blond_20
Czarownica
Antuanet chyba mamy urodziny w ten sam dzien

wiec zycze Ci wszystkiego najlepszego
mnie dzisiaj co chwile telefonami budzili...
a co do M to nie mieszkamy razem, on mieszka 200 m ode mnie i moj wspollokator widzi go na spoacerkach z kolegami ale do mnie to nie przyjdzie
moze i dobrze bo on mi ostatnio powiedzial tak:
wiesz musze ci cos powiedziec ale nie badz zla...Ty nie chcesz za jmnie wyjsc prawda?to zobaczysz ze za 2 albo 3 lata i tak za mnie wyjdziesz, a jesli nie bedziesz chciala to sobie znajde inna zone bo musze miec zone i co ty na to...?bo ja musze miec moje dokumenty...bo nie mam przeciez pozwolenia na prace.
to mu powiedzialam ze rozmawialismy ze inaczej bedziemy jego pozwolenie zalatwiac, a on powiedzial ze on woli slub bo tak to nie bedzie musial przedluzac waznposci dokumentow....
i jak ja mam mu teraz uwierzyc ze chce byc ze mna albo z Rafalkiem raczej a nie dla dokumentow....przeciez to bylo ewidentne...
kaka ja tez tak reaguje...kazda kobiete chyba boli jak facet powie ze zle wyglada...nie jestes sama- my tez tak wygladamy

wiec zycze Ci wszystkiego najlepszego
mnie dzisiaj co chwile telefonami budzili...a co do M to nie mieszkamy razem, on mieszka 200 m ode mnie i moj wspollokator widzi go na spoacerkach z kolegami ale do mnie to nie przyjdzie
moze i dobrze bo on mi ostatnio powiedzial tak:wiesz musze ci cos powiedziec ale nie badz zla...Ty nie chcesz za jmnie wyjsc prawda?to zobaczysz ze za 2 albo 3 lata i tak za mnie wyjdziesz, a jesli nie bedziesz chciala to sobie znajde inna zone bo musze miec zone i co ty na to...?bo ja musze miec moje dokumenty...bo nie mam przeciez pozwolenia na prace.
to mu powiedzialam ze rozmawialismy ze inaczej bedziemy jego pozwolenie zalatwiac, a on powiedzial ze on woli slub bo tak to nie bedzie musial przedluzac waznposci dokumentow....
i jak ja mam mu teraz uwierzyc ze chce byc ze mna albo z Rafalkiem raczej a nie dla dokumentow....przeciez to bylo ewidentne...

kaka ja tez tak reaguje...kazda kobiete chyba boli jak facet powie ze zle wyglada...nie jestes sama- my tez tak wygladamy
Ostatnia edycja:

a maly kurdupel jestem....pewnie do 80 dobije
juz mam 10 na plusie i 8 sprzed ciazy czyli 18