reklama

Październik 2008

Mirabelka, a TO Ci zniknie po porodzie? Nie masz wyjscia musisz leżeć. Na szczęscie już coraz bliżej końca :tak:
Czarna, może Ty nie tolerujesz jakiegoś pokarmu, typu mleko, sery, itp. stąd te wymioty?
Magdziunia tak mi szkoda tej dziecinki, mam nadzieję, że to tylko kryzysik i dzidzia dalej będzie rosła i zdrowiała.
Ja już po kolacji, męża nie mam do późna i nie wiem co ze sobą począć. Chyba pozostaje mi szparanie na allegro. :nerd:

reklama
Cześć mamuśki :-)

postanowiłam trochę posiedzieć, bo ile można leżeć, d... już mnie boli ;-)
Poza tym upewniłam się dziś po badaniach że to moje jajo w pachwinie to na pewno przepuklina, więc żadnego noszenia mało chodzić dużo leżeć, bo czasami powiększa się znacznie i jak jelitka uwięzną to zabieg mnie czeka.​
Odpoczywaj jak musisz. My cały czas o tobie pamietamy:tak:

Vanilia watpie mi sie wydaje ze ja chyba w ciazy jestem a do tego chyba facet bedzie bo z dziwczynkami tego nie miałam. W piątek mam wizyte to sie dowiem:-p:-D

dzięki dziewczyny :-)
wanilia to zależy jak bardzo mięśnie się rozciągną i czy powrócą żeby zamknąć ujście dla jelita. Na szczęście zabieg jest w znieczuleniu od pasa w dół jak cc. Śmieję się że coraz bardziej męska się robię w tej ciąży - chrapię, owłosienie bujniejsze a teraz jeszcze jajko pokaźnych rozmiarów mi wyłazi :-D

Mirabelko i Czarna uwarzajcie na siebie juz nie duzo nam zostalo:tak: a swoja droga to dziwne te wymioty :confused:
Madzia i ja trzymam kciuki i mam nadzieje ze z malym wszystko wroci do normy i sie nie podda:-D
Kaka GRATULUJE 8 M-CA
A ja wcinam pizze i zaraz wypije Karmi jako toast za pomyslna wizyte;-):tak::-D

Juz mi troszku lepiej nawet moge siedziec:-p. Najsmieszniejsze ze nic mnie nie boli ani niedolega Tylko zamiast mi sie odbic to....... A teraz dla odmiany mam zgage:baffled: po moich wycieczkach do wc:-p
Ja tam stawiam na fikołki smerfa. Toc on to sam za siebie niemoże:-D:-D:-D

Minisia a jak tam twój M i jego przygotowania do egzaminu?????

Juz mi troszku lepiej nawet moge siedziec:-p. Najsmieszniejsze ze nic mnie nie boli ani niedolega Tylko zamiast mi sie odbic to....... A teraz dla odmiany mam zgage:baffled: po moich wycieczkach do wc:-p
Czarna tak mi się przypomniało, że gdzieś czytałam, że w ciąży zwieracze - zwieracz przełyku, cewka
moczowa, odbyt - słabej "trzymają" na skutek działania hormonu
relaksyna który oprócz tego, że ma zezwolić na rozciąganie stawów, więzadeł
itp, ma niepożądane działania uboczne. Stąd zgaga, nietrzymanie moczu,
hemoroidy w ciąży.
Może u Ciebie dopiero w tej ciąży obajwy się nasilają.
(uff ale się wymądrzyłam jeszcze na nieodpowiednim wątku :baffled::baffled:)

Wanilia cos podobnego czytałam:-p ale w sumie to moje moze 5-6 spotkanie z uchem w ciązy wiec nie panikuje:-p;-) Ja jestem dobrej myśli bo juz lepiej sie czuje. A skoro sie polepsza to złe wiesci nie moze oznaczac:-D

reklama
Czołem Mamuśki.

Po południu byłam u rodziców...bzzz oni przesadnie o mnie dbaja...szklanki z herbatą sama niesć niemogę, pod pupę dają mi poduszkę i co chwilę każa mi sie przesiadać - a bo słonko mnie za mocno spiecze albo dym z ogniska leci.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry