reklama

Październik 2008

reklama
dziwewczyny trzymajcie się, już niedługo nasze bobaski będą z nami, ja wstałam o 5, ale naszczęście pospałam jeszcze godzinkę. jejku naszej Dorotce zawsze wiatr w oczy. A ja mam plany na dopołudnia, wziąść się za siebie, paznokietki i brwi, upiec karpatke, zobaczymy co z tego wyjdzie

oj ja tez bym zjadla karpatke, ale kiepska ze mnie kucharzyna i jedyna karpatka jaka mi sie udala to z proszku:-D Ja moze zrobie szarlotke, ale jeszcze nie wiem czy bedzie mi sie chcialo, no i musze sie zastanowic czy warto, bo zocha nie je a mnie i mojemu m. przydalo by sie troche mniej kalorii, bo nie wiem jak wasi mezowie, ale moj jak zaszlam w ciaze to przybywa na wadze, troche mniej niz ja ale jednak:tak::tak:;-) Jak przechodzimy przez drzwi to stykamy sie brzuchami;-);-)troche smiesznie to wyglada, znajomi smieja sie ze obydwoje bedziemy rodzic;-)

Witacie! Wczoraj za nic nie mogłam dostać się na nasze BB:szok: co weszłam to mnie wyrzucało:wściekła/y: Dziś na narazie ok. Wczoraj dostałam zapraszenie na pierwsze spotkanie w szkole rodzenia:tak: Jadę tam dzis na 15 (szkoda,ze tak daleko mam 50 km...Tyle samo co do szpitala w którym mam rodzić - bo to własciwie w jednym budynku) Pani zapowiedziała mi odrazu przez tel. zebym zabrała luzną bluzke i jakieś getry:szok: bo po rozpoczęciu nie będziemy tracić czasu tylko odrazu do roboty:szok: Dadzą mi popalić:-D Szkoda,ze mojego M nie będzie...Ale on dopiero o 15 kończy pracę...
Wiecie co dzis zauważyłam:szok: z sutków wycieka mi jakaś ciecz... Życzę sloneczka-bo u mnie dziś buuu pochmurno...

Witam sie mamuski!!
Dzis mam wizyte i tylko o tym mysle!!!!!:-)
Wlasnie moja corka je sniadanie_pierwszy raz w zyciu je CHLEB byscie widzialy jak ryczy i ma odruchy wymiotne ale ja przekupilam ze jak zje to ja zabiore na USG i kupie Eline jakas lalke z bajki ale co tam wazne by zaczela jesc bo do szkoly zaraz idzie a co bedzie na przerwie jadla??????????
Blond to fajnie ze juz ci lepiej!!

cześć dziewczyny, witajcie o poranku:-)
widze że was tez męczą noce:baffled: ja jestem rano zawsze obolała strasznie, czuje sie jak skopana, ale jeszcze tylko troszkę:-)
zmykam zaraz robić jakieś śniadanie no sprzątanko; wcazoraj nic nie robiłam miałam dzień lenia hehe, nie no odkurzyłam i poszewki z sofy wyprałam:rofl2:

Wczoraj powiesilismy rolety, oczywiscie 2 do wymiany bo sa za waskie i szlag mnie trafia ze pieniadze w bloto, gdybysmy je szybciej powiesili i zobaczyli co i jak to pewnie mozna by je wymienic a tak lezaly w domu dlugo i teraz juz nic tylko smietnik:crazy: milego dnia mamusie

zawsze możesz spróbować sprzedać na Allegro ;-)

Wiecie co dzis zauważyłam:szok: z sutków wycieka mi jakaś ciecz... Życzę sloneczka-bo u mnie dziś buuu pochmurno...

to siara;-)mi towarzyszy już odkąd skończyłam 20 tydzień ;-)

Miłego dzionka dziewczyny!!

reklama
dziendobry wszystkim:)
ja tez mam siare jakos od 23 tygodnia:)szybko cos chyba:)i tez bede sama na SR bo Michael przeciez nic nie zrozumie a ja przeciaz nie bede siedziec i tlumaczyc w tym samym czasie bo bedziemy przeszkadzac:/
ja przed chwila wstalam:)i do mnie dotarla jesien:)w koncu mozna oddychac...
czytalam sobie od jakiegos czasu lipcowki i kibicowalam szczegolnie jednej Magdzie krota sie rozpakowac nie mogla i w kocu sie rozpakowala:)teraz sierpniowki ostro ruszyly...to juz niedaleko...nie wiem czy mam sie bac czy cieszyc:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry