reklama

Październik 2008

wanilia sprawuje sie już prawie 3 lata, więc ok, my ją uzywamy tylko w dzień, do siedzenia, poduszki są, oj muczą mućki,
motylek to może macie jakiś nawiedzony dom:)

Ja wcinam arbuza, i szuka koszuli do karmirnia na alegro

reklama
Vanilia wspólczuje koncertu łaciatych:cool2:

Motylku najgorsze sa takie niespodziewane odejścia. A z tym donkiem to dziwne choc jestem odwazna chyba juz bym sie wystraszyła:szok:

Ppatqa ja kupiłam taka zwykłą bawełniana rozpinaną. Potem wkleje foty

My juz po obiadku. Słonko wyszło wiec chyba idu pozałatwiac to co miałam zrobic wczesniej:tak:
Do pozniej

czarna ja zamówiłam 2 tehttp://www.allegro.pl/item409494969_l_koszula_nocna_dla_karmiacej_do_karmienia_porodu.html

U mnie jest złośliwośc rzeczy martwych:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, popsuł się bojler, a gwarancja skończyła się 27 kwietnia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,

cześć dziewczyny !! no i wracam do Was !! niestety nie udało mi się jeszcze nic nadrobić zaległości w czytaniu, ale z pewnością dzisiaj sobie przeczytam tygodniowe posty :-)

Ppatqa - koszulki śliczne !! chyba też sobie taka zamowie...

Ppatqa oglądałam dziś identyczne koszule u mnie na ryneczku po 30 zł. Tylko kolory mi nie odpowiadały bo jakieś z szarym i niebieskim były, ale generalnie podobały mi się.

Ja dziś to już totalnego lenia złapałam chyba po obiedzie.
Leżę sobie i nic się nie chce - nawet klikać hehehehe.
Dostałam od Dorci smska:
Hej słuchałam serduszka Oliwii. Pięknie bije.
Ja od początku na plusie 6,5kg; szyjka zamknięta i mam zmniejszyć fenoterol do 2 dawek.

Poleżę sobie troszkę i poodpoczywam po przedpołudniowych zakupach.
Na szczęście się schłodziło i popadał deszczyk.
Miłego popołudnia i wieczorku.

reklama
czarna ja zamówiłam 2 tehttp://www.allegro.pl/item409494969_l_koszula_nocna_dla_karmiacej_do_karmienia_porodu.html

U mnie jest złośliwośc rzeczy martwych:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, popsuł się bojler, a gwarancja skończyła się 27 kwietnia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,
ojjjj najpierw zelazko teraz bojler. Wspólczuje kocham takie nieplanowane wydatki:angry:
cześć dziewczyny !! no i wracam do Was !! niestety nie udało mi się jeszcze nic nadrobić zaległości w czytaniu, ale z pewnością dzisiaj sobie przeczytam tygodniowe posty :-)

Ppatqa - koszulki śliczne !! chyba też sobie taka zamowie...
Witaj Aniuuu fajnie ze juz jestes:tak:

Kaka a jaki kolorek robicie????

A ja w sumie co miałam załatwic to załatwiłam:-p a w drodze powrotnej złapał mnie deszcz:baffled: Ale musze sie wam wyżalic cała droge jak szłam miałam uczucie jakby wszytko chciało mi wypasc dołem. Był to ciągły ból i przechodził dopiero jak usiadłam:baffled: Normalnie wydaje mi sie ze to wina ułożenia malucha tak mnie uciskał. Kolejny diabełek mi rośnie. teraz jak siedze dalej czuje ten ucisk:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry