Kaka82
Mamusia październikowa'08
Ja dzisiaj też pierożki ruskie;-)
M kupuje farby, które mają bardzo delikatny zapach wiec nie będzie źle;-)
MOja siostra zamówiła wczoraj mojej chrześnicy aparaty słuchowe (na oba uszka) i wyliczyli je na 6500
Coś tam zfrefunduje NFZ ale ile to nie wiadomo...kurcze chciałabym sie choć trochę dorzucić ale nie bardzo mam jak...kupa wydatków przed nami ale muszę coś wymyślić.
M kupuje farby, które mają bardzo delikatny zapach wiec nie będzie źle;-)
MOja siostra zamówiła wczoraj mojej chrześnicy aparaty słuchowe (na oba uszka) i wyliczyli je na 6500
Coś tam zfrefunduje NFZ ale ile to nie wiadomo...kurcze chciałabym sie choć trochę dorzucić ale nie bardzo mam jak...kupa wydatków przed nami ale muszę coś wymyślić.

), no ale mam nadzieję, że teraz chociaż na kilka minut dziennie wskoczę na necik i podejrzę co u Was słychać. Mąż ma urlopik więc, staramy się jak najwięcej czasu spędzać razem. Tym bardziej, że po szpitalu zrobił się wobec mnie jak kwoka wysiadująca złote jajo;-) W tym tygodniu wyskoczymy na zakupiki dla maluszka, bo ostatnio bardzo się roczulił nad maluszkowymi rzeczami. W niedzielę byliśmy na spacerze w zoo i manufakturze i oboje byliśmy zdziwieni ile ciężarówek po mieście krąży

Kaka, milego malowanka
.Ja mam dzis na obiad chinskie z ryzem