reklama

Październik 2008

reklama
Kuzwa...jeszcze jego durna wspollokatorka zadzwonila do mnie i krzyczala na mnie ro biac wyklad dokladnie 28min:wściekła/y:glupia jestem ze sie nie rozlaczylam...normalnie jestem ogluszona na prawe ucho...twirdzi ze powinnam zrobic wszystko dla M bo jest ojcem mojego dziecka...chyba ja po....

Blond jakoś zapomnial że jest ojcem Twojego dziecka wtedy, gdy Ty żle się czułas więc teraz chyba nie masz żadnego obowiązku mu pomagać jesli tego nie chcesz bo to on byl wobec Ciebie nie fair

Ale jak Ci już Magdziunia napisala- zrob tak jak Ci serce powie

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

tez tak powiedzialam, ale oni na to ze powinno sie ludziom wybaczac:)ciekawe ile razy sie powinno wybaczac....ja jestem niestety cieta na takie cos i mam dluuuuga pamiec do takich akcji...

Ppatqa Wszystkiego Najlepszego z okazji 3 rocznicy ślubu :-):-) dopiero teraz zatrybiłam :zawstydzona/y:
Blond :szok:współczuję, jakaś chora sytuacja z tym M.
Ciril jaki milutki dzionek, znowu zaliczyliście manufakturę, czy tym razem M1 albo Galerię? ;-)
Idu lulu nareszcie, tak się objadłam na kolację, że z wanny wyleźć nie mogłam :szok:
Papatki

znowu Manufaktura i przy okazji tiktak na przeciwko, ale jestem rozczarowana tym sklepem. W M1 w Smyku byłam w 5-10-15, ale tam jakoś nic ciekawego dla malusich nie było.

Blond, współczuję.

wiecie co...takich ludzi to powinno sie gdzuies wysylac na domozdzanie....juz mi slow brakuje po prostu...
ppatqo ja tez gratuluje 3 rocznicy:)tak sie nakrecilam tymi moimiproblemami ze tez nie zalapalam o co chodzi:)

Ja potrzebuję do M1 do Bodzia skoczyć, ale się boje podróży. NIby nie tak daleko, ale za tydzień mam kontrolę u lekarza i jakby się pogorszyło to wyląduje w szpitalu. Chyb awstzymam się jeszcze z tydzień.

Witam:-) Straszny chalas nas dzis obudzil, sasiadka wymienia futryny i drzwi, a ze mamy blok zplyty to musza wykuc te stare futryniska:baffled:I tak bedzie pewnie caly dzien, nic nie powiem oczywiscie bo jak my robilismy remont i wymienialismy futryny, tez nikt nic nie powiedzial, ana dodatek burzylismy jedna sciane tak ze sasiadce pekl sufit:baffled::baffled::baffled:
Ciril faktycznie wmanufakturze w 5-10-15 jest niewiele ciekawych ciuszkow dla maluchow, ale w M1 jest ich znacznie wiecej, niedawno kupilam tam bardzo duzo rzecze, oczywiscie dla malyc dam jest wiecej kreacji, ale dla chlopczykow tez mozna wybrac co nie co, w smyku to zaszalalam bo byl znacznie wiekszy wybor.

Blond nie daj sie zwariowac, wiem ze latwo sie mowi zeby sie nie przejmowac, bo to nie takie latwe ale przynajmniej sprobuj. Niektorzy faceci sa gorsi niz najbardziej rozpieszczone dzieci, mysla ze cos im sie nalezy tylko dlatego ze oni tak chca:crazy:

reklama
Gosia zapomnialam ci pogratulowac synusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja tez nie moge do teraz uwierzyc ze bedzie parka, i napewno znowu w poniedzialek na usg bede sie pytala o plec, mam nadzieje ze sie tylko potwierdzi:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry