reklama

Październik 2008

Ja dzisiaj też pierożki ruskie;-)

M kupuje farby, które mają bardzo delikatny zapach wiec nie będzie źle;-)

MOja siostra zamówiła wczoraj mojej chrześnicy aparaty słuchowe (na oba uszka) i wyliczyli je na 6500:szok: Coś tam zfrefunduje NFZ ale ile to nie wiadomo...kurcze chciałabym sie choć trochę dorzucić ale nie bardzo mam jak...kupa wydatków przed nami ale muszę coś wymyślić.:confused:

reklama
Witam sie w wietrzny wtorek:-(
Ewela mi tez wydaje sie że czerwony jest ok. sama miałam tak sukienke do cywilnego:tak: KIF_1064.JPG

KIF_1183.JPG
Dorotka moze cos zalatwi bo z blueconnectem nie powinno byc problemu:tak:
Aniaa to powodzenia na wizycie i czekamy na relacje
Blond no to sie Twoj M stara :-D

Dzisiaj już po wizycie u lekarza z nieszczeęsnymi mięśniami łuku żebrowego lewego. Ostatnio jakoś za dużo czasu nie miałam, żeby posiedzieć (i to jest straszne:wściekła/y:), no ale mam nadzieję, że teraz chociaż na kilka minut dziennie wskoczę na necik i podejrzę co u Was słychać. Mąż ma urlopik więc, staramy się jak najwięcej czasu spędzać razem. Tym bardziej, że po szpitalu zrobił się wobec mnie jak kwoka wysiadująca złote jajo;-) W tym tygodniu wyskoczymy na zakupiki dla maluszka, bo ostatnio bardzo się roczulił nad maluszkowymi rzeczami. W niedzielę byliśmy na spacerze w zoo i manufakturze i oboje byliśmy zdziwieni ile ciężarówek po mieście krąży:szok:
No i w Smyku były fane przeceny, ale nic nie kupiliśmy, bo jakoś dnia na zkupy nie mieliuśmy:no:

czarna w tym rzecz ze nic, rzadnych objawów, bólu, a najlepsze jest to ze jak dojechaliśmy to latała po parkingu, wiec dam jej na wszelki wypadek leki p-ból antybiotyk, ale kumpela tez się smieje że pies zdrowy, więc nie wiem co to było rano, ale moja M niezłej paniki narobiła i fakt ledwo weszła do auta, a zawsze ma Adhd
blondi mnie ciesza teraz tylko rzeczy dla Kamilka, zaraz zaczne szukać laktatora, podgrzewacza na alegro
Aniaaa powodzenia na wizycie
justyneczka ale masz fajnie, ja nawet nie mam dobrego fryzjera w mieścinie, potrafią robic tylko tzw grzybki, ja korzystam jak jestem we Wrocku, ale teraz to niewiem gdzie mam iść

U mnie są jaja z krwia w poradni K, tylko we wtorki pobierają, ale ja ide do lab w szpitalu i robią od reki.U mnie wieje ale jest 25 stopni, senna pogoda, właśnie zrobiłam sobie kawke - pierwsza w ciąży nie licząć inki i bezkofeinowej.

Kaka daj przepis na ruskie, aż wstyd bo u mnie mama ich nigdy nierobiła, teściowa tez nie, a ja tym bardziej
minisia ale laska
Ciril wpadaj częściej

co robicie dzis na obiad? nie mam pomysłu.
pooooshh, jak patrze ile macie napisanych postów to jestem przerażona.... 1000, 2000, niektórzy prawie 3000...:szok: ja dobije do takie sumy chyba za 5 lat:-D

Czesc Dziewczyny!!
Czarna - 8 ciąż ?? no podziwiam Twoją mamę.... choć super mieć taką dużą rodzinkę... wesoło bardzo. Super !!
A ja dzisiaj idę na wizytę i już się nie mogę doczekać :-) ale sporo mam obaw, czy tam wszystko w porządku.
Powodzenia na wizycie:-)!
czarna to twoja mama miala roboty przy 8rodzenstwa:szok:,podziwiam:-)
Witam sie w wietrzny wtorek:-(
Ewela mi tez wydaje sie że czerwony jest ok. sama miałam tak sukienke do cywilnego:tak:Zobacz załącznik 88465

Zobacz załącznik 88466
Dorotka moze cos zalatwi bo z blueconnectem nie powinno byc problemu:tak:
Aniaa to powodzenia na wizycie i czekamy na relacje
Blond no to sie Twoj M stara :-D
Slicznie wygladalas w tej sukni,w czerwonym Ci do twarzy:-)

Dzisiaj już po wizycie u lekarza z nieszczeęsnymi mięśniami łuku żebrowego lewego. Ostatnio jakoś za dużo czasu nie miałam, żeby posiedzieć (i to jest straszne:wściekła/y:), no ale mam nadzieję, że teraz chociaż na kilka minut dziennie wskoczę na necik i podejrzę co u Was słychać. Mąż ma urlopik więc, staramy się jak najwięcej czasu spędzać razem. Tym bardziej, że po szpitalu zrobił się wobec mnie jak kwoka wysiadująca złote jajo;-) W tym tygodniu wyskoczymy na zakupiki dla maluszka, bo ostatnio bardzo się roczulił nad maluszkowymi rzeczami. W niedzielę byliśmy na spacerze w zoo i manufakturze i oboje byliśmy zdziwieni ile ciężarówek po mieście krąży:szok:
No i w Smyku były fane przeceny, ale nic nie kupiliśmy, bo jakoś dnia na zkupy nie mieliuśmy:no:
Fajnie,ze maz sie tak troszczy.Niedziela udana;-)-pozazdroscic:-D!

Nie uwierzycie!!! Zostalam odeslana z kwitkiem, bo laborantka stwierdzila, ze na obciazenie glukozą nalezy się umawiać... Idę więc jutro... Ach, czasem to tak wszystko pod górkę :-p:laugh2: Kaka, milego malowanka
Oj biedna:tak:ja tez nie lubie jak na cos jestem przygotowana,a tu zonk:szok:

reklama
U nas tez pochmurno:-(zaraz wybieram sie na zakupy kupic mojemu cos na urodziny,bo ma za tydzien:-D,no i moze cos dla dzidzi spotkam:-D.Dziewczyny mam ochote od paru tygodni na ruskie,ale nie chce mi sie robic:zawstydzona/y:.Ja mam dzis na obiad chinskie z ryzem:tak:,wroce pewnie pozniej z miasta,wiec trzeba cos na szybkiego przygotowac:-).Zycze Wam milego dnia!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry