macie takie uczucie?Milusiej niedzieli papa
Najpierw zakupy dla Maluszka. Kupilam przewijak, okrycie kąpielowe z kapturkiem,kąplecik dersowy,czapeczkę + rękawiczki, przybory do paznokietek:-) Wczoraj odwiedziła nas kuzynka nie widziałyśmy sie kawał czasu. Przyjechała z Darusią ma 3 m-ce i jest przesłodka! Ale wiecie co...bałam się wziąc ją na rece...czy to normalne... Pózniej była burza
Byliśmy umowienia na wczoraj... dzis chciałabym poleżeć,a nie biegać koło kogoś bo on dziś chce i już... moja mama odebrała tel...no i nie odmówila (za dobre ma serducho....)
i teraz ladnie sie obudzil i kopie dalej wiec jest ok
pewnie tez jest wykonczony
ale przeciez dla niego to wszystko...
bo jest 5 weekendow i w ten dlugi mam dwa...wiec nie wiem co to bedzie...ale przynajmniej bede mogla juz dla Rafalka wszystko kupic

a tak to 115/64
oczywiscie musialam przezyc wszystki zachwyty obcych ludzi nad moim brzuchem...kocham to po prostu jak ktos obcy, a najlepiej pijany dobiera sie do Rafalka

i szybka.....

bo nie mam weny na nic innego
przeciez mu nic nie zrobie...ale chyba wie ze mial tego nie robic...

ale ja bym tak samo postepowala
wiec życze Ci aby zdrówka i sił starczyło Ci na tyle ile bedziesz miała zamiar sama tam byc i spiewac!!!!

Tylko zostanie dopieszczenie typu półeczki pierdołki itp

Michael suie tydzien juz nie odzywa...chyba mu przeszla milosc do Rafalka po tym jak mu powiedzialam ze slubu z nim nie wezme, o czym doskonale wiedzial wczesniej...
Ciekawe co tam u Dorotki bo ona pisze do Kaki gdyz obie maja z Orange.
A ja jestem mega szczesliwa choc wykonczona. Dziś z M pomalowalismy ostatnie pomieszczenie w naszym domciu. Tzn M odwalił dzis 70 % roboty a mi zostały najgorsze pierdołki typu futryny przy oknie itp. W tyg zamawiam fototapety i najgorsza robote bede miała za sobąTylko zostanie dopieszczenie typu półeczki pierdołki itp
![]()