Kaka82
Mamusia październikowa'08
Hej witam w poniedziałeku nas jest duszno ale chmury nadchodza i jest wiatr, chodze taka osowiała:-(ale jeszcze 2tyg i bede
Miałam iść do fryzjera pofarbowac włosy bo mam 3kolory juz
ale wczoraj był koles podpisac umowe w sprawie samochodu na ślub i zabrał mi 200zł i niemam ani grosza
troche za bardzo przyszalałam a kasa sie tak rozpływa ze niewiem na co poszła
![]()
Blond jak bedziesz miała nową kanape to kicia niepowinna sikac bo niebedzie czuła swojego zapachu, a ten pomysł z kuweta na sofie jest dobry lub jakims płynem.
Hehe ja tez nigdy nie wiem gdzie kasa ucieka mi między palcami ale jak z kartką i ołówkiem w ręce policzę to wszystko się zgadza.
Co do wypoczynów. Jest duży wybór ale cenowo i funkconalnie różnie. Ja szukam naprawdę duzego narożnika zebym mogła na nim przyjmować gości i robić imprezki rodzinne oraz musi służyc nam za spanie. Niestety u nas w mieście są tylko standardowe narożniki, które po rozłozeniu mają raptem 140 powierzchnia spania no i moze z 5 osób na nim usiądzie...więc to mało. Upatrzyłam jednego w necie ale z dostawą 2500 pęknie....na razie to i tak mogę pomarzyc. Za to narożnik po rozłożeniu ma 2m na 2,5 więc się kulać możemy i po złożeniu 12 osób na niego powinno usiaść;-)
u nas jest duszno ale chmury nadchodza i jest wiatr, chodze taka osowiała:-(ale jeszcze 2tyg i bede
Miałam iść do fryzjera pofarbowac włosy bo mam 3kolory juz
ale wczoraj był koles podpisac umowe w sprawie samochodu na ślub i zabrał mi 200zł i niemam ani grosza

, ale nie dam rady nadrobić zaległości z ponad tygodnia. Postaram się być na bieżąco od teraz.
!

.Musze wam sie wyzalic...W sobote przed spaniem kuzynka mojego chlopaka napisala,ze jej mama zmarla,tak nagle:-
.No i sobotnia noc juz byla nie do spania.Poszlam do wc w nocy i woda w kranie byla odkrecona:-((dwa dni wczesniej w wannie leciala)