Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziendobry wszystkim
ja tez mam siare jakos od 23 tygodniaszybko cos chyba
i tez bede sama na SR bo Michael przeciez nic nie zrozumie a ja przeciaz nie bede siedziec i tlumaczyc w tym samym czasie bo bedziemy przeszkadzac:/
ja przed chwila wstalami do mnie dotarla jesien
w koncu mozna oddychac...
czytalam sobie od jakiegos czasu lipcowki i kibicowalam szczegolnie jednej Magdzie krota sie rozpakowac nie mogla i w kocu sie rozpakowalateraz sierpniowki ostro ruszyly...to juz niedaleko...nie wiem czy mam sie bac czy cieszyc
![]()
Zadko w zyciu ma sie takie mieszane uczucia, z jednej strony chce sie juz miec ta mala istotke przy sobie, a z drugiej ten strach przed porodem i przed tym co bedzie potem.

Zawsze na allegro mozna wystawicDzien doberek, ale ten czas leci i juz sroda. Ja wczoraj nie moglam zasnac bo tak maly smerf sie krecil ze w pewnych mometach jak kopal to az mnie bolaloa dzisiaj juz od 6 to samo
![]()
Wczoraj powiesilismy rolety, oczywiscie 2 do wymiany bo sa za waskie i szlag mnie trafia ze pieniadze w bloto, gdybysmy je szybciej powiesili i zobaczyli co i jak to pewnie mozna by je wymienic a tak lezaly w domu dlugo i teraz juz nic tylko smietnik![]()
milego dnia mamusie

Oj biedna ta nasza Dorotka jakby mało miała swoich kłopotów:-(A ja już sobie dałam upuścić krew i teraz jem śniadanko.
Dorka do mnie napisała:
Mojego brata rzuciał dziewczyna i on się uchlał i nie poszedł do pracy i go zwolnili. Za mieszkanie płaci się tam co tydzień to teraz on nie ma co jeść i mieszka na ulicy;( mój brat jest w Angli. Wczoraj był u psychologa i ma leki na depresje. Napisał nam że zamierza je wziaść wszystkie na raz i popić alkoholem. My tu odchodzimy od zmysłów a ja z tych nerwów dostałam bóli. Brat nie odzywa sie już do nas - to koszmar.
Wow ładne plany. Ja w piatek pichce karpatke bo córa wyprawia urodzinki.dziwewczyny trzymajcie się, już niedługo nasze bobaski będą z nami, ja wstałam o 5, ale naszczęście pospałam jeszcze godzinkę. jejku naszej Dorotce zawsze wiatr w oczy. A ja mam plany na dopołudnia, wziąść się za siebie, paznokietki i brwi, upiec karpatke, zobaczymy co z tego wyjdzie
Powodzenia w szkole rodzenia.Witacie! Wczoraj za nic nie mogłam dostać się na nasze BBco weszłam to mnie wyrzucało
Dziś na narazie ok. Wczoraj dostałam zapraszenie na pierwsze spotkanie w szkole rodzenia
Jadę tam dzis na 15 (szkoda,ze tak daleko mam 50 km...Tyle samo co do szpitala w którym mam rodzić - bo to własciwie w jednym budynku) Pani zapowiedziała mi odrazu przez tel. zebym zabrała luzną bluzke i jakieś getry
bo po rozpoczęciu nie będziemy tracić czasu tylko odrazu do roboty
Dadzą mi popalić
Szkoda,ze mojego M nie będzie...Ale on dopiero o 15 kończy pracę...
Wiecie co dzis zauważyłamz sutków wycieka mi jakaś ciecz... Życzę sloneczka-bo u mnie dziś buuu pochmurno...
hehe wyobrazam sobie. Moja Laurunia tez zbytnio nieprzepada za pieczywem pogryzie, porozwala ale niewiele z tego zjadaWitam sie mamuski!!
Dzis mam wizyte i tylko o tym mysle!!!!!:-)
Wlasnie moja corka je sniadanie_pierwszy raz w zyciu je CHLEB byscie widzialy jak ryczy i ma odruchy wymiotne ale ja przekupilam ze jak zje to ja zabiore na USG i kupie Eline jakas lalke z bajki ale co tam wazne by zaczela jesc bo do szkoly zaraz idzie a co bedzie na przerwie jadla??????????
Blond to fajnie ze juz ci lepiej!!
Ale wszystkie inne dodatki to tak
pierwszy raz robiłam Odczyn -WR
Ludu było co nie miara. Ale bynajmniej pogoda ładniutka wiec dzisiejsze popołudnei raczej na podwórku z malutka bede
A pogoda dalej deszczowa. Zaraz mykam na USG, biorę ze sobą swoją sis. Przyszly mi juz soczewki, wiec tez kolejny plus
. Dni mi mijaja na niewiadomo czym, tak przez palce... Jula wlasnie zasnęła... Maly z niej Diabełek, bo ciągle zabiera zabawki siostrzenicy (1,5 roku) i na dodatek ja popycha. A co bedzie, jak się Baby pojawi????
Też obawiam się porodu i tego, co bedzie po nim
(szczeg. obkurczania macicy...), ale moja Nagroda przewyzsza wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Caluski :****************************************