reklama

Październik 2008

Cześć dziewczyny, witam się poweekendowo!
widze, że wiele z nas ten weekend dał troche w kość:baffled:
tyle tu naprodukowałyście stron, że nie wiem czy nadrobie do nocy;-)
a ja hmm...powoli turlam się do przodu ale coraz ciężej; weekend miałam kryzysowy i bałam sie że za wczesnie urodze; dzis na szczęście już mocniej stąpam po ziemi ale noce są coraz gorsze, rano czuje sie jakby stado baranów po mnie przeszło...siusiu co chwile, zanim wyjde z toalety już wracam z powrotem a jak chodze Lilianka ściąga mnie do parteru.... Do tego Laura ma jakieś uczulenie i non stop jęczy bo ją swędzi.zawsze coś:baffled:a pogoda jakaś dziwna, jeżdzę z praniem w tą i z powrotem..

Muszę ogarnąć dół z zabawek i ide kompać Laure. Dziś wpada wieczorem znajoma zrobić mi pazurki więc się cieszę. A w weekend jestem umówiona z wizażystką a potem sesja zdjęciowa, nie moge sie doczekać, same miłe rzeczy mnie czekają, obym tylko się nie "rozsypała"
3majcie się dziewczyny, może uda mi się reszte czytania nadrobić wieczorkiem w łużku ;-)
Miłego wieczoru wszystkim życzę:-):-):-)
U widze ze odczuwamy to samo z cisnieniem do ziemi:baffled: ale weekendzik ładnie ci sie zapowiada a co to za sesja zdjeciowa?????

Kurde a mi nadal cisnie na dół nawet lezenie niepomaga. Ale mi smerf daje popalic:tak:

reklama
Czarna, moja mama 3 razy była w ciązy i mówi, że co ciąża to gorzej się czuła, przy pierwszej żadnych dolegliwości nie miała, przy drugiej coś ją tam pobolewało a trzecią ledwo przetrwała. Może to i organizm jest troszkę osłabiony porodami, a może wiek :-p:-p

czarna złośliwość rzeczy martwych. Wiem ze to nie w twoim typie ale sproboj się położyć
gosia najważniejsze że M się sprawdził:),
justyneczka ja też latam co chwila, chyba nawet godziny nie przesypiam
Magdasf fajnie masz z 3d,
kaka czekam na foty
małaulkazakupy udane, fajnie że juz prwie wszystko masz
wanilia ja też nonstpo marudze

Zelazko na gwarancji, ale za to się naczekamy, a w bojlerze poszła grzałka, jutro będziemy wiedzieć kiedy bęzie ta cześć, więc mamy prysznic na zakładzie, ale w domu brak ciepłej wody. M pomalowal słupki na płot, ale juz ich nie wkopywał, bo poźno się zrobiłam, a j a dzielnie dotrzymywałam towarzystw, ale przynajmniej całe popołudnie na dworze, teraz kolacyjka i spać

Hej dziewczyny:tak:sie rozpisałyscie znowu:tak:
papatqa ślub cywilny mam 30 sierpnia, dzis znalazłam w koncu jubilera ktory zrobi nam obraczki na czas i takie jakie chcemy:tak:
justyneczka co za sesja zdjęciowa???????:tak:uwazaj na sibie
wanilia 79 tak jest chyba w ciązy ze taki strch nas ogrania przed przyszłoscią a co do narzekania to ja niby sie swietnie czuje oprucz kolek wiec tez narzekam:tak:mama mowi ze jestem rozpieszczona:-D
Dziewczyny kupiłam sobie dzis sukienke na ten ślub cywilny ale jest czerwona myślicie ze wypada?bo pomyslałam ze pozniej ja chociaz nałoze a jakąś jasną to tylko na raz.Prosze o szczerą odpowiedz!!!!!!!!:tak:

Ewela pokaz ta sukienusie wtedy bedziemy szczere do bólu:-p a jezeli chodzi o kolorek to dla mnie czerwony jest OK

Wanilia no własnie co ciaza to inaczej:dry: Ciekawe jak moja mam przechodziła 8 ciąż:szok::szok::szok:

Ppatqa hmmmm no wlasnie stram sie lezec teraz. Gary w zlewie h.... m nie strzela ale leże twardo:-p chyba sobie no-spe zapodam:tak:

Czarna jestem pełna podziwu dla mamy.

Muszę się pożalić. Znowu wściekłam się na mojego M. nie wiem czy on jest taki nieznośny czy ja. Pewnie jutro będę sę z tego śmiać, ale dzisiaj warczę jak pies :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Już mam dość tych hormonów.

Czarna osiem ciaz?:szok:dzielna masz mame....
Ewela czerwona sukienka wydaje mi sie oki, moja kumpela na cywilnym miala mocno rozowa jak byla w 8 miesiacu i wszystkim sie podobalo:tak:
Gosiu jak ja Ci zazdroszcze...:-D
ode mnie dopiero wyszedl Michael. probowal mnie udobruchac ale bylam twarda:tak:posprzatal cale mieszkanie zeby sie podlizac:tak:
u mnie straszna burza byla. drzewo sie przed blokiem zlamalo prosto na bramke tam gdzie sie wchodzi...zdazylam wrocic 5 min przed ta burza ze sklepu...:shocked2:

Ewela ja też myślę, że czerwona ok :tak:
Czarna dla mnie też pokłony dla Mamy. Chociaż znałam dziewczynę, która miała 12 rodzeństwa, sama była 11 z kolei :szok:
U nas też dzisiaj przeszła burza nawet dwa razy, a popołudniu nawet porządnej kałuży nie zostało :baffled:
U mnie też z tym narzekaniem różnie bywa. A najgorsze jak sama w środku się na siebie złoszczę i bym odpuściła, ale coś mi karze dalej focha trzymać :baffled: To takie bez sensu :baffled:

Witam wtorkowo od 4 niespie więc wpadłam na BB:tak::tak:zjadłam własnie koncówke wczorajszego obiadu nalesniki z warzywami;-)
Blond hihih ale się stara:-D:-D:-D dobrze ze posprzatał:-p
Czarna ale miałaś rodzenstwa duzo, pewnie było wesoło:-D
Zdjecie sukienki zrobie pozniej to pokaze i bedziecie mogły ocenić:tak:
Pogoda u nas jest jakaś jesienna :dry:wietrznie:wściekła/y:wczoraj tez mielismu churagan, włsnie wychodziłam do miasta kiedy sie zbierał i sie zawrociłam na szczescie, bo wszystko połamało drzewka, krzesła z tarasu i nawet brame wjazdową do garazu wywaliło z szyn przesównych:szok:a ona ciezko chodzi:dry:Miłego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry