reklama

Październik 2008

Kaka daj przepis na ruskie, aż wstyd bo u mnie mama ich nigdy nierobiła, teściowa tez nie, a ja tym bardziej

Przepis mam prosty. Kupuję pierogi w paczce...;-)

co robicie dzis na obiad? nie mam pomysłu.
pooooshh, jak patrze ile macie napisanych postów to jestem przerażona.... 1000, 2000, niektórzy prawie 3000...:szok: ja dobije do takie sumy chyba za 5 lat:-D

sama zobaczysz jak szybko można tyle postów nastukać...po pierwszej 100 juz z górki;-)

reklama
Mój M nie przepada za pierogami a dla mnie samej lepić nie ma sensu. U nas mozna kupić pierogi na takich tackach i one są o niebo lepsze od tych mrożonych.
Czarna robi pierożki wiec moze poda przepisik.

Hej ja sobie jeszzce troche przysnełam na 3h:-D
Minisia piękna sukienka i ładnie Ci w czerwonym:tak:
Gosia dziwnie w tej twojej przechodni:no:
To jest moja sukienka ale na wieszaku:tak:

Wanilia ty chciałas zdjecie tego pasa po ciąży to takie majtki z gorsetem

ale suuuper sukieneczka:-)

ale dzisiaj nudy na pudy, nie mam co robić i czuje zamulam przed tym kompem...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzięki dziewczyny.:-)Szczesliwy dzien 30 sierpnia:tak:a sukienka nie namnie bo niemozna tak przymiezac sukienki slubnej przed slubem hhahahhaha:-D:-D:-D:-D:-D a tak na powaznie to pokaze wam fotki ze slubu jak sie doprowadze do normalnego wyglądu;-)

reklama
Witam sie w wietrzny wtorek:-(
Ewela mi tez wydaje sie że czerwony jest ok. sama miałam tak sukienke do cywilnego:tak:Zobacz załącznik 88465

Zobacz załącznik 88466
Dorotka moze cos zalatwi bo z blueconnectem nie powinno byc problemu:tak:
Aniaa to powodzenia na wizycie i czekamy na relacje
Blond no to sie Twoj M stara :-D
Minisia!! ale z Ciebie lachona! normalnie szczęka mi padła. Rewelacyjnie wyglądałaś :tak:

A ja dzisiaj idę na wizytę i już się nie mogę doczekać :-) ale sporo mam obaw, czy tam wszystko w porządku.
Ania powodzenia na wizycie, trzymamy kciuki (oprócz czarnej bo lepi pierożki :-p)

A ja dzisiaj robie sobie taki luzniejszy dzionek.:rofl2: Dzis na obiadek pierożki ruskie i aby sie nieprzemeczac bede robiła na siedzaco:szok::szok::szok: choc nie wiem czy cos z nich wyjdzie:-D:-D chałupka juz posprzatana i zaraz wstawei pyrki na farsz:-p
Jak lepie pierogi to u mnie wtedy jest ten CIĘŻSZY dzionek a nie luźniejszy:zawstydzona/y:. OJ czarna ;-)

Dzisiaj już po wizycie u lekarza z nieszczeęsnymi mięśniami łuku żebrowego lewego. Ostatnio jakoś za dużo czasu nie miałam, żeby posiedzieć (i to jest straszne:wściekła/y:), no ale mam nadzieję, że teraz chociaż na kilka minut dziennie wskoczę na necik i podejrzę co u Was słychać. Mąż ma urlopik więc, staramy się jak najwięcej czasu spędzać razem. Tym bardziej, że po szpitalu zrobił się wobec mnie jak kwoka wysiadująca złote jajo;-) W tym tygodniu wyskoczymy na zakupiki dla maluszka, bo ostatnio bardzo się roczulił nad maluszkowymi rzeczami. W niedzielę byliśmy na spacerze w zoo i manufakturze i oboje byliśmy zdziwieni ile ciężarówek po mieście krąży:szok:
No i w Smyku były fane przeceny, ale nic nie kupiliśmy, bo jakoś dnia na zkupy nie mieliuśmy:no:
Ciril też jeżdżę do manufaktury na zakupki :-). Ale Ci zazdroszczę męza przytulanka, bo na swojego aktualnie jestem nieco wkurzona:wściekła/y::wściekła/y:

Przepis mam prosty. Kupuję pierogi w paczce...;-)
Hahahaha, dobre :-D:-D też tak przeważnie robie, jak były truskawi to zrobiłam knedle i to było wydarzenie roku :-p:-p

To jest moja sukienka ale na wieszaku:tak:

Wanilia ty chciałas zdjecie tego pasa po ciąży to takie majtki z gorsetem

Sliczna sukienka Ewela, będziesz pięknie wyglądać :-)
Dzięki za te pantalony, troche wysokie ciekawe czy i piersi nie przycisną :-p;-)

U mnie miało nie być obiadu a M się zreflektował i obrał ziemniaki, zrobił mizerię i nawet mielone wyjął z zamrażalki :szok::szok:. Wielka rzecz, bo z niego kucharz marny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry