Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kaka, milego malowanka
a sukienkę to żebyś czasem nie na wieszaku sfotografowała tylko na SOBIE!! Czerwony jest w sam raz. 

hehe mam nadal rodzeństwo. Ja jestem z tej ostatniej partiiCzarna ale miałaś rodzenstwa duzo, pewnie było wesoło
Zdjecie sukienki zrobie pozniej to pokaze i bedziecie mogły ocenić
Pogoda u nas jest jakaś jesiennawietrznie
wczoraj tez mielismu churagan, włsnie wychodziłam do miasta kiedy sie zbierał i sie zawrociłam na szczescie, bo wszystko połamało drzewka, krzesła z tarasu i nawet brame wjazdową do garazu wywaliło z szyn przesównych
a ona ciezko chodzi
Miłego dnia
UUUUU to powazna sprawa z MCześć
i u mnie wieje strasznie, nawet okna uchylić nie można
Ja zaraz jadę do mamy na ploteczki, konflikt z mężem nie zażegnany wiec obiadu niet.
Miłego dnia dziewczynki :-)

U nas tez wietrznie
mam nadzieje ze wyjdzie ujemne
Dzis na obiadek pierożki ruskie i aby sie nieprzemeczac bede robiła na siedzaco

choc nie wiem czy cos z nich wyjdzie
chałupka juz posprzatana i zaraz wstawei pyrki na farsz

ciesze sie jakbym sama miala na nim spac

U widze ze odczuwamy to samo z cisnieniem do ziemiale weekendzik ładnie ci sie zapowiada a co to za sesja zdjeciowa?????
Kurde a mi nadal cisnie na dół nawet lezenie niepomaga. Ale mi smerf daje popalic![]()
Jestem umówiona na makijażyk z profesjonalistką bo zmieniłam radykalnie włosy i jakoś nie moge przestawić się z malowaniem no i zależy mi na poznaniu tajników profesjonalnego utrwalania makijażu i ta sama babeczka zajmuje się fotografiką, robi superowe zdjęcia i zaproponowała mi fajną zabawę;-)Nie uwierzycie!!! Zostalam odeslana z kwitkiem, bo laborantka stwierdzila, ze na obciazenie glukozą nalezy się umawiać... Idę więc jutro... Ach, czasem to tak wszystko pod górkę![]()