reklama

Październik 2008

Ja wczoraj nie moglam zasnac bo tak maly smerf sie krecil ze w pewnych mometach jak kopal to az mnie bolalo:rofl2:a dzisiaj juz od 6 to samo :baffled:

Kaka ja podobno mam to od zgniecionego zołądka i nerwy mi promieniują i dlatego tak piecze, jak dzidzia mnie kopnie tam to automatycznie piecze mnie skóra dziwne to jest troche:szok:

Cześć dziewczyny, moja znajoma miała podobnie, ale później okazało się, że wód płodowych miała tyle co w szklance. Dlatego możecie odczuwać nawet najmniejsze ruchy a już nie wspomnę o tych bardziej intensywnych.

Ja już chatę wysprzątałam, Jaśka spać położyłam a teraz szukam jakiegoś fajnego przepisu na szarlotkę.
Miłego dzionka.

P.S.
A Dorotce bardzo współczuje, ona naprawdę musi myśleć teraz o sobie i dzidzi, takie nerwy są zupełnie jej niepotrzebne :-( Trzymam za nią mocno kciuki!!

reklama
Kaka narazie nie bede dzwonila zadzwonie jak mi telefon doladuja po 26 sierpnia bo jak zadzwonie i sie pomylili ?? a my juz czesc kasy wybrali przynajmniej pokupujemy wsio dla Oliwi mama nadzieje ze sie nie pomylili i nie bedzie jakos trza oddac tej kasy ale ja uwazam ze jak sie pomylili to juz is\ch sprawa a nie moja Bo ja mam prawo skorzystac z kasy ktora mama na koncie :-)
Dzieki dziewczyny za dobre slowa.
Neostrada wiem ze u nas dziala ale jest podobno droga 100 zl za miesiac tamci co mieszkali przed nami to tyle placili :-( a dla mnie to troche za drogo Narazsie sie dowiadujemy ale poki co to jeszcze jakis czas bede bez nata bo wiecie rzeczy dla OLIWI wazniejsze choc ja tak strasznie chcialabym pisac z wami z domu :-(
Zaraz ide po wyniki krwi i moczu bo dzis tez robilam Piszcie mi dziewczyny co na wizytacj
Gosiu na zamknietym jest moj nr telefonu jak mozesz to napisz mi co po twoim usg bo jestem ciekawa kto tam mieszka w twoim brzuszku Wogole piszcie do mnie kochane

Dziewczyny ja z M idziemy juz od przyjacilki wiec piszcie do mnie na komrke nr jest na zamknietym Dzieki za dobre slowa Ja bede pisala jak sie cos bedzie dzialalo i jak ktoras wie co z tym moim zusem to piszcie na komorke i czekam na wiesci co u ginow Lece papapapap

Witajcie dziewczynki :-)
widzę, że się Dorka pojawiła......i zniknęła, ehhh u niej to zawsze się dzieję. A kasa fajna sprawa, myślę, że to raczej nie z zasiłku rehabilitacyjnego, może coś zaległego???

Witam ja cos spac nie moge wstalam i leze:baffled:.Mala tez od rana kopie i ten brzuch mnie pobolewa:-(
Motylku jak boli to leż, teraz to już faktycznie coraz więcej tych dolegliwości.:tak:

moj jak zaszlam w ciaze to przybywa na wadze, troche mniej niz ja ale jednak:tak::tak:;-) Jak przechodzimy przez drzwi to stykamy sie brzuchami;-);-)troche smiesznie to wyglada, znajomi smieja sie ze obydwoje bedziemy rodzic;-)
Magda my też razem chodzimy w ciąży i tyjemy po równo, tyle, że ja za pare miesięcy części się pozbędę a on? ;-)

Dzidzius przeskoczył do kolejnego okienka - szok
Kaka super! gratulacje, za miesiąc możesz już prawie rodzić:szok:

Dziś parę dziewczyn ma wizyty. Czekamy na wieści, szczególnie co tam u Gosi rośnie pod serduszkiem, bo ona jako jedna z nielicznych jeszcze nie zna płci.
Miłego spokojnego dnia. :-):-)

Ostatnia edycja:
Hej - ja znów dziś zabiegana - zakupy dla dzidzi porobiłam - butelki, prześcieradełka i akcesoria potrzebne.
Ufff ... 4 godzinki na zakupach byłam, ale zadowolona.
Dziś lepiej i słoneczko świeci.

Dorcia się odezwała i dobrze. Szkoda, że znów ma zmartwienia.

Motylku obadek pyszniutki - mniam.

Kaka gratulacje przeskoku do następnego okienka dzidziusiowego.

A moja znajoma znów załamana - jeku tak się martwię.
Była w szpitalu i z małym jest ciężko.
660 gram i spada waga, lekarze wykryli jakieś szmery w osłuchowaniu i w echo wyszło, że ma coś niedomknięte.
Stała przy inkubatorku i płakała.
Tak bardzo mi smutno z tego powodu.
Jednak mam nadzieję, że wszystko się poprawi - a może teraz musi być troszkę źle aby później było lepiej.
Już sama nie wiem a tak bardzo chciałabym, aby maluszek był zdrowy.
To strasznie niesprawiedliwe.
Mykam już poleżeć troszkę i wpadnę do Was wieczorkiem.

Kaka gratuluje ósmego miesiąca:tak:
niemogłam sie dostać do kompa:wściekła/y:tak to jest jak ma sie dwoch braci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:co tam ich obchodzi ze jestem cieżarna i chce wejsc na BB:-D:-D:-D:-D:-D
pogoda okropna ale wyszłam z piesiem i oprzątnełam chałupke, a tak to mam okrponego lenia i nic mi sie neichce czuje sie jak wegetujące warzywo:-D:-D:-D:-Da tu jeszcze obiadek trzeba zrobic:dry::dry::dry:
Wy mowicie ze niedługo sie rozpakujemy a ja mam przerazenie w oczach przed porodem i cholernie sie boje:szok::szok:na samą mysl skręca mnie w żołądku i mam mrowienie w nogach:-pDziewczyny juz kiedys była rozmowa na ten temat ale sie spytam czy biezecie znieczulenie jesli tak to jakie?ja troche poczytałam i sie boje skutków ubocznych:dry:
u nas nie ma mozliwosci znieczulenia wiec problem odpada:rofl2:

Dorotka fajnie ze wpadłas.

Magdasf, Vanilia mój M tez ze mna tyje i mówi ze gdyby sam tego niedoswiadczył nigdy by nieuwierzył:-D:-D

A ja mam sie od południa kiepsko wsio na odpowiednim watku:-(

Cześć mamuśki :-)
postanowiłam trochę posiedzieć, bo ile można leżeć, d... już mnie boli ;-)
Poza tym upewniłam się dziś po badaniach że to moje jajo w pachwinie to na pewno przepuklina, więc żadnego noszenia mało chodzić dużo leżeć, bo czasami powiększa się znacznie i jak jelitka uwięzną to zabieg mnie czeka.

reklama
Cześć mamuśki :-)
postanowiłam trochę posiedzieć, bo ile można leżeć, d... już mnie boli ;-)
Poza tym upewniłam się dziś po badaniach że to moje jajo w pachwinie to na pewno przepuklina, więc żadnego noszenia mało chodzić dużo leżeć, bo czasami powiększa się znacznie i jak jelitka uwięzną to zabieg mnie czeka.

No to uwazaj na siebie i oszczedzaj sie bedzie wszystko oki:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry