reklama

Październik 2008

blond to miałaś szczęście
ewelka czerwony jest ok
gosia powodzenia

U mnie wczoraj wiało że musiałam pranie zbierać z trawnika, a pozatym byl spokój. A ja ide coś zjeśc i jade z psem do kumpeli, bo moja crazy cos nie chce dziś chodzić.

reklama
Czołem Mamuśki.
U mnie wieje okropnie. Faktycznie jakaś jesienna ta pogoda.
Ewela ja też jestem za czerwoną sukienką;-) Swoją odsprzedałam na allegro za połowe ceny i serce mi sie kroiło.

Dzis z M jedziemy po farby i będzie malowanko;-)

Dorka napisała, ze dostała fotel bujany;-)

Nie uwierzycie!!! Zostalam odeslana z kwitkiem, bo laborantka stwierdzila, ze na obciazenie glukozą nalezy się umawiać... Idę więc jutro... Ach, czasem to tak wszystko pod górkę :-p:laugh2: Kaka, milego malowanka

Cześć
i u mnie wieje strasznie, nawet okna uchylić nie można

Ewela, ale z Ciebie ranny ptasior :-p a sukienkę to żebyś czasem nie na wieszaku sfotografowała tylko na SOBIE!! Czerwony jest w sam raz. :tak:
Gosia niefart z tą glukozą, co za wariactwo żeby się umawiać, nawet w mojej mieścinie robią od ręki :wściekła/y:
Kaka fotel bujany fajna sprawa, ja kupiłam sobie na pchlim targu pare lat temu i go uwielbiam, choć jest już mocno tknięty zębem czasu. A z tym malowaniem to uważaj żeby się farb nie nawdychać, no i żeby nie przyszło Ci do głowy za pędzel złapać. Pozwól się M wykazać :-p

Ja zaraz jadę do mamy na ploteczki, konflikt z mężem nie zażegnany wiec obiadu niet.
Miłego dnia dziewczynki :-)

Czarna ale miałaś rodzenstwa duzo, pewnie było wesoło:-D
Zdjecie sukienki zrobie pozniej to pokaze i bedziecie mogły ocenić:tak:
Pogoda u nas jest jakaś jesienna :dry:wietrznie:wściekła/y:wczoraj tez mielismu churagan, włsnie wychodziłam do miasta kiedy sie zbierał i sie zawrociłam na szczescie, bo wszystko połamało drzewka, krzesła z tarasu i nawet brame wjazdową do garazu wywaliło z szyn przesównych:szok:a ona ciezko chodzi:dry:Miłego dnia
hehe mam nadal rodzeństwo. Ja jestem z tej ostatniej partii:)))) Jest nas siedmioro. Niestety jedno malenstwo ur sie martwe:-(
Cezkam na foty sukienki
Cześć
i u mnie wieje strasznie, nawet okna uchylić nie można

Ja zaraz jadę do mamy na ploteczki, konflikt z mężem nie zażegnany wiec obiadu niet.
Miłego dnia dziewczynki :-)
UUUUU to powazna sprawa z M:laugh2::laugh2::laugh2: U nas tez wietrznie
Blondii to chociaz do czwkos sie przydał Michael:)))
Gosiak... ale macie dziwne zasady w przychodni. Ja jutro idu na VDRL:baffled: mam nadzieje ze wyjdzie ujemne:zawstydzona/y:
Ppatqa a co z Crazy???
Kaka miłego malowańka.

A ja dzisiaj robie sobie taki luzniejszy dzionek.:rofl2: Dzis na obiadek pierożki ruskie i aby sie nieprzemeczac bede robiła na siedzaco:szok::szok::szok: choc nie wiem czy cos z nich wyjdzie:-D:-D chałupka juz posprzatana i zaraz wstawei pyrki na farsz:-p

Ostatnia edycja:
Dziendobry:tak:
wlasnie mnie kurier obudzil- przywiozl mi lezaczka bujaczka:-D:-D:-Dciesze sie jakbym sama miala na nim spac:-D
Gosiu moze u Ciebie jest tak ze to oni przygotowuja glukoze dla Ciebie i musisz sie dlatego zapisac bo podobno czasami tak jest...u mnie trzeba sie nawet na zwykle badanie krwi zapisywac 2 tygodnie wczesniej....tylko u mnie takie jaja moga byc.
gdzie Wy macie kobitki ta jesien?u mnie standart - chyba z 30 stopni i dalej sie nie da oddychac:-(ja juz chce ta jesien....
ciekawe co M dzisiaj wymysli zeby sie podlizac...:-D:-D:-D

Czesc Dziewczyny!!
Czarna - 8 ciąż ?? no podziwiam Twoją mamę.... choć super mieć taką dużą rodzinkę... wesoło bardzo. Super !!
A ja dzisiaj idę na wizytę i już się nie mogę doczekać :-) ale sporo mam obaw, czy tam wszystko w porządku.

Blondii ja tez taka wariatka ze jak cos dla dzieci kupie to ciesze sie jakby to dla mnie miało byc:-p U nas strasznie wietrznie okna nie mozna otworzyc bo tak wieje:szok: Ja chce lato:rofl2:

Aniaaa to czekamy na relacje z wizyty

reklama
witajcie dziewczyny we wtorkowy ranek.
ja już po śniadanku, mój R pojechał do pracy i wróci późno a ja nie mam dziś pomysłu na dzień bo ileż można sprzątać....

U widze ze odczuwamy to samo z cisnieniem do ziemi:baffled: ale weekendzik ładnie ci sie zapowiada a co to za sesja zdjeciowa?????

Kurde a mi nadal cisnie na dół nawet lezenie niepomaga. Ale mi smerf daje popalic:tak:

no, to ciśnienie do dołu jakieś dziwne jest, chwilami mam wrażenie ze wszystko mi wypadnie...:baffled: Jestem umówiona na makijażyk z profesjonalistką bo zmieniłam radykalnie włosy i jakoś nie moge przestawić się z malowaniem no i zależy mi na poznaniu tajników profesjonalnego utrwalania makijażu i ta sama babeczka zajmuje się fotografiką, robi superowe zdjęcia i zaproponowała mi fajną zabawę;-)

Nie uwierzycie!!! Zostalam odeslana z kwitkiem, bo laborantka stwierdzila, ze na obciazenie glukozą nalezy się umawiać... Idę więc jutro... Ach, czasem to tak wszystko pod górkę :-p:laugh2:

hehe, kochana Polska ale u mnie za to śmiesznie- w szpitalu podali mi na obciążenie glukozą napój eneregetyczny na glukozie:-)

Młego dzionka dziewczynki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry