reklama

Październik 2008

no no minisia laska z Ciebie:)
ewela ta sukienka jest przepiekna....na wesela by mi sie przydala:)
ja dzisiaj poszlam na latwizne i kupilam gotowe krokiety z pieczarkami:)
caly dzien siedze na allegro i zakupy robie:)dokupilam dzisiaj 2 koszule do szpitala i stanik do karmienia. lezaczek rozpakowalam ale nie zlozylam bo duzo roboty a chyba jeszcze nie ma sensu nie?ale pozadnie wyglada nawet taki w kawalkach:)
klawiatura mi sie dzis poprzestawiala i mam zamienione y i z i wszystkie te boczne znaki...szlag mnie zaraz chyba trafi...nie umiem tak pisac
Dzieje się tak poprzez nacisnięcie razem klawiszów Shift+Ctrl
Wystarczy więc wcisnąć tak samo :)
U nas przez cały dzień deszcz!!!!!!!!!

reklama
A M dopiero sufit pomalował...czyli reszta dopiero w czwartek bo jutra będzie pracował do późna. Zdecydowalismy się na pomarancz i mam nadzieję, ze nie będzie zbyt mocny;-)

Hej u nas wichura masakryczna i cały czas pada:no::crazy:niemozna sie ruszyc z domu a mnie ta skóra tak piecze pod piersią i siedziec tez zabardzo neimoge:wściekła/y::wściekła/y:chociaz zaczynam sie juz przyzwyczajac do tego bólu:happy:
Blond moge Ci pozyczyć kiecki:-D:-D:-D:-D

Hello ja nie zaglądam cały dzień, bo dziś mam fazę na sprzątanie, pranie, prasowanie - co prawda padam już ze zmęczenia.
Ale sporo zrobiłam - firanki poprałam i powieszone oczywiście przez męża.
Kuchnia i pokoje posprzątane są.
Uff ... poczytam co naskrobałyście i zmykam spać.

Chętnie, bo lubię sprzątać ... Karola hehehe.

Ale zapomniałam Wam napisać - mojej koleżanki dzidziuś ma chyba kiepskie dni.
Lekarze zdiagnozowali, że ma coś z brzuszkiem i spadł z wagi do 668 gram.
Kurcze mam nadzieję, że to chwilowe .. bo u takiego wcześniaczka to jeszcze wszystko takie malutkie.

magdziunia czymam kciuki za maluszka

my po płocie, jeszcze z 3 dni przed nami, ale już troche jest. zerwałam brzoskwinie z 2 drzew, nie było nawet 10, reszta zjedzona wcześniej przez nas lub prze osy.

reklama
Witam sie wieczorkiem:-)
Ja wlasnie posprzatalam po kolacyjce i teraz relaksik z BB:-D
Była u mnie kumpela tez w ciazy ale ona na grudnia i wlasnie do niej idziemy na wesele:tak: bylo milo troszku poplotkowalysmy i pojechala:-(
Jutro do lekarza!!! ale sie ciesze!!!!!
Madzia mam nadzieje ze malutki ma kryzisik ktory szybko minie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry