gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Witam się i ja
I z wyrzutami sumienia mam nadzieję, że mnie nie zlinczujecie 

Oczywiście dzień zaczął się nerwówką (też oberwało się mojemu M. 

) za "niedopowiedzenie" (ups). Jakoś minęlo do poludnia, a tu Burza!!!! Chlusnęło jak z cebra i tak padało ładną godzinkę. Jakiś taki nastroj od trzech dni mam Chukowy, nie wiem, moze to ta pogoda???
Wczoraj wieczorem Ewa, siostra M., połozna, zbadala mi dno macicy, sprawdzila, jak wlasnie dzidzia się ułozyla (dostala kilka kopniakow
) i wiecie, jestem troszkę spokojniejsza o swego maluszka. W środę idę na USG (!!!!!!!!), oczywiście jestem cała happy!!!!!! 
Dziewczynki u nas w domu szaleją jak nigdy. Już widzę Julki minę, jak pojadą....

. A moją Małą wczoraj ukąsiła pszczoła (może to osa?) i teraz się boi wszelkiego owadzctwa, ktore, lata, chodzi i pełza
. Dobrze, że skończyło sie tylko na tym strachu
. Moj M. oczywiscie wybył do pracy
, ale spełnil swoj malzenski obowiazek 

bardzo solidnie , takze na tydzien mi wystarczy 

Zyczę Wszystkim Mamusiom spokojnej i lekkiej nocki

. Buzka, buzka :***********************************************
I z wyrzutami sumienia mam nadzieję, że mnie nie zlinczujecie 

Oczywiście dzień zaczął się nerwówką (też oberwało się mojemu M. 

) za "niedopowiedzenie" (ups). Jakoś minęlo do poludnia, a tu Burza!!!! Chlusnęło jak z cebra i tak padało ładną godzinkę. Jakiś taki nastroj od trzech dni mam Chukowy, nie wiem, moze to ta pogoda???
Wczoraj wieczorem Ewa, siostra M., połozna, zbadala mi dno macicy, sprawdzila, jak wlasnie dzidzia się ułozyla (dostala kilka kopniakow
) i wiecie, jestem troszkę spokojniejsza o swego maluszka. W środę idę na USG (!!!!!!!!), oczywiście jestem cała happy!!!!!! 
Dziewczynki u nas w domu szaleją jak nigdy. Już widzę Julki minę, jak pojadą....

. A moją Małą wczoraj ukąsiła pszczoła (może to osa?) i teraz się boi wszelkiego owadzctwa, ktore, lata, chodzi i pełza
. Dobrze, że skończyło sie tylko na tym strachu
. Moj M. oczywiscie wybył do pracy
, ale spełnil swoj malzenski obowiazek 

bardzo solidnie , takze na tydzien mi wystarczy 

Zyczę Wszystkim Mamusiom spokojnej i lekkiej nocki

. Buzka, buzka :***********************************************
Na szczescie znalazlam bliziutko usg i jestem umowiona na 11 sierpnia na 18 na USG 3D, a wizyte mam 19 sierpnia takze wszystko ladnie sie zgralo, jeszcze musze zrobic badanka i znowu bedzie miesiac spokoju.