Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Straszny kosztJa dzisiaj też pierożki ruskie;-)
M kupuje farby, które mają bardzo delikatny zapach wiec nie będzie źle;-)
MOja siostra zamówiła wczoraj mojej chrześnicy aparaty słuchowe (na oba uszka) i wyliczyli je na 6500Coś tam zfrefunduje NFZ ale ile to nie wiadomo...kurcze chciałabym sie choć trochę dorzucić ale nie bardzo mam jak...kupa wydatków przed nami ale muszę coś wymyślić.
![]()

jakby co pytaj to powiem

Mowie Wam rano bajki i tak az sie nie klada spac oczywiscie zla matka czyli ja im nie pozwala na taki maraton i musza isc troszku na dwor albo do pokoju sie bawic ale wiecie jaka wtedy jest obraza SZOK!!!!!!no no minisia laska z Ciebie
ewela ta sukienka jest przepiekna....na wesela by mi sie przydala
ja dzisiaj poszlam na latwizne i kupilam gotowe krokiety z pieczarkami
caly dzien siedze na allegro i zakupy robiedokupilam dzisiaj 2 koszule do szpitala i stanik do karmienia. lezaczek rozpakowalam ale nie zlozylam bo duzo roboty a chyba jeszcze nie ma sensu nie?ale pozadnie wyglada nawet taki w kawalkach
klawiatura mi sie dzis poprzestawiala i mam zamienione y i z i wszystkie te boczne znaki...szlag mnie zaraz chyba trafi...nie umiem tak pisac