Antuanet24
Październikowe mamy'08
kaka82 swoim M się nie przejmuj;-) Faceci to chory gatunek, trzeba na nich nakładkę brać.
motylek6 mam nadzieję że już lepsza atmosfera z M
Życzę udanych ploteczek z koleżanką.
malena81 nieźle wykombinowałaś z tą położną.
U nas niestety nie ma takiej możliwości. Ordynator wydał zarządzenie, że jeśli położna nie ma dyżuru to nie może przebywać na terenie szpitala
magdziunia ja podobnie jak Ty, od rana sprzątam, pranie,byłam na zakupach,zupka jarzynowa nastawiona jeszcze chyba okna umyję póki nie ma M w domu bo on zaraz na mnie krzyczy
wanilia79 spróbuj wypić herbatkę imbirową i położyć się, może Ci przejdzie.
Teraz lecę robić "malibu" domowej roboty, szkoda, że nie spróbuję-ale jak M wróci to akurat wystygnie
motylek6 mam nadzieję że już lepsza atmosfera z M
Życzę udanych ploteczek z koleżanką.malena81 nieźle wykombinowałaś z tą położną.
U nas niestety nie ma takiej możliwości. Ordynator wydał zarządzenie, że jeśli położna nie ma dyżuru to nie może przebywać na terenie szpitala
magdziunia ja podobnie jak Ty, od rana sprzątam, pranie,byłam na zakupach,zupka jarzynowa nastawiona jeszcze chyba okna umyję póki nie ma M w domu bo on zaraz na mnie krzyczy

wanilia79 spróbuj wypić herbatkę imbirową i położyć się, może Ci przejdzie.
Teraz lecę robić "malibu" domowej roboty, szkoda, że nie spróbuję-ale jak M wróci to akurat wystygnie

Na szczęście zostaje druga lekarka, która w tym czasie nigdzie się chyba nie wybiera;-)