Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bo przeciez byl zmeczony i poszedl sobie spac...w koncu jak przyszedl to gadal o tym ze i tak za niego wyjde...(to co ostatnio pisalam) i tydzien ponad go nie widzialam...teraz w pon przyszedl bo polonia mu powiedziala ze mu dokumentow w polsce nie zalatwi wiec mnie teraz potrzebuje...
i dzisiaj chcial mnie ciagac po jakic urzedach w wawie bo przeciez ja mu musze
pomoc!!!!chyba sobie zartuje...ja mam mu pomagac kiedy on mnie zostawia na tydzien w momencie kiedy zle sie czuje a teraz mam za nim biegac po miescie bo przeciez on musi miec swoje dokumenty.....ch...mnie to obchodzi wiec zaczal mi plakac ze go zlapia i zamkna w wiezieniu a pozniej deportuja do Afryki....i ze nagle on mnie kocha...
wlasnie teraz jak mu potrzebna jestem...
jak mam takiemu kuzwa zaufac jak on mi takie akcje odstawia?!nie wiem co mam teraz z nim zrobic...chyba wole sama wychowywac Rafalka:-(przeciez to jakis kretyn z tego M...sorki ze Wam glowe zawracam ale nie za bardzo mam o tym komu powiedziec....
Poza tym to sama się też trochę rozpieszczam bo póżniej nie bardzo będze na to czas![]()

Uważaj na siebie, i nie przemęczaj się.
Zrób tak jak podpowiada Ci serducho. Mam nadzieję, że Twoja sytuacja szybko się wyjaśni i podejmiesz słuszną decyzję dla siebie i Twojego Rafałka-trzymam kciukasy.