czarna79
Fanka BB :)
U widze ze odczuwamy to samo z cisnieniem do ziemiCześć dziewczyny, witam się poweekendowo!
widze, że wiele z nas ten weekend dał troche w kość
tyle tu naprodukowałyście stron, że nie wiem czy nadrobie do nocy;-)
a ja hmm...powoli turlam się do przodu ale coraz ciężej; weekend miałam kryzysowy i bałam sie że za wczesnie urodze; dzis na szczęście już mocniej stąpam po ziemi ale noce są coraz gorsze, rano czuje sie jakby stado baranów po mnie przeszło...siusiu co chwile, zanim wyjde z toalety już wracam z powrotem a jak chodze Lilianka ściąga mnie do parteru.... Do tego Laura ma jakieś uczulenie i non stop jęczy bo ją swędzi.zawsze cośa pogoda jakaś dziwna, jeżdzę z praniem w tą i z powrotem..
Muszę ogarnąć dół z zabawek i ide kompać Laure. Dziś wpada wieczorem znajoma zrobić mi pazurki więc się cieszę. A w weekend jestem umówiona z wizażystką a potem sesja zdjęciowa, nie moge sie doczekać, same miłe rzeczy mnie czekają, obym tylko się nie "rozsypała"
3majcie się dziewczyny, może uda mi się reszte czytania nadrobić wieczorkiem w łużku ;-)
Miłego wieczoru wszystkim życzę:-):-):-)
ale weekendzik ładnie ci sie zapowiada a co to za sesja zdjeciowa?????Kurde a mi nadal cisnie na dół nawet lezenie niepomaga. Ale mi smerf daje popalic

Ciekawe jak moja mam przechodziła 8 ciąż