reklama

Październik 2008

Czołem Mamuśki.

Po południu byłam u rodziców...bzzz oni przesadnie o mnie dbaja...szklanki z herbatą sama niesć niemogę, pod pupę dają mi poduszkę i co chwilę każa mi sie przesiadać - a bo słonko mnie za mocno spiecze albo dym z ogniska leci.

dobre ja miałam taka opiekunke na wczasach w osobie moej siostry. Wkoncu niewytrzymałam i powiedziałam ze niejestem inwalidka tylko w ciązy:-D:-D
Ale fakt od czasu do czasu fajnie jak ktos poskacze koło nas:-p:rofl2:

reklama
Czarna a może sprobuj wypić szklankę gorącego mleka mi zawsze pomagało i na zgagę i na problemy żolądkowe...

Magdziunia - trzymam kciuki za malęnkiego chlopczyka i wierzę, że to tylko maly kryzys, kóry szybko minie..

Ja nadrabiam zaleglości z wczoraj i dziś- trochę tego tu nadrukowałyście:tak::tak:

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

Gosiu ja tak samo jak Ty chyba dopiero po porodzie uwierzę że to córeczka, czułam tak od początku i tak bardzo chciałam że wciąż wydaje mi się to nierealne :-) Ale i tak masz większą pewność, bo jak lekarz wyczai na usg chłopca to raczej nie ma odwrotu a z dziewczynkami częściej są pomyłki.
dziewczyny a kiedy robicie sobie kolejne usg? gdzieś kiedyś wyczytałam że jeszcze 32-34 tc ale nie wiem czy tak, czy dopiero pod koniec sprawdzić ułożenie?
czarna ja też myślę że te wymioty mogą być spowodowane uciskiem, dobrze że już lepiej

Masz racje Gosia - czasem czuję się jak inwalidka. Ale moze dobrze że nie pozwolili mi dzis ciagnąć drzewa z lasu na ognisko bo jakos mnie brzuch ciagnie od dołu i troche boli:baffled:

Mnie tam rodzina nie rozpieszcza bo są daleko ale za to M jak wróci z pracy to się bardzo troszczy a i mała co chwile podejdzie i się pyta mamusiu jak się czujesz? a jak się dzidziuś dzisiaj czuje? bardzo to miłe:tak:

Poza tym to sama się też trochę rozpieszczam bo póżniej nie bardzo będze na to czas:-D

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

Kaka a nie wpychają Ci najróżniejszych smakołyków do jedzenia, "żebyś dziecko odżywiała porządnie"? Ja do 5 miesiąca dopóki mi spory brzuch nie wyskoczył non stop słuchałam, że jestem egoistka, że nie dbam o dziecię, że w ciąży się odchudzam. Wg rodziny a szczególnie braciaków od początku ciąży powinnam mieć bebzol jak w 9 miesiącu :szok::szok:.

Czarna trzymam kciuki za Twoją bułeczkę.
Skusiłam się dzis na colę i chyba zgaga będzie mnie w nocy męczyć.
Idu pod prysznic bo pachnę samym ogniskiem...dobranoc Mamuski;-)

reklama
magdziunia o udany dzień, ja tez cosik kupiłam:-). Magdziunia trzymam za maluszka kciuki, może o otworze owalnym mówili lib przewodzie Botala
wanilia twój M też sie pozbędzie kiedy będzie się dzidzi zajmowac
mirabelka73 trzymaj się i uważaj na siebie
czarna może czyms się strułaś
gosiagratuluje synka zaraz mykne na wizyty poczytac
Kaka ale ci dobrze

Mój M nie tyje ze mną, a nawet mieści sie w tym roku w spodnie które w tamtym roku go cisneły, ale to przez to że przejął moje obowiązki:tak::-)

A my juz po świetowaniu:-), chyba:-D. M jutro jedzie zawieśc towar do Niemiec wiec szykuje busa i siebie. Bylismy na obiadku, potem na zakupkach, dostałamładne kwiatki, potem na lodach. Jejku ile w ZG widac ciężarówek:baffled:, jak tu siedze na zadupi to tego nie widze. Oczywiście kupiłam cos dla Kamilka i tatus tez kupił.
Wracając udało mi sie kupić malinki, odebrałam leki i jodyne ze szpitala, oczywiscie nowe ploty, w sobote i niedziele sa zawody i chyba skoczymy na nie w niedziele, ale to jeszcze zobaczymy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry