reklama

Październik 2008

Blondi jak mozesz pisac ze sie obrazi za Rafałka. Toc to sama słodycz bedzie:tak: A tatus niech sie w d... gryzie. Chyba jeszcze niedorósł jak tak myśli i postepuje. Gdyby mój smerf okazał sie smerfetka to wpisuje ja na liste synowych:-D

reklama
I ja uważam, ze czekoladki są piękne...nie muszą chodzić na solarium ani nie znają cellulitu;-)

Znikam pod prysznic i na wieczorny film. Do juterka kobietki;-)

Hej :-)

NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA ANETKI I BLONDI!!!!!

mi humorek wrócił, całe popołudnie spędziliśmy z M baardzo razem i było fajnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:, od rana mnie tylko wkurzył, ale nawrzeszczałam na niego i mi przeszło, ale widzę, że Kaka i czarna też mają przejścia z M. Ja nie wiem czy to plaga, ale mój też twierdzi, że się nie znam na żartach!!! no comment!

Blondi ten Twój M to niezły cwaniaczek, udaje twardziela, bo myśli, że sobie nie poradzisz bez niego, a tak naprawdę to chyba on Ciebie bardziej potrzebuje. A Ty jesteś dzielna dziewczynka i sobie świetnie poradzisz. :-)

Czarna i Kaka zazdroszczę remoncików, ja jestem na etapie namawiania męża na kupno nowych mebelków do pokoju. On uważa, że nam jest nic nie potrzebne :wściekła/y:a ja mam mega syndrom wicia gniazda i muszę coś w domu pozmieniać nim mały skrzatek się pojawi ;-)

Witajcie wieczorowo:-)
Dziękuje wszystkim za życzonka urodzinowe.
Cieszę się że miło spędziłyście niedzielę.I że nastroje już lepsze.
Mój M dzisiaj mnie zabrał do kina na film "Jak żyć" (beznadziejny:baffled:) a potem byliśmy na obiedzie w knajpce;-) Tak więc też szybko zleciał mi dzień.
Blond_20 ja wczoraj miałam urodziny:tak: A Tobie życzę dzisiaj Wszystkiego Najlepszego, i obyś szczęśliwie donosiła swój skarbek do terminu:tak: Podziwiam Cię że tak długo wytrzymałaś na weselu, ja mam nadzieję,że wytrwam chociaż do oczepin w przyszłą sobotę.
czarna79 super że remoncik ma się ku końcowi.Będziesz mogła już spokojnie odpoczywać.
kaka82 miłego oglądania filmu.

I ja dziekuje za zyczenia:)
M jak widac nie pamietal o urodzinach..niech sie w d... ugryzie
czarna jakby to byla Smerfetka to bardzo chetnie sie zgodze:))))zeby te nasze dzieci wiedzialy co planujemy:)))
a z wiciem gniazda to i mi sie wlaczylo. znalazlam fajnego sprzedawce na allegro- tanie ma rzeczy i wysylka 1 -13zl:)wiec chyba hurtowo u niego zamowie. a oto i on:
Informacje o Użytkowniku Myszka-Sklep - Aukcje internetowe Allegro
wiem ze nie ten watek wiec wjkleje jeszcze na zakupowym jakby ktos chcial:)

Antuanet mi sie marzy obiadek w knajpie tylko mój M o tym nigdy!!!!!!!!!!!!! niepomyśli:-(
Hehe moze odpoczne po remonciku ale znajac mnie znajde sobie dosc wyczerpujace zajecia:-p:cool2:
Blondi Ja tez ostatnio zamówiłam u jednego sprzedawcy kilka rzeczy:tak: zawsze to taniej:-p

Antuanet , Blond - ode mnie też wszystkiego dobrego z okazji urodzinek.

Noi prawie koniec niedzieli a u nas jeszcze jutro święto więc mam M w domku, ale pojedziemy jutro na zakupy, namówiłam go na rolety do kuchni i salonu i może jeszcze coś innego fajnego znajdziemy?

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

reklama
Antuanet i Blond Wszystkiego Najlepszego. Blond podziwiam Cie za te spiewanie na weselach :tak:a ten Twoj M to niezły cwaniaczek:wściekła/y:
Kaka ja tez bym sie rozpłakała za ten tekst, naszczeście jak moj M mowi do mnie tak to delikatniej np moj Kochany grubasek:-Di wtedy sie nieobrazam bo mowi tak z miłością.
Dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry