gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Magda, ustosunkowując się do Twego posta, rozmawiałyśmy sobie wczoraj wieczorem z teściową o mężczyznach. I ona mówiWitam:-) Straszny chalas nas dzis obudzil, sasiadka wymienia futryny i drzwi, a ze mamy blok zplyty to musza wykuc te stare futryniskaI tak bedzie pewnie caly dzien, nic nie powiem oczywiscie bo jak my robilismy remont i wymienialismy futryny, tez nikt nic nie powiedzial, ana dodatek burzylismy jedna sciane tak ze sasiadce pekl sufit
Ciril faktycznie wmanufakturze w 5-10-15 jest niewiele ciekawych ciuszkow dla maluchow, ale w M1 jest ich znacznie wiecej, niedawno kupilam tam bardzo duzo rzecze, oczywiscie dla malyc dam jest wiecej kreacji, ale dla chlopczykow tez mozna wybrac co nie co, w smyku to zaszalalam bo byl znacznie wiekszy wybor.
Blond nie daj sie zwariowac, wiem ze latwo sie mowi zeby sie nie przejmowac, bo to nie takie latwe ale przynajmniej sprobuj. Niektorzy faceci sa gorsi niz najbardziej rozpieszczone dzieci, mysla ze cos im sie nalezy tylko dlatego ze oni tak chca![]()
, że to inna rasa, z innej planety, dużo słabszy, więc pewnie dlatego to oni noszą nasienie, a nie my 

, zeby przetrwał ich gatunek 

Jak się uśmiałam!!!!!!!!!!!!A dzień zaczęłam wcześnie, już jestem po sniadanku, umyte włoski, dziewczynki jeszcze chrapią smacznie, a mi pasuje taki spokój

Zaliczę dziś kilka biur i urzędów (w końcu trzeba już zacząć
). Życzę wszystkim Mamusiom lekkiego samopoczucia
Buzka :****************************PS. Dziękuuję za Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!
I tak bedzie pewnie caly dzien, nic nie powiem oczywiscie bo jak my robilismy remont i wymienialismy futryny, tez nikt nic nie powiedzial, ana dodatek burzylismy jedna sciane tak ze sasiadce pekl sufit
bo przeciez byl zmeczony i poszedl sobie spac...w koncu jak przyszedl to gadal o tym ze i tak za niego wyjde...(to co ostatnio pisalam) i tydzien ponad go nie widzialam...teraz w pon przyszedl bo polonia mu powiedziala ze mu dokumentow w polsce nie zalatwi wiec mnie teraz potrzebuje...
i dzisiaj chcial mnie ciagac po jakic urzedach w wawie bo przeciez ja mu musze
wlasnie teraz jak mu potrzebna jestem...
.Dzis nic specjalnego nie robie,wybieram sie na kawke do kolezanki i wygadac:-)
.