Hej laseczki ja jestem u przyjaciolki dopiero co do niej weszlam i od razu do netu bo tak strasznie sie za Wami stesknilam

Przeczytalam tylko jedna strone i widze ze Kaka wam napisala o moim bracie

Nie wiem co sie z nim dzieje i odchodzimy od zmyslow mam nadzieje ze brat nie zrobi nic glupiego ale jakie to ciezki ze jestesmy tak daleko i nie umiemy mu pomoc i nie wiemy co sie z nim dzieje:-

-

-(Modle sie aby nic sobie nie zrobil
A pozatym u mnie oki czuje sie oki bole takie jakie mialam przeszly choc czasem nie powiem ze nie boli bo boli

Ale u gina wyszlo ze z szyjka jest oki i z tego sie ciesze Milalam miec dzis ush ale przelozyli mi na jutro na 11 wiec juz sie nie moge doczekac napewno zdam relacje przez sms

.
Mieszkanko jest super tylko z tym netem sie tam strasznie wkurzylam Nie ma tam zadnej kablowki zadna kablowka nie podlaczy sie tam .Pytalismy sie czy jakas satelita ma internet ale nie maja Myslimy o blue connect ale nie wiemy czy u nas bedzie to dzialallo a zebu wziasc na 2 lata i ma nie dzialac a placic trzeba wiec to jest bezsensu ale staramy sie cos zalatwic bo ja bez WAS ZYC NIE MOGE

M nie pije i stara sie choc dzis mamy dzien ze non stop sie sprzeczamy ale nie tylko z jego winy hihih.M ma dzis rozmowe wieczorem z facetem o inna prace i wtedy bedzie jezdzil do domu spac i to bedzie najlepsze
Wiecie co dziewczyny wy sie znacie bo ja jestem w szoku bo ostatnio z zusu dostalam 505 zl to bylo po 20 lipca i ja w szoku ze tak malo i tydzien temu z hakiem wyslalam im wsio do swiadczenia rehabilitacyjnego a dzis dostalam z zusu kase 2058 zl i jestem w szoku dlaczego tak duzo .Mam nadzieje ze nie wyplacili mi za np 3 miechy za swiadczenie Jak ktoras mamusia zna sie na tym moze CIRIL ;-) to prosze o dopisanie mi na moj nr telefonu KAKA juz na zamknietym podawal moj nr ale ja zaraz podam jeszcze raz wiec kazda moze napisac Ale ja nie bede kazdej odpisywala bo zbankrutuje

Dziewczynom ktore przekazywaly wiesci odemnie to dziekuje serdecznie kochane jestescie i wogole wszystki jestescie kochane ze o mnie pamietacie

Sorki za bledy