Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja moze zrobie szarlotke, ale jeszcze nie wiem czy bedzie mi sie chcialo, no i musze sie zastanowic czy warto, bo zocha nie je a mnie i mojemu m. przydalo by sie troche mniej kalorii, bo nie wiem jak wasi mezowie, ale moj jak zaszlam w ciaze to przybywa na wadze, troche mniej niz ja ale jednak
;-) Jak przechodzimy przez drzwi to stykamy sie brzuchami;-);-)troche smiesznie to wyglada, znajomi smieja sie ze obydwoje bedziemy rodzic;-)
co weszłam to mnie wyrzucało
Dziś na narazie ok. Wczoraj dostałam zapraszenie na pierwsze spotkanie w szkole rodzenia
Jadę tam dzis na 15 (szkoda,ze tak daleko mam 50 km...Tyle samo co do szpitala w którym mam rodzić - bo to własciwie w jednym budynku) Pani zapowiedziała mi odrazu przez tel. zebym zabrała luzną bluzke i jakieś getry
bo po rozpoczęciu nie będziemy tracić czasu tylko odrazu do roboty
Dadzą mi popalić
Szkoda,ze mojego M nie będzie...Ale on dopiero o 15 kończy pracę...
z sutków wycieka mi jakaś ciecz... Życzę sloneczka-bo u mnie dziś buuu pochmurno...majeczka ale masz fajnie ja musze czekac do września
ja jestem rano zawsze obolała strasznie, czuje sie jak skopana, ale jeszcze tylko troszkę:-)
Wczoraj powiesilismy rolety, oczywiscie 2 do wymiany bo sa za waskie i szlag mnie trafia ze pieniadze w bloto, gdybysmy je szybciej powiesili i zobaczyli co i jak to pewnie mozna by je wymienic a tak lezaly w domu dlugo i teraz juz nic tylko smietnikmilego dnia mamusie
Wiecie co dzis zauważyłamz sutków wycieka mi jakaś ciecz... Życzę sloneczka-bo u mnie dziś buuu pochmurno...